Обличани дрехи?

• 14 746
  • 204
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Цитат
Впрочем сутиените как така ги пъхате в пералнята, не им ли стават на спирала ластиците?
Пробвай да ги переш в мрежичка.

Или в ей такива предпазители.

Наистина ли вършат работа? Скъпи ли са? Дали ги има в Джъмбо?

# 121
Ау мн въпроси, Диди.  Crazy  Тези предпазители вършат работа, ако сутиена е носен макс 1-2- пъти и не е мръсен, а просто потен. Струват между 5-10 лв и не знам дали ги има в Джъмбо.  Laughing
Аз имам 2, не помня от къде ги купувах, но 100% е от някой магазин за домашни потреби. Междудругото рядко се сещам да ги ползвам...

# 122
Сутиените в мрежичка е най-добре да се перат.

# 123
А като споменахте пижами и нощници...  Mr. Green Тях колко често? Предвид факта, че си лягате изкъпани. Всеки ден, веднъж седмично/месечно, не ги перете или спите голи?  Laughing
А като спите голи и се къпете сутрин и вечер чаршафите си кога перете?

# 124
  • на брега на морето
Дано не четат тук от Водоснабдяване, че...

# 125
А като споменахте пижами и нощници...  Mr. Green Тях колко често? Предвид факта, че си лягате изкъпани. Всеки ден, веднъж седмично/месечно, не ги перете или спите голи?  Laughing
А като спите голи и се къпете сутрин и вечер чаршафите си кога перете?

По Коледа само.

# 126
  • София
Не мога да разбера защо тези теми винаги будят такъв небивал интерес. Кой колко се къпел, скубел, перял и пр. Аз искам само да не ми мирише на гадно в градския транспорт. От там нататък, все ми е тая кога си сменяте чаршафите и къде си държите носените дрехи...Може би защото хората на живо абсолютно никога не биха обсъждали подобна щуротия, ето ти интернет за тази цел Simple Smile

# 127
Много се дразня, че в градския транспорт много от автобусите са херметически затворени и няма как да се отвори прозорец и да се проветри, да влезе малко въздух.
Мирише вътре на..

# 128
  • UK
Много се дразня, че в градския транспорт много от автобусите са херметически затворени и няма как да се отвори прозорец и да се проветри, да влезе малко въздух.
Мирише вътре на..

То тва е щото всички се перат ежедневно и се къпят минимум два пъти на ден.  Laughing

# 129
Мирише вътре на..

То тва е щото всички се перат ежедневно и се къпят минимум два пъти на ден.  Laughing

Къпят се ама друг път.  Sad
Имам позната, умно и интелигентно момиче, което ми е казвало, че не се къпе всеки ден. Съвсем спокойно и без никакъв свян.
Има около 5лв вода на месец.

# 130
Наистина е всеки луд с номера си  Laughing Аз имам и още една лудост - в гардероба си подреждам дрехите по цвят, например ако видя бяла риза да виси до черна и почва да ме човърка нещо отвътре  Laughing

И аз, и аз. На мъжа ми ризите са подредени по цвят, а вътре в цвета и по нюанси. Също и вратовръзките.  Mr. Green

# 131
Ех, ако форумът беше представителна обществена извадка, щяхме да живеем в един по-красив, подреден и ароматен свят  Laughing

# 132

Мирише вътре на..

То тва е щото всички се перат ежедневно и се къпят минимум два пъти на ден.  Laughing

По скоро градския транспорт Не се ползва от пишещите в БГ мама  Naughty

В гардероба никога не връщам веднъж облечена дреха.Бельото,чорапите и ризите се перат.Другите дрехи се проватряват и на 2 щендера,момчетата ми хвърлят всичко на пода.Докато беше жив мъжът ми беше най-подреден от всички ни.
Душ най често само вечер,тогава ми носи и спокойствие. Peace

# 133
Ех, ако форумът беше представителна обществена извадка, щяхме да живеем в един по-красив, подреден и ароматен свят  Laughing

Peace

Когато една жена не работи или е по майчинство, има повече свободно време и/или няма какво да прави, разбирам подреждането на всеки един чорап спрямо следващ в цветовете на дъгата.
Питам се само, когато ходите на работа, готвите, пазарувате, гледате деца, е как ви остава време за всичко това?
Аз хващам дрехите и ги простирам, не ми пука щипката, че е червена, а дрехата била зелена.
Защо се задълбочавате в незначителни неща?
Ако имате свободно време, то обърнете внимание на любимите хора, на себе си, прочетете книга, гледайте някой хубав филм.
Как ли пък няма да тръгна след 12- часова смяна, да се тревожа за всяка закачалка и да гладя всеки чорап.

# 134
Носените дрехи мятам някъде.Или на закачалката, или на стол.Това са предимно панталони, дънки и къщни дрехи.
Блузите и бельото си сменям всеки ден/ без сутиена   Twisted Evil /
Пижама нямам.Чаршафите веднъж седмично.Пера Събота и Неделя.Пускам по 6 натъпкани перални за двата дена и пак остава купчина, защото просто трябва да си купя и трети сушилник.

Не съм префърцунена и в къщата ми цари безпорядък доста често.Но хич и не ми пука!  Mr. Green
Толкова ми е натоварено ежедневието, че  за мен е лудост да седна да подреждам дрехи сутринта, когато трябва да приготвя себе си /и то не как да е/, 3 броя деца, които и да закарам по институциите, и в 08:00 да вляза в час  #Silly Къпя се задължително и сутринта /без косата/.И ставам в 05:30  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт