Най-после да си купя свестни препарати за чистене-8

• 99 889
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
  • Русе
Мислех, че съм открила своя препарат за кухненската мивка, но нещо не съм доволна от резултата. Мивката е Тека материала  Инокс/Хром/Никел, водата ни е много варовита и мивката изглежда толкова захабена  ooooh!, а ние дори не я ползваме вече за миене, тъй като сме със съдомиялна. Мия я успешно с пулирапид /маха всички петна от варовика/ но при първото измиване на ръце става пак ужасна. Търся си препарат, който някак да я гланцира, така че водата да се стича и да не се задържа.....
Да не ме помислите за рекламен агент на Цилит дуо Wink , но той има този ефект, който търсиш. При много варовита вода обаче не трае повече от 2-3 дена, казвам го от опит. Не съм чистила с него иноксова мивка, но пък сифоните на мивките ми буквално светят след почистване. Трудно го намирам, обаче. Само в Метро го има. В Кауфланд има, но е Цилит гел. От друга страна пък е икономичен,, така, че не се налага често да го купувам.   

# 736
Купих вчера този с оцет на ДМ и нещо не ме впечатли. Днес си я излъсках с пулирапид, светна и сега ще я мажа с едно друго пак на ДМ купих за инокс, дано действа,

# 737
  • оттам, откъдето започва България
Аз отдавна бях писала, че въобще не съм впечатлена от препарата им с оцет.  newsm11

# 738
мивката и керамичният плот мия  циф, доволна съм не ги драска Peace

# 739
  • Ловеч
Моля, препоръчайте ми препарат за дървени повърхности. Ползвала съм от Медикс до Пронто... винаги личи къде е минавал парцала и ме дразни адски много.  #Crazy

# 740
Аз отдавна бях писала, че въобще не съм впечатлена от препарата им с оцет.  newsm11
Аз също  Peace Даже ми побеляха тъмните плочки от него и затова не бих го взела втори път. Сега го доизхабявам като мия порцелановата мивка в банята. Пулирапида е много по-добър.
CILLIT DUO използвам за крановете на мивките и го препоръчвам.

# 741
Моля, препоръчайте ми препарат за дървени повърхности. Ползвала съм от Медикс до Пронто... винаги личи къде е минавал парцала и ме дразни адски много.  #Crazy
Мисля че, проблема е в парцала. Ще се радвам на препоръки и аз.

# 742
  • София
Синьото Пронто с микрофибърна  newsm10

# 743
Синьото Пронто с микрофибърна  newsm10
Благодаря. А за пода?

# 744
Ползвам един препарат за който много се писа в темата за К.
Не оставя никакви следи от него и е подходящ за дърво и теракот.
По-късно ще кача линк.

# 745
Да не би да става въпрос за този прословут препарат: https://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0 … vTD6qHm6_LrDmM%3A, за който имах големи очаквания, но в крайна сметка си е като другите. Аз си ползвам най-различни препарати за под и нямам следи нито по теракота, нито по ламината. Предполагам, че е наистина от парцала проблема. Аз чистя с моп.

# 746
С какъв точно моп?

# 747
  • Ловеч
Мисля че, проблема е в парцала. Ще се радвам на препоръки и аз.
Дали? С кърпа бърша аз...

Кое синьо пронто, моето е синьо с жълто антистатик.

# 748
Най-обикновен: https://www.google.bg/search?q=%D0%BC%D0%BE%D0%BF&biw=1280&a … nEhm9-V23UfDjM%3A Но си го изцеждам хубаво, когато чистя ламината. В смисъл, че дори с ръка го изстисквам, иначе наистина може да останат следи от водата.

# 749
С хубава микрофибърна кърпа не остават следи, но трябва да е суха.
А такъв моп имах преди 10 години, когато нямах ламинат, но нямам спомен дали съм била доволна от него. Ще взема пак да опитам...

Общи условия

Активация на акаунт