Най-после да си купя свестни препарати за чистене-8

• 100 105
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
Със сода каустик се прави сапун. Знам че специално за кухни не е добре, защото може да направи мазнината на сапун. Но колко е вярно, не знам.

# 601
Искам да споделя с всички този препарат за фурна
http://marketkonekt.com/balgariya/dom-i-gradina/preparati-za-dom … -furni-a1/3y9.htm
Почиства перфектно, ползвах го и за  стелажа за съдове.
Работете с предпазни ръкавици.

# 602
  • Русе
Със сода каустик се прави сапун. Знам че специално за кухни не е добре, защото може да направи мазнината на сапун. Но колко е вярно, не знам.
Нищо не прави в канала, освен да прочисти. Сапун така лесно не се прави, там се иска непрекъснато бъркане. Както писах повече от 15 години си почиствам каналите със сода каустик Peace

# 603
Днес купих сода каустик Вики. Не зная дали е добра. Очаквах някакъв шум като го сипя в канала, не чух обаче.Водата в мивката май се оттича малко по-бързо. Ще потърся и друга марка и пак ще пробвам, струва ми се, че има още какво да се желае.

# 604
  • Русе
Ако ти е много затлачен канала, една бутилка може и да не свърши работа.
Ако имаш възможност, опитай да „продухаш” с маркуч със силна струя вода вместо втора бутилка сода..

# 605
Не, не съм сипала една бутилка. Около 1/4 от 1 литър. ММ почиства меката връзка към мивката и вътре имаше налепи от латекс. Предполагам, че и на тръбата надолу е същото, но не посмях да сипя повече. Дали ще прочисти с по-голямо количество? И каква марка е най-добра?

# 606
От латекса няма спасение само смяна на тръбата и връзките. Ние така тоалетна сменихме заради латекс.

# 607
От латекса няма спасение само смяна на тръбата и връзките. Ние така тоалетна сменихме заради латекс.

Латекс имаше малко. Мислиш ли, че може от миналото лято проблема да се появи чак сега? Тогава правихме ремонт, но не е сипван чист латекс, а в същата мивка перях мечето.

# 608
Ами , мисля, защото и при нас взе да се запушва после, просто отвора се стеснява  и се отлагат неща после и се стеснява. Като счупихме чинията беше латекс, трябвало е да пускаш много вода после, ама наистина много....

# 609
Ще видя какво ще се получи с по-голяма доза сода-каустик.
Благодаря за отговорите по въпросите ми.

# 610
Сподели резултата, но и аз съм на мнение, че ако има латекс (да се надяваме да няма), едва ли ще го разтвори.

# 611
Сподели резултата, но и аз съм на мнение, че ако има латекс (да се надяваме да няма), едва ли ще го разтвори.
Разбира се ще споделя. Накарах ММ да извади меката връзка от тръбата , сипахме голямо количество вода с една градинска лейка и се оттече веднага. Сега водата от мивката се оттича по-бързо, не зная въобразявам ли си? Пробах и друга мивка, там се оттича  със същата бързина както в банята.

# 612
Момичета да ви се похваля отпуших си канала със сода каустик. Първо сипах половината шише след 10 мин налях гореща вода-не се отпуши налях останалото половин шише и след 20мин пак гореща вода и стана. Пуснах си две перални нямаше никакъв проблем. Благодаря ви че ви има   bouquet  Heart Eyes

# 613
  • Русе
Радвам се!
И аз днес си купих 1 бутилка, че ММ ми се оплаква кухненската мивка в Ловеч бавно се отича. Вечер е до късно на работа и все не успява да купи. Като се прибере в Русе през почивните дни, ще му я пратя, да си отпушва. За лятото сам си е къщовник  Grinning

# 614
  • Бургас
Привет дами  с какво мога да изчистя  силно мухлясали,пропити с мухъл силиконови възглавници за вана

savo не  помага  отчаяна съм  много са скъпи  не мога да ги сменям

Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт