Най-после да си купя свестни препарати за чистене-8

• 99 913
  • 769
  •   1
Отговори
# 750
Да не би да става въпрос за този прословут препарат: https://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0 … vTD6qHm6_LrDmM%3A, за който имах големи очаквания, но в крайна сметка си е като другите. Аз си ползвам най-различни препарати за под и нямам следи нито по теракота, нито по ламината. Предполагам, че е наистина от парцала проблема. Аз чистя с моп.
Да, този е препарата. Аз съм много доволна от него. Бърша с обикновен парцал с конци и на ламината не остава никаква следа. Икономичен е, но съм пробвала синия цвят.

# 751
  • София
Аз си ползвам най-различни препарати за под и нямам следи нито по теракота, нито по ламината. Предполагам, че е наистина от парцала проблема. Аз чистя с моп.

+1  Naughty

# 752
  • Ловеч
И аз ползвам такъв моп, нямам проблем с пода. Мебелите са ми проблема и най-вече кухненските и гърба на плота.

# 753
  • София
Аз за мебелите ползвам кухненска хартия, а не парцал и не съм имала проблеми с останали следи от препарата.

# 754
  • оттам, откъдето започва България
Гърба на плота ми е от светло дърво /абе то е нещо като дървесна плоскост с ламинирано покритие / и го чистя с вълшебната гъбка. После обирам с попивателна кърпа и става добре.

# 755
  • Пловдив
Гърба на плота ми е от светло дърво /абе то е нещо като дървесна плоскост с ламинирано покритие / и го чистя с вълшебната гъбка. После обирам с попивателна кърпа и става добре.
Thinking да взема и аз да пробвам...

# 756
Първо пробвай на по-скришно място и тогава действай.  Peace

# 757
  • Пловдив
Нали тая гъба само с вода се намокря...кво да му стане на плота?

# 758
Да, само с вода. Не вярвам да му стане нещо, но все пак си има някакъв препарат в нея. Аз всички шкафчета, които са имитация на дърво, си ги чистя с нея. /става въпрос за кухненски шкафчета/

# 759
Каква е тази вълшебна гъба?

# 760
  • Пловдив
Аз съм ползвала едни на Сано...казват се магически гъби

аз ползвах тези http://izi.bg/product/2206/sano-super-gaba-ekstra.html

# 761
Благодаря.

# 762
Намират се и в левчето.
Независимо каква е марката, това нещо не бих го купила втори път. И какво толкова му е магическото? Търкаш, руши се, падат някакви прашинки, които едва ли могат да свършат работа колкото една обикновена сода.
Там е работата, че и аз като другите, понякога се нахвърлям на нови боклуци от рекламите, които после  прехвърлям из разни кутии, докато реша да ги изхвърля. Mr. Green

# 763

На пазара има много марки на магически/вълшебни гъби.  - Mimosa, Cleany, SunDAY,Fino, Savo, 

прилича на  пресован  дунапрен, като го стиснеш и силно търкаш, се стопява, но преди това, изчиства всичко до степен на сияйна белота. Четох някъде за тях, че тайната на тия гъби е в напояването с минимално количество химикал които обикновено се ползва за махане на стара боя. Тези изчистващи химикали са толкова силни че могат да отстранят  дори епоксидни покрития, полиуретанови лепила с които се лети върху бетон и т.н. толкова са силни. А при това се разграждат сами в естествена среда.

# 764
Магическото е, че не ползваш препарат, а същият си е в гъбката. С нея идеално си почиствам и ПВЦ дограмата, хладилника, микровълновата, масата в кухнята /уж всеки ден я чистя, а като минах с нея няма да ви кажа какво  излезе/ Въобще на мен си ми е страшно удобна дори и за напръскано по стените, пък и в банята за плочки и фуги върши работа. Тези на Сано са ми скъпички. В последно време бяха изчезнали от магазините за лев, но сега си намерих за 2 лв. дълга около 20 см и си режа от нея колкото ми трябва.
Glamur, писали сме едновременно.

Общи условия

Активация на акаунт