Къде в Русе?! тема 6

• 81 949
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Миленка, измъчва ме липсата на продукта, който се надявах да намалят. Утре ми е последен шанс, дано го намалят и то достатъчно, че да си заслужава поръчката.
Стискам палци като се събудиш да е намален. Praynig Hug

# 391
  • Русе
Момичета сладки  Heart Eyes ......какво си купихте от черния петък?  Party
Аз четох голяма блъсканица било пред Мол-а  ooooh!

Беше, беше. ММ едва намери място да паркира. Аз нямах големи очаквания и все пак малко се разочаровах. Ние пазарувахме от Waikiki, DM и Carrefour. В другите магазини изобщо не ми се буташе. Нали на 21.12 пазарувахме от Хипото, а и като им гледах брошурата имаше неща намалени с по цели 2 лв! В Уайкики уж имаше 30% на нова колекция. Аз взех няколко неща вече намалени с червен етикет и една рокля на голямата без намаление. Реших, че именно за нея ще важат тези %, да ама не. Беше си на редовна цена.
Ходихме и до Зора-та. И там нищо не харесахме. ММ драпа за телевизор. Казах му да изчака около Великден - Техномаркет правят голямото си намаление тогава.

# 392
В събота и в tendenz все още беше ад...всички ступани на касата и чакат да си поискат номер да пробват. Аз като бях там една жена стоеше и се чудеше кои обувки да си вземе и бавеше цялата опашка.

# 393
Ами те навалицата я правеха гостите от провинцията и малките градове,на паркинга беше пълно с коли с Разградска регистрация,Търговишка И Силистренска дори видях.Аз лично нищо не си купих,но сестра ми купи на племенника ботуши на К&К намалени с 30%,което не беше никак малко.За 1 час  станах като .... #Crazy,че кафето си го пихме на центъра,но нали клиентите бяха избягали в Мола, магазините на центъра да не са капо и те пуснали по 20% намаление Laughing

# 394
Бихте ли препоръчали добро химическо чистене?

# 395
KaRoLa аз ще кажа къде да не ходиш - Химическото на гарата. Има го от много години  и занесох там палтата ни, но това на мъжа ми се върна преформено. Събрано на подплнките на раменете. Моето е добре, но то не е 100% вълна. Вече го пера в моята пералня на програма вълна - да не кажа, че малко се понамести.
Пробвай в някои от другите химически.

# 396
Ле-ле,момичета като ви чета то на "черния петък" е било голяма,огромна лудница! ShockedЕдин вид:кой взел,взел.....Но при нас намаленията не са били така,както е било при американците. ThinkingТам бой и сръбска музика. Mr. Green

KaRoLa,сетих се да попитам...имаше операция при теб.Надявам се че всичко е било наред. Heart Eyes

А иначе за ендокринолог....първо при него ли се ходи или изследвания се правят и след това при лекаря с тях?

# 397
Миленка, благодаря ти,че помниш.Операцията мина, вече съм си у дома, дори ходя на работа Simple Smile Беше по-лека този път, но все още си има разни ограничение,че се възстановявам. Но се радвам,че предприех тази стъпка.

Иначе и моето питане за ендокринолога щеше да е същото,че си помислих,че сега е негов ред да посетя Wink

# 398
  • Русе
На мен не ми е удобно да говоря за това (понеже съм сравнително нова в темата), но е хубава новина, че операцията ти е минала добре Карола! Бързо възстановяване!
За ендокринолога мога да дам следната информация - майка ми е посещавала неколкократно д-р Мустаков в 3-та поликлиника. Не му правя реклама, но е доволна. Помня, че беше отишла при него и той й беше назначил хормоналните изследвания, които тя си прави пак там, в поликлиниката. Ако ви интересува нещо допълнително за него, мога да питам и да ви дам повечко информация Simple Smile

# 399
KaRoLa радвам се, че всичко е минало и че си добре и най-вече, че си доволна  Hug

Относно ендокринолога - първо се отива при него, той решава какво ще изследва на база оплакванията и дава направления за изследвания, после с готовите такива пак при него  Simple Smile . От сега казвам - Киселова е уж по каса, но никога няма направления за изследвания и те кара да си ги плащаш  Rolling Eyes

# 400
mibobo , а има ли изобщо някой ,който дава направления ?Аз не съм попадала на такъв или ако ми даде е за един хормон ,а те са три .

# 401
mibobo , а има ли изобщо някой ,който дава направления ?Аз не съм попадала на такъв или ако ми даде е за един хормон ,а те са три .

Ами Савова дава принципно, но и тя гледа по един да дава на времето даваше ама сега вече и се свидят и на нея защото има много хора при нея. Ама на мен това ми е достатъчно тъй като аз не откривам сега заболяване ами просто следя и ТСХ ми е достатъчен. Другия който дава е Славянов, ама той е голям перушанко  ooooh! та не го препоръчвам. Иначе някой ако ще ги плаща в Здраве имаха пакет 3-те хормона с намаление.

# 402
  • в огледалото на живота
Момичета,не е скъпете за един преглед на частно при ендокринолог.
По добре си платете за да ви види специалист,отколкото да се тревожите и не дай боже да е късно после.
И преди съм писала за нея:д-р Антоанела Славчева е единствения такъв в града ни.Обходила съм всички ....няма да пиша с подробности,но нито един не видя това ,което тя откри.... Tired
Да,не работи с Здравна каса,да,прегледа не евтин/45лв/,но е обстоен и излизаш максимално удоволетворен и спокоен от него.

Преди месец бях на контрола при нея.Проблема си беше сериозен ;след посещението бях за пореден път сигурна,че не съм сгрешила  в избора за нея.За съжаление се наложи да правя биопсия във Варна,тъй като при нас тази услуга не се извършва.
Вярвам ѝ много..... Peace

# 403
Девичка надявам се, че всичко е наред с теб  Praynig Hug

# 404
Моята майка също ходи при д-р Славчева и то от доста години - с две операции е на щитовидната жлеза, вече и с диабет, и не може да си "позволи"да отиде при друг.

Общи условия

Активация на акаунт