Къде в Русе?! тема 6

• 81 940
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Ужасно отношение,вероятно спрямо  обема на работа и заплащането не е адекватно,но какво е виновен пациент без значение от годините.Аз живея в УК, ако там подам оплакване от такъв род отношение или забавен екип от парамедици -последиците ще са страшни.Тук исках да пиша жалба,от отдела за защита на потребителите ме гледаха и се изсмяха, а от вътрешен човек от ЗДравната каса ми се каза, да не си губя времето.Не знам , много лошо, много.

# 421
Ниа, варианта е да действаш чрез медиите. Иначе файда няма. И мен веднъж ме отсвириха от ЗК когато исках да подам оплакване. Жалко е.
В Белгия шефа ми ме убеждаваше как ако звъннеш на Бърза помощ и никога няма да откажат помощ да дойдат на място, понеже имали инцидент и станало страшно. особено пък за чужденци. Е, наложи се да звъннем. На единия ми състудент му прокърви киста. Казаха му сутринта да отиде на лекар. Изобщо не отидоха. Насрочиха му операция за след седмица.

В Мобилмед за лечение не стъпвам повече. Изписаха Терцеф и Лидокаин на тригодишния ми син. Дори в аптеката ме попитаха на колко годишен изписват това, после и фелдшерката, при която отидох да бие инжекциите стоя безмълвна и не можеше да повярва на лечението. Да не говорим как за еднократната температура на сина ми му изписаха антибиотик, понеже можело да е всичко. Педиатърката на другия ден каза, че изобщо не е трябвало да го давам, но аз не съм лекар. Как да знам какво трябва и какво не трябва да давам. Вече ако отида до там ще е единствено заради децата и то да ги преслушат или видят гърло. Никакво лечение от там вече не приемам  Naughty И не съм само аз единствената недоволна. Да не говорим, че и за неправилно изписан антибиотик сина ми се скъса от болка в гърлото понеже нямаше ангина, а стоматит  ooooh! Чак не искам да се сещам, че чд ме хваща на тях.

# 422
Аааааааа ,те в Мобилмед само за отваряне на устата изписват АБ  Rolling Eyes

# 423
  • Русе
Много пъти синът ми се разболява именно през почивните дни. И във всеки един от тези пъти ходя направо на частен преглед.  Някакси нямам доверие на лекарите в "Мобилмед". Не че ми се е случвало да ползвам "услугите" им. И в този ред на мисли - ще ми препоръчате ли някой педиатър, освен д-р Даскалова, който да се отзовава в почивни дни?

# 424
Може ли координати на д-р Даскалова?

# 425
  • в огледалото на живота
. И в този ред на мисли - ще ми препоръчате ли някой педиатър, освен д-р Даскалова, който да се отзовава в почивни дни?
Д-р Даскалова не е ли алерголог  newsm78

# 426
Може ли координати на д-р Даскалова?
Ето:
д-р Гинка Димова Даскалова
Специалист: Хуманни лекари, Клинична алергология
Населено място: Област Русе, Русе град
Телефон: 0878 823226; 082 502451
Дано да са актуални.  Praynig
Дев, да алерголг е, но има и педиатрия.  Wink
Имам някакви спомени, че и за д-р Досев е споделяно, че прави домашни посещения.  newsm78

# 427
Момичета, имаше ли тема за педиатри в Русе, които правят дом.посещения.Имам спомен, че съм писала май там.

# 428
Момичета, имаше ли тема за педиатри в Русе, които правят дом.посещения.Имам спомен, че съм писала май там.
Да, има.  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=526578.120;topicrefid=20
и
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427646.0

# 429
Много ти благодаря  bouquet Съвсем се загубих в този форум,нищо не мога да откривам Laughing

# 430
Много ти благодаря  bouquet Съвсем се загубих в този форум,нищо не мога да откривам Laughing
За нищо.   bouquet

# 431
  • Русе
За Мобилмед роман мога да напиша. Никога повече няма да си заведа детето там. За лека кашлица го изкараха с пневмония и ми дадоха направление за хоспитализация. Добре, че дежурния лекар в детско отделение излезе човек, прегледа го, успокои ме и ми даде да подпиша отказ. За нервите и притесненията няма да пиша #2gunfire

# 432
  • Русе
Момичета, има ли някъде в Русе нещо като занималня за майки с бебета, или друго-яче казано, нещо като кръжоци, курсове, на които мамите могат да ходят с бебетата си? Нещо йога с бебета или забавачница, в която се събират всички и ръкоделстват. Естеството на занятията не ме интересува чак толкова, бих се записала на всичко  Wink

# 433
  • до реката
Здравейте,да ви питам къде мога да намеря зимни ботуши на денди или на бард за момиче,№35-36

# 434
Момичета, има ли някъде в Русе нещо като занималня за майки с бебета, или друго-яче казано, нещо като кръжоци, курсове, на които мамите могат да ходят с бебетата си? Нещо йога с бебета или забавачница, в която се събират всички и ръкоделстват. Естеството на занятията не ме интересува чак толкова, бих се записала на всичко  Wink
Скоро попаднах на това:
https://www.facebook.com/pages/KindyROO-Ruse/1394009657555852?fref=nf

Общи условия

Активация на акаунт