Къде в Русе?! тема 6

• 82 226
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Да не би да е като тръгнеш от паркинга на Дунав към Александровска. Там от дясно имаше 2 магазинчета с бельо, лакове, джунджурийки newsm78

# 121
Тази улица е Г.С.Раковски или Раковска едно и също е. Точно в тази част от входа на паркинга на хотел Дунав като се тръгне към Александровска. Точно срещу магазина на Виваком е магазина, за който обяснява Milenka или поне така предполагам. А иначе на същата улица има преди да се стигне ъгъла с Александровска няколко малки магазинчета за джунджурийки и бельо, до скоро имаше едно магазинче за цветя. Аз ги държа на отчет, защото живея там и искам не искам всеки ден минавам покрай тях. Самата улица започва близо до бул.Фердинанд и мисля, че свършва на площада на църквата Св. Тройца.

# 122
Да,в района на хотел Дунав се намира.Точно на ъгъла на Раковска и Александровска.Погледнете в МАП картата на Русе и ще се ориентирате за по лесно.Дано съм помогнала...

# 123
Здравейте дами, да се разпиша и аз в новата тема. Да ви попитам от къде обичате да си купувате козметика изгодно - става въпрос за всякаква бяла и декоративна. Харесвам Lilly и DM, но често хващам да продават нещата си по-скъпичко и едва като пускат на промоция тогава излиза евтино. Мисля, че града ни има нуджа от дрогерия като "Елитис"  Heart Eyes

# 124
За мен в IVIS цените са по-ниски. Но в повечето случаи си купувам от квартално магазинче.

# 125
  • Русе
Освен това на центъра отвориха магазин и Зази и ко. Точно до Пикадили. Не е много добре зареден, обаче. Иначе и аз предимно от ДМ и Лили пазарувам.

# 126
За мен в IVIS цените са по-ниски. Но в повечето случаи си купувам от квартално магазинче.

И там съм ги хващала да "надуват" цените.
Пример: ползвам кристалите на Biopharma с арган, много ги харесвам. Спомням си, че бях си ги купила от Елитис във В. Търново на промоция за около 12 лв (120мл!). Ползвах ги около 6 месеца (интензивно по 2-3 в седмицата след всяко миене на косата). И сега като ми се наложи пак да си взема ги намерих само в Ivis и цената им там е 17 лв.  Shocked  Еми помолих приятеля ми пак да ми вземе от Търново (този път бяха 14 лв), може да изглежда дребнаво, но ми досвидя, като знам на каква цена мога да ги намеря...

Скрит текст:

# 127
deska90, въобще не изглежда дребнаво. Не сме богати и всеки си прави сметката.  Peace

# 128
Аз разни кремчета за лице, за тяло, за ръце си купувам от Кауфланд когато ги пуснат на промоция.
Имам няколко продукта, които ползвам и съм доволна и си ги следя.

# 129
Момичета,честит ни сняг  Nature Snowman Дайте мнения къде има хубави зимни якета.В петък се разхождах да търся,но не си намерих. TiredИ вчера мръзнах ли мръзнах,понеже якето от миналата зима го изхвърлих.Днес пак ще ходя да търся  cold

# 130
Момичета,честит ни сняг  Nature Snowman Дайте мнения къде има хубави зимни якета.В петък се разхождах да търся,но не си намерих. TiredИ вчера мръзнах ли мръзнах,понеже якето от миналата зима го изхвърлих.Днес пак ще ходя да търся  cold

спам  newsm78 #Crazy и аз търся яке гоооолям размер или магазин с дрехи за бременни с хубави якета на приемливи цени.... почвам 6тия месец,а вчера дзинзириках с  миналогодишното яке....то ми стига до пъпа сега  Laughing

# 131
Яке за бременна бих предложила да е от втора употреба, понеже ще се ползва малко. Моето яке си го купих от Уайкики но предната зима. Доволна съм. Иначе идея нямам.

Пък от Хуманата купих страхотно ново яке с гъши пух на свекърва ми. А ако ви кажа цената и вие ще се смеете.

# 132
Яке за бременна бих предложила да е от втора употреба, понеже ще се ползва малко. Моето яке си го купих от Уайкики но предната зима. Доволна съм. Иначе идея нямам.

Пък от Хуманата купих страхотно ново яке с гъши пух на свекърва ми. А ако ви кажа цената и вие ще се смеете.
И аз щях да споделя за ХУМАНА, има доста хубави палтенца, пък и нали ще ни трябва само за няколко месеца. Взех преди дни от там палтенце италианско марково, топло, дълго до коленете и ми стои сравнително добре, не изглеждам като кит Laughing понеже съм в седмия месец и имам едричък корем. Единствения недостатък му е че е отгоре от чист памук и се мокри, но аз заради проблеми с бременността и без това не мога да излизам на разходки, а и  цената му е смешна  Shocked, бих казала почти без пари.

# 133
Аз днес си купих страхотни,зимни ботушки...Яке,дънки с висока талия,клинчета,зимна рокля и една блузка.Пооблякох се за зимата  Party На кеф съм вече за нея  Heart Eyes И го направих само от два магазина  Peace Като единия е този за който давах обяснения къде се намира. Ето малко снимки на някои от нещата :
http://prikachi.com/images.php?images/63/7687063I.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/57/7687057y.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/68/7687068I.jpg
Много съм доволна  Flutter

# 134
Имам питанка:кажете заведение по центъра където може да се пуши вътре,или нещо подобно...Направо съм в паника за утре вечер  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт