Къде в Русе?! тема 6

• 81 948
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
  • в огледалото на живота
Девичка надявам се, че всичко е наред с теб  Praynig Hug
Благодаря ти,много си мила  Hug
Да,добре съм вече... Simple Smile
Тъй като на видеозона се видя лимфоцитарен възел с голям размер,това наложи и спешната биопсия за да се отхвърли съмнението за злокачествен тумор.
Слава богу не е ...
Но,лечението е дълго и продължително и може би доживотна терапия с хормони.
С хипотериоидизъм съм/намалена функция на щитовидната жлеза/
Надявам се смалим поне размера на възела или поне не се появява нов...
Здравето е безцено,бъдете здрави всички  Hug

# 406
Радвам се, че няма тревожни новини  Hug

С хипотериоидизъм съм/намалена функция на щитовидната жлеза/

И аз съм с тази "красота" от преди 20г  Rolling Eyes . Имах 2 възела преди това които след раждането изчезнаха и сега все се моля да не се появяват нови  Whistling

# 407
Преди години д-р Славчева беше открила проблем при баща ми,който никой не успя или не се сети да търси в тази посока.Аз съм доволна и я препоръчвам.

# 408
  • На брега на реката
Съчувствам на всички за здравословните ви проблеми! Пожелавам ви бързо възстановяване!

Искам да помоля за малко повече инфо за онзи дядо Коледа, за който мн се говореше предната година. Този, който идваше на адрес Simple Smile Цена? Телефон? Подробности? Благодаря ви!

# 409
Карола честита успешна операция  Hug Само хубави неща нека се случват от тук нататък  Hug

Девичка съжалявам, че натам се развиват нещата при теб. Искрено се радвам, че не е злокачествено и се моля с времето да изчезне и да не създава никакви проблеми  Praynig

Fervor добре, че ми напомни. В нашия вход има залепена обява за Дядо Коледа и мислех да я нося в градината, където най вероятно и там има такава, но аз пак да си кажа. Дано тази година да имаме свестен Дядо Коледа, че миналата година като гледам снимките си беше пародия. Единственият бонус беше Снежанка.

# 410
Карола,радвам се че всичко е минало по-леко за теб.Пожелавам ти бързо възстановяване! Heart Eyes

~Dev~ ,много си права...Аз също съм на това мнение.Предпочитам да си платя за да ми свършат работа относно здравето.Просто съм си патила когато не се плаща!А здравето си е здраве!Даже ако трябва да съм откровена в последно време не внасям здравни осигуровки.Защо да го правя?Принципно в 99% от случаите си плащам като поп.Няма здравно осигурена или не.И се убедих че даваш ли си пари на лекаря е много по-различно,от това да минеш по направление...С едно направление така стоях с бъбречна криза час на една пейка.Никой не ми обръщаше внимание.И накрая ме изкараха бременна. #Crazy
При тази д-р Антоанела Славчева ще ходя обезателно.Благодаря ти!Аз имам много от симптомите на щитовидната,чак се плаша.Преди доста години ми бяха открили малка киста на нея,като лекарите казаха че нямало проблем.Но в последно време страдам от безсъние,апатия,студени ръце и крака,умора...За либидото да не говорим...Ама го мъча де  Joy Къде сама  Joy Къде с моя  Joy Бе да го има  Joy Joy Joy

# 411
~Dev~,аз все се шегувам и за това отделно реших да напиша:дано всичко е нормално при теб.Всичко да мине и замине,както се казва!Пожелавам ти го от все сърце! Hug

# 412
  • Русе
Даже ако трябва да съм откровена в последно време не внасям здравни осигуровки.Защо да го правя?
Защото ако не дай си Боже ти се наложи да влезеш в болницата ще ти се стъжни като чуеш каква сума трябва за заплатиш за лечението.
От 3 години съм безработна и съвсем съвестно си внасям осигуровките всеки месец, макар много да ме е яд, не за друго, а за това че не се разболявам, не ходя по лекари и въобще не се възползвам от тях. Но ако се случи нещо внезапно, едва ли ще имам пари накуп за да си внеса здравните осигуровки за 3 години.
Пожелавам ви да сте здрави и мислете за здравето си преди да се разболеете, а не след това! Peace Hug

# 413
Да,това за огромното заплащане на лечение в болница ако не си осигурен го зная.Аз не съм внасяла два месеца,които не са фатални.Не съм с прекъснати осигуровки.По скоро въпроса ми беше риторичен.Бе на никой да не му се налага да остава в болница!Да сме живи и здрави! Hug

# 414
  • в огледалото на живота
Миленка,нека да е весело  Hug

Последния месец живота ми беше като на филмова лента...Знам,че има много по лоши заболявания от моето,но когато ти кажат самата дума биопсия и всичко ти се срива....
На всички желая от коледните късмети да им се падне най-хубавия:разбира се здравето  Hug

Относно здравните осигуровки,честно казано и аз съм раздвоена;имаше месеци в които не бях плащала.Сега като съм осигурена само две от всичките ми изследвания се поеха по направление.Всичко останало :плащаш и става.
Знам,че това от системата и няма нищо общо с мен,но много важно нещо пропускаме също:доверието в самия лекуващ лекар,разбирането с което те посреща и най-важното неговия професионализъм и подход към нещата.

Хайде стига с болести вече...
Либидото в това време се лекува най-добре на топло под юргана.... Grinning
Шегичка де... Hug

# 415
  • Русе
Знам,че има много по лоши заболявания от моето,но когато ти кажат самата дума биопсия и всичко ти се срива....
На всички желая от коледните късмети да им се падне най-хубавия:разбира се здравето  Hug
Hug
Ей това с биопсията и аз съм го чувала от една пишман гинеколожка тука, дето после ЛЛ ме овика що съм отишла при нея. Ами защото не познавах докторите в града. Като ме заразпитва как се чувствам, измарям ли се бързо, трудно ли изкачвам стълби и, че трябва да пуснем биопсия, колкото и да не вярвам в медицината и в това, в което са се превърнали докторите, се бях вкарала в някакъв филм и бях започнала да се замислям и да се следя измарям ли се на танците като играя  Joy
Всичко беше за пари, де, ама аз не и ги дадох Mr. Green

# 416
Дано всички да сте здрави и да не се срещате скоро с доктори!  Praynig  Heart Eyes

# 417
Дано.И май все опираме до тях и здравето става все по оскъдно.
Преди седмица се наложи да извикам бърза помощ за възрастен човек със сърдечна недостатъчност.Звъннах на 112.Ако знаете какво ми чуха ушите.Цитирам - вие такси ли си търсите? ако човека не е на ход, намерете 4 души да го пренесат до линейката. Shocked След като пристигнаха двама представители на спешна помощ и извършиха прегледа от разстояние ми се каза, пак цитирам - ами госпожо имам само една ампула, на тоз  ли да я направя или да я пазя за някой друг по млад?Останах без думи  SadНахокаха ни и си тръгнаха.

# 418
Nia7, не се и учудвам.  Twisted Evil
Преди няколко години ми отказаха да дойдат у нас посред нощ, след като мъжът ми се задушаваше и едва дишаше.  #Cussing out Отидохме до спешното с такси  и се оказа, че е с пневмония.  ooooh! Дежурният лекар му изписа АБ, който не е подходящ. Добре, че на другата сутрин дойде и го прегледа вкъщи негов приятел доктор и предписа правилното лечение.  Hug Не ми се мисли иначе какво щеше да се случи.  Sad

# 419
Една фелдшерка щях да я ошамаря минала година. Те дори не са лекари тези, които идват.  Peace После виках Мобилмед, но тази година пак ми се наложи и се разочавах и от тях.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт