Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да почистя плочките и теракота след ремонт, тъй като всяко почистване ги побелява и остават стъпки?
Как мога да премахна петно от лютеница от вълнена блуза и защо Vanish не работи?
Как да почистя мрежите на маратонките, за да станат бели?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да почистя плочките и теракота след ремонт, тъй като всяко почистване ги побелява и остават стъпки?
-
Как мога да премахна петно от лютеница от вълнена блуза и защо Vanish не работи?
-
Как да почистя мрежите на маратонките, за да станат бели?
-
Кой почистващ препарат е подходящ за стъклокерамичен плот?
-
Кой моп трябва да купя, за да не е пълен боклук?

Както се казва, вкарАха ме в приключение)
, а ние дори не я ползваме вече за миене, тъй като сме със съдомиялна. Мия я успешно с пулирапид /маха всички петна от варовика/ но при първото измиване на ръце става пак ужасна. Търся си препарат, който някак да я гланцира, така че водата да се стича и да не се задържа.
Нанесох се скоро в апартамента си, хола е с буков паркет, който, когато се нанесохме, беше много хубав на вид, изциклен, но нелакиран, прецених, че няма да го лакирам, защото така повече ми харесва, но май сгреших.. След местене на дивани и всякакви други дейности върху му, горкият започна да скърца и колкото и да го чистя стои все един блед..Моля ви, препоръчайте ми начин да го почистя,така че да не стои блед, защото с обикновен препарат за дървени подове не се маха
В железарията ми казаха за някакъв мноого силен, след който едва ли не 2 дни не трябва да се стои в стаята, до това ли трябва да прибегна?