Къде в Русе?! тема 6

• 82 239
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • в огледалото на живота
девичка анджак, че докато Ого спи ми е най удобно  Wink Не си търси оправдания.
#Silly
Ще го мислим тогава  Laughing

# 106
  • до реката
Здравейте момичета,бихте ли ми препоръчали добър очен лекар или такъв който работи събота и неделя.На свободен прием.Трябва ми второ мнение за дете на 8г.Благодаря ви много.

# 107
Аз заведох дъщеря си,която е на 1,5г при д-р Николов в окръжна,работи от сутрин? до 16часа.Нямах направление и ми взе 25лв,но ме изпрати във Варна,тука каза специалисти нямаме.Така че,ако е нещо сериозно не разчитай на нашите офталмолози.

# 108
  • На брега на реката
Аз водих моето почти 6 годишно в частния на д-р Миланов, на Борисова срещу Икономическия. От почти 2 години ходя само при него и съм доволна от вниманието и че помни пациентите си. Работи без направление и с предварително записване, преглежда в понеделник и вторник.

# 109
Някой знае ли дали се продават билети все още за концерта на 1.10 на Сухашвили и къде?

# 110
Някой знае ли дали се продават билети все още за концерта на 1.10 на Сухашвили и къде?

Ето тук, но са останали само най-скъпите билети http://www.eventim.bg/bg/bileti/nacionalen-balet-na-gruzi-suhisb … /performance.html

# 111
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
http://www.eventim.bg/bg/bileti/nacionalen-balet-na-gruzi-suhisb … 363018/event.html
и в Германос, но са останали скъпи билети  Peace
Бобич, писали сме едновременно :*

# 112
При нас в  Юзит също има от 50 и 60 лв за 17ч

# 113
 Момичета, къде в Русе продават хубави дамски клинове (изключвам двата магазина срещу макаронената) подходящи за есенно-зимния сезон.Ако са и българско производство още по добре.

# 114
  • Русе
Лидл? Но не са български.

# 115
Лятото си купих къс клин от пазара,българско производство,не е мръднал,нито се разтегна,нито шевовете се нацепиха.Наистина излезе качествен,сега ще проверя дали имат и дълги,тарабата се намира срещу рибния магазин,като застанеш с гръб към магазина втората тараба вдясно.Незнам дали успях да обясня newsm78

# 116
Благодаря ,ще проверя и на двете места.Разбрах къде е,аз купувам често риба от там,но вобще не съм се заглеждала.

# 117
Аз преди 2 седмици си купих няколко есенни клина от един магазин на Раковска и Александровска.Казаха че ще имат скоро и зимни клинове.Бельото също е хубаво.Някакъв сборен магазин е:има и обувки,и бельо,и якета,дънки....С добри впечатления съм.Миналата зима си купих два чифта ботушки:равни и на ток.Равните бяха евтини-20 лева и издържаха само миналата зима.Нормално...Другите са като нови.

# 118
Къде е това? Аз не знам коя улица е Раковска  Rolling Eyes

# 119
ул.Раковска ,не е ли някъде зад хотел Дунав? Миленка може ли по подробно къде е този магазин?

Общи условия

Активация на акаунт