Къде в Русе?! тема 6

• 82 217
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Да си ги носиш със здраве! Панталона много ми хареса. Жалко, че не ми е фина талията, да се помъкна и аз в един такъв  Mr. Green
Колкото до заведенията - дори, че има забрана за тютюнопушене, много малко заведения я спазват. Не че на мен ми остава време много за заведения, за да дам точен пример с повечко такива, но последно като бяхме на "Чифлика" - уж забрана, уж пълно заведение, а още в 20:00 часа масово се запалиха цигари и донесоха пепелници.

# 136
  • Русе
milenka333, честито и от мен! А якето от къде е? Мама също търси такова - по-длъжко. Аз се снабдих от изложението и съм много доволна, но тя го изпусна. Миналата година и аз леко бременна обикалях града. Всички якета бяха около и над 100лв. и най-големите ми стояха като наденичка. А това от изложението беше 70лв. и дори имаше по-голям размер от моя!

# 137
Някой по-напред в темата търсеше цикория.
Тази седмица е на промоция в Кауфланд.

# 138
Може ли да ми помогнете за почистване на кожено яке в Русе?  bouquet
благодаря Ви  bouquet

# 139
Миленка честито,ботите много ми харесаха,и аз търся нещо подобно,но най напред яке,но в повечето магазини има само малки размери,то малки и аз имам в гардероба,които не мога да закопчея Cry.Та следя внимателно кой от къде ще си купи яке.

# 140
В китайския в Дружба (бившата Билла) има доста модели якета, струва ми се че имаше размери  Peace .

milenka333 честито със здраве да си ги носиш  Hug

# 141
Хубави якета големи размери имаше миналага зима в магазинчето зад фирмения магазин на Аристон на пресечката на Скобелев с Борисова.

# 142
  • в огледалото на живота
Хубави якета големи размери имаше миналага зима в магазинчето зад фирмения магазин на Аристон на пресечката на Скобелев с Борисова.
Може ли по конкретно обяснено ... Blush

# 143
Зад втора поликлиника по точно. От поликлиниката слизаш надолу към центъра и не пресичаш, а завиваш на ляво. Там има магазин, няма как да го пропуснеш. Има и сервиз за радио-ТВ техника.

# 144
  • в огледалото на живота
Мисля,че се сещам къде точно се намира. Peace

# 145
Аз да попитам, някъде срещали ли сте меки поларени шалчета  Flutter

# 146
на пазара

# 147
Мерси за отговора за якетата,много шалчета има на макаронената.

# 148
Кой питаше по назад за заведения ,в които се пуши.На центъра в механа Боляри и на Стената.По всяко време без проблем.

# 149
Аз влизам само, за да споделя, че вече си намерих домашно прясно мляко. Съпругът ми се разходи, в кв. Възраждане е човекът и взе от него Peace

Общи условия

Активация на акаунт