Къде в Русе?! тема 6

• 81 959
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
И аз с едно въпросче...
От коя мебелна фирма в града мога да си поръчам кухня (с опция освен мебелите да доставят и уредите)?
http://www.maxdesignplus.com/

# 376
И аз с едно въпросче...
От коя мебелна фирма в града мога да си поръчам кухня (с опция освен мебелите да доставят и уредите)?
Ами те по-големите фирма мисля предлагат и ел. уреди.
Да не звучи като реклама, че за втори път за десетина дни го пиша, но съм много доволна от Макс дизайн+. Това лято ни правиха детските стаи, напролет, живот и здраве при тях мислим и кухня да поръчаме(без ел. уреди, че си имаме).

Няма проблем!
Ако някой иска да сподели, но се притеснява, може да го направи на ЛС.

# 377
Момичета, искам да изпратя подарък коледни меденки,  но съм с две леви и.....
Знаете ли откъде в Русе/сладкарници/мога да купя коледни меденки с украса, да са хубави?

# 378
Меденки не знам дали има, но в сладкарницата срещу Неделя има много хубави неща  Peace

# 379
Знаете ли откъде в Русе/сладкарници/мога да купя коледни меденки с украса, да са хубави?

Виж в Ружана,според мен там ще има.

# 380
  • Русе
И на "Долче Вита" гледам, че са почнали да правят коледни сладки. Инак и аз подкрепям предложението за Виенската сладкарница срещу неделя  Simple Smile

# 381
  • в огледалото на живота
Вчера пращах точно меденки и аз... Laughing
В Ружана има хубав избор:цяло семейство медено ,опаковано за 1,80лв/300гр/  Heart Eyes

# 382
Знаете ли къде се намира сладкарница "Шоколино"?

# 383
  • в огледалото на живота
Знаете ли къде се намира сладкарница "Шоколино"?
Пазарчето на Сан Стефано  във Възраждане -срещу Канев център./на ъгъла в кооперацията/
Там където е офиса на Делта.

# 384
Благодаря!!   bouquet

# 385
Момичета сладки  Heart Eyes ......какво си купихте от черния петък?  Party
Аз четох голяма блъсканица било пред Мол-а  ooooh!

# 386
аз изобщо не се надявах на русенския черен петък. Висях пред компютъра пред един английски сайт с надеждата да ме огрее така желаната покупка, но уви още я няма. Та всеобщото мнение (онлайн и офлайн) е че тази година чернопетъчните разпродажби са гола вода.

# 387
  • Русе
А моята племенница, която живее в Германия днес ми каза, че вчера там навсякъде магазините били празни, всичко било разграбено.
Във Фейсбук четох, че 22 000 души вчера минали през Мол Русе. Ама май само са минали Laughing

# 388
Агнес,кое те измъчи в английския сайт?Давай да помагам.
За черния петък само като прочетох че е лудница с тълпи,коли...и се отказах да ходя където и да било.
Вики,то за чужбина даваха по новините.По скоро за американците:побоища за кукли Барби,спящи пред магазини още от четвъртък...Нещо страхотно. #Crazy

# 389
Миленка, измъчва ме липсата на продукта, който се надявах да намалят. Утре ми е последен шанс, дано го намалят и то достатъчно, че да си заслужава поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт