Най-после да си купя свестни препарати за чистене-8

• 99 879
  • 769
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Здравейте!Моля да ми препоръчате ефикасен препарат за почистване на керамичен плот.Купувах от Кауфланд разни препарати,но с никой от тях нямаше добър ефект.Благодаря предварително!

Това, или това, може и това. Пробвала съм ги и меглиото се справя по-бързо. Иначе мият идеално. Важно е като се напръска да се изчака малко, а не да се отмива веднага.

Благодаря!  bouquet

# 721
  • София
Здравейте,   bouquet
Някой ползвал ли е този препарат
Доволни ли сте? И, най-вече ме интересува, дали се намира ли из магазините или е само с поръчка от сайта им?
аз го купих с дистрибутор , какво те интересува за него, чисти средна работа, но е безвреден, аз съм оперирана от щиитовидна жлеза преди 8 месеца и не смея да чистя с друго, защото ми дразни гърлото. Ползвам го с 1/3 вода, толкова оцет и толкова вода, чистя банята така. Иначе плочки чистя с една капачка и под също.
Благодаря! Аз, също поръчах от дистрибутор, който се свърза с мен, след като питах тук  Peace
Това ме интересуваше - откъде да го намеря...
Скрит текст:
(Всъщност, поръчах го за приятелка на свекърва ми, на която и казали, че като си избърше масата с него, нямало да кацат мухи, поне 4-5 дни... Crazy Както се казва, вкарАха ме в приключение)

# 722
  • Пловдив

Скрит текст:
(Всъщност, поръчах го за приятелка на свекърва ми, на която и казали, че като си избърше масата с него, нямало да кацат мухи, поне 4-5 дни... Crazy Както се казва, вкарАха ме в приключение)
Това не го бях чувала  #Crazy Joy

# 723
  • Точно където трябва
Някой ще ми препоръча ли изпитан метод за премахване на петно от лак за нокти от памучна материя /дънкова/?

# 724
L.O.C. универсален почистващ препарат
19.00 лева
Универсален течен органичен почистващ препарат с изключително широка употреба. Всичките му съставки са на природна основа и не замърсяват околната среда. С него може да се почистват: стъкло, порцелан, дърво, керамика, плочки, подове, автомобили,...

Универсален течен органичен почистващ препарат с изключително широка употреба. От 1 литър концентрат се получават 200 литра работен разтвор. Всичките му съставки са на природна основа и не замърсяват околната среда. С него може да се почистват: стъкло, порцелан, дърво, керамика, плочки, подове, автомобили, машини, боядисани повърхности и други. Препоръчва се употребата му при пране на бели тъкани и на материи с трайни багрила. Почиства петна от дрехите. Изчиства налепите и по самата перална машина. Ползва се и в машини за миене на съдове, и за измиване на хладилници, фризери, аквариуми. В същото време е толкова деликатен, че се ползва и за измиване на ръцете, като не уврежда, а подхранва кожата. Ползва се и като тор за подхранване на растения. Разтваря се в студена и в топла вода и се отмива напълно.

Употреба:

За всекидневно почистване на бани и тоалетни - разтвор 1:8 (ЛОК към вода)
    За прозорци - 3 - 5 капки ЛОК и 500 мл вода в една пръскалка, напръскава се и се обърсва със суха кърпа
    За отстраняване на налепи по санитарен фаянс - разтвор 1:1:1 (ЛОК към оцет към вода)
    За стъкла на автомобили - 5 капки в резервоарчето на чистачките
    За боядисани повърхности и подове - в 5 л. вода се поставят 1-3 чаени лъжички ЛОК
    За хладилници и фризери - в 5 л вода 2-3 чаени лъжички ЛОК
    За отстраняване на петна от кръв, химикал и др. - поставя се от концентрата върху петното, оставя се да попие и се изпира
    За измиване на плодове и зеленчуци - разтвор 1:8
    Като шампоан за кучета и котки за измиване на аквариуми - в 5 л. вода се разтварят 5 чаени лъжички ЛОК
    За измиване на аквариуми - в 5 л. вода се разтварят 5 чаени лъжички ЛОК, аквариумът се измива и се изплаква три пъти обилно с вода
    За подхранване на растения - 1-2 лъжички ЛОК в 5 л. вода и се поливат веднъж месечно
    За отстраняване неприятен мирис от краката - след измиването стъпалата се подсушават и намазват с концентрат ЛОК като с крем.

Опаковка: 1 л
ето да видиш как се ползва Peace Peace

# 725
  • Русе
Някой ще ми препоръча ли изпитан метод за премахване на петно от лак за нокти от памучна материя /дънкова/?
С лакочистител не става ли?

# 726
  • Точно където трябва
някъде прочетох да не е с ацетон и пробвах с такъв. Не стана. Сега чета пък дае с ацетон. И с такъв ще опитам. Чета да се опита и с чист бензин, ще пробвам. Но все пак ако някой е постигнал успех, да сподели опит. А не да експериментирам със 100 неща.

# 727
ellieе, недей да експериментираш. Петното ще стане по-бледо и по-голямо. Патила съм.
Виж какво ще ти кажат от офисите на Химическо чистене. Ако те не се наемат, тогава експериментирай.

# 728
Моля, препоръчайте ми препарат за лесно почистване на доста зле изглеждаща-явно отдавна не почиствана душ кабина.

# 729
  • Русе
Моля, препоръчайте ми препарат за лесно почистване на доста зле изглеждаща-явно отдавна не почиствана душ кабина.
CILLIT DUO - действа безотказно. Когато се изнесоха наемателите ми, имах чувството, че 2 години не са си чистили банята. С препарата и плочките(които от кафяви бяха станали бели) и стъклата на душкабината светнаха.

# 730
Доволна съм от този Доместос. Чисти много добре фугите на плочките в банята, също и мухъла (банята ми няма прозорец и бързо се появява мухъл), минус за мен е силната му миризма. Понякога слагам кърпа на носа и устата докато чистя, и ръкавици задължително!

# 731
Мислех, че съм открила своя препарат за кухненската мивка, но нещо не съм доволна от резултата. Мивката е Тека материала  Инокс/Хром/Никел, водата ни е много варовита и мивката изглежда толкова захабена  ooooh!, а ние дори не я ползваме вече за миене, тъй като сме със съдомиялна. Мия я успешно с пулирапид /маха всички петна от варовика/ но при първото измиване на ръце става пак ужасна. Търся си препарат, който някак да я гланцира, така че водата да се стича и да не се задържа.

Виждам че те си имат такъв препарат

но се чудя дали дава резултата, който търся  newsm78
И изобщо препарат  за инокс ли трябва да търся според вас?

Много ме дразни, ама много... На 5 години е а изглежда все едно баба ми е мила на нея като млада булка  ooooh!

# 732
  • София
Пробвай препарата с оцет от dm дрогериите, тяхната марка. Тук доста се обсъждаше неговото универсално действие. Аз лично го ползвам само за кухненската мивка и наистина е добър. Светва с него.

# 733
Пробвай препарата с оцет от dm дрогериите, тяхната марка. Тук доста се обсъждаше неговото универсално действие. Аз лично го ползвам само за кухненската мивка и наистина е добър. Светва с него.
Същата работа върши разредено лимонтозу с вода. Така си поддържам бляскава мивката.
След ползване, наливам малко от разтвора на гъбата, минавам и изплаквам с чиста вода.

# 734
Ей вие сте златни, научавам хиляди нови неща от вас, вманиачих се !  Grinning
Включвам се с 3 сериозни за мен проблема Sad  Нанесох се скоро в апартамента си, хола е с буков паркет, който, когато се нанесохме, беше много хубав на вид, изциклен, но нелакиран, прецених, че няма да го  лакирам, защото така повече ми харесва, но май сгреших.. След местене на дивани и всякакви други дейности върху му, горкият започна да скърца и колкото и да го чистя стои все един блед..Моля ви, препоръчайте ми начин да го почистя,така че да не стои блед, защото с обикновен препарат за дървени подове не се маха Praynig В железарията ми казаха за някакъв мноого силен, след който едва ли не 2 дни не трябва да се стои в стаята, до това ли трябва да прибегна?
Вторият ми проблем е латекса по кухненските шкафове..Стари са, дървени, за момента нямаме намерение да ги сменяме, но яко сме ги зацапали с латекс и изобщо не предполагахме, че чистенето с вода ще е мисията невъзможна Sad  
И третото е петънца от блажна боя върху ламинат. Хелп!  Hug

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 12:56 от cplay

Общи условия

Активация на акаунт