Къде в Русе?! тема 6

• 82 257
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
От толкова възглавница има ли място за теб  hahaha

Нашата е тази https://ekon-bg.com/bg/products/gotovi_izdeliia-10/vyzglavnici-1 … a-124#prettyPhoto

Преди съм виждала в магазин Диди на ул.Мария Луиза ама сега не знам има ли.

Аз никак не ги обичам тия извитите, нали има и обикновени?
Добре че се сетиха да ги правят и 60 см вече, бяха като детски преди, а и всички калъфки са ми 70 см

# 91
Да има си и обикновени  Peace в смисъл без извивка.  Относно размерите тези нашите анатомичните бяха 3 размера и ние взехме най-голямата 65см, но после ших нови калъфки. Защото тя е 12см висока, ние взехме и подложка и на тази дължина нито една калъфка не ми стана  Laughing

# 92
# 93
  • в огледалото на живота
Дами,"Хумана"само един магазин ли имат?Този който е на центъра до Хепи?

Любито,радвам се ,че съм помогнала   Hug

# 94
Мисля,че в Кауфалнд в Дружбите също е Хумана

# 95

Дам  Mr. Green и при нас има по хубави неща девичка  Naughty и като бонус има и кафе  Whistling с мен  Mr. Green

# 96
А аз да попитам, къде в Русе мога да си купя прясно мляко, домашно.
Аз мога да кажа за Родина и за Възраждане, ако те устройва. Други момичета ще споделят за другите квартали, но по-добре кажи къде живееш, за да ти е най-удобно.
Живея на центъра, съвсем близо до Халите. Мисля, че във Възраждане би ми било по-близо.

# 97
Premier Jour,
едва ли ще ти е удобно до у-ще "Братя Миладинови", имайки предвид, че млякото свършва много бързо. Нека пише и някой друг, сигурна съм, че и на центъра някъде се продава. А няма ли там наоколо млекомати?

# 98
  • в огледалото на живота

Дам  Mr. Green и при нас има по хубави неща девичка  Naughty и като бонус има и кафе  Whistling с мен  Mr. Green
Ти пък сега...що изкушаваш... Laughing
Работна съм и гледам като приключа към 14ч.да обходя направлението преди да съм прибрала малката терминаторка от ДГ.
По това време Ого спи и не е удобно... Rolling Eyes

# 99
А аз да попитам, къде в Русе мога да си купя прясно мляко, домашно.
Аз мога да кажа за Родина и за Възраждане, ако те устройва. Други момичета ще споделят за другите квартали, но по-добре кажи къде живееш, за да ти е най-удобно.
Живея на центъра, съвсем близо до Халите. Мисля, че във Възраждане би ми било по-близо.
Преди време съм виждал да продават до бл. Север 1 (така го дава картата http://www.bgmaps.com/link/941E13975FCC72ECCA14ECEA0D1823C3) това е точно до детската градина зад блока на борците. Сутрин рано ... мисля към 7-7.30 часа

# 100
  • Русе
Да има си и обикновени  Peace в смисъл без извивка.  Относно размерите тези нашите анатомичните бяха 3 размера и ние взехме най-голямата 65см, но после ших нови калъфки. Защото тя е 12см висока, ние взехме и подложка и на тази дължина нито една калъфка не ми стана  Laughing

Къде я видя тази подложка, че тъкмо днес си мислех, че са ми много ниски 12 см?

# 101
Хм ами сега и аз не ги намирам, но преди време ги имаше - 2 и 3см бяха и ние взехме и от двете. То е равно парче в смисъл не с извивки разни и си е сложено в калъф......не знам трябва да се пита, едва ли са ги спряли  newsm78

# 102
  • Русе
Мерси, ще ги потърся аз тук из магазините и сигурно ще взема, че и без това отдавна им се каня.

# 103
Здравейте,
ако някой се интересува, видях в "Хумана"-та на центъра днес, че са пуснали 2-3 щендера с карнавални костюми - предполагам за Хелоуин. Имаше костюми на животинчета за деца, към 14лв бяха. И разни рокли, и с пера, и т.н. Ако на някой му е интересно, може да разгледа.

# 104
девичка анджак, че докато Ого спи ми е най удобно  Wink Не си търси оправдания.

Общи условия

Активация на акаунт