Най-после да си купя свестни препарати за чистене-8

• 100 115
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
Тези препарати на А1 са много агресивни според мен, но наистина вършат работа  Peace
Да, така е силни са.

# 586
Искам да споделя с всички този препарат за фурна
http://marketkonekt.com/balgariya/dom-i-gradina/preparati-za-dom … -furni-a1/3y9.htm
Почиства перфектно, ползвах го и за мивка от алпака, както и са стелажа за съдове.
Работете с предпазни ръкавици.
На мен не успя да ми изчисти както трябва фурната, останаха едни малки петънца.....Може и да не съм го оставила достатъчно време да действа, но ....
И пяната на DM също .....
Не са много , ама ме дразнят.

# 587
Здравейте Simple Smile препоръчайте ми препарат за отпушване на канали, от известно време имам проблем когато пусна пералнята и водата избива в банята пррз общия канал.

# 588
  • оттам, откъдето започва България
Ох, и на нас ни омръзна да се запушва канала в банята.  Какви ли не препарати ползвахме, с тел бъркахме - нищо. Накрая по съвет на магазинерката си купих сода каустик за сапун и с нея стана. Сега сме решили отвреме навреме да слагаме профилактично, че да не стават такива големи запушвания.

# 589
  • Русе
Здравейте Simple Smile препоръчайте ми препарат за отпушване на канали, от известно време имам проблем когато пусна пералнята и водата избива в банята пррз общия канал.
Сода каустик. Може би от 15 години само с нея почиствам канали.

# 590
В нашата баня проблема е следния: Меката връзка към канала е почистена, няма никакви мръсотии по нея, но въпреки това водата  от мивката се задържа и оттича бавно. Вече не зная какво да правя. Ще взема и аз сода каустик, може пък в тръбата да е проблема.

# 591
Сода каустик. Може би от 15 години само с нея почиствам канали.
По колко се сипва? Цялата опаковка ли?

# 592
Не бива цялата опаковка. Ние си купихме на люспи и има упътване. Трябва да се спазва.

# 593
И аз ще пробвам, дано да реша проблема. Благодаря ви момичета   bouquet

# 594
Не бива цялата опаковка. Ние си купихме на люспи и има упътване. Трябва да се спазва.

Никога не съм купувала, ще потърся и скоро ще пробвам.Благодаря за отговора.

# 595
  • Русе
Аз изливам половината в канала на банята, а другатз половина разпределям  за мивките на кухня и баня. Наведнъж използвам бутилката.
На люспи е по-силна и се слага малко.

# 596
И аз ползвам само течна сода каустик за отпушване на сифоните Peace Само в кухнята не смея да сипя, че мивката е алпака, да не стане на петна се страхувам....

# 597
  • София
Още един глас за содата каустик. Само при разтварянето й във вода трябва да се внимава, защото има реакция, свързана с отделянето на топлина (ако е в пластмасов съд, да не го стопи), а е и разяждаща, гори, ако попадне върху кожата (предполагам, че и върху дрехи не е добър ефектът).

# 598
Ние строшихме малко люспите и ги изсипахме в канала. После изсипахме и около 1 л. топла вода, тъй като преди това бяхме установили, че запушването е много надолу по канала. Изчакахме около 10-15 мин. и изсипахме един леген топла вода. И слава Богу, тръгна.  Hug

# 599
  • Пловдив
Тези препарати на А1 са много агресивни според мен, но наистина вършат работа  Peace
Да, така е силни са.
Аз с такъв си съсипах нова душ батерия ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт