Къде в Русе?! тема 6

• 80 837
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Аз харесвам Tendenz повече от Паоло. Предвид, че от Паоло си купих едни обувки и след месеца им ги носих за поправка...Но пък имам една чанта от Паоло, която вече 6 пъти ще я хвърлям, купувам друга и пак си нарамвам старата чанта и не мога да я хвърля. Много удобна и практична ми е.

# 46
  • Русе

До сега не е ли имало Тенденц в Русе? newsm78

Имаше. В Роял Сити Центъра. Едно мааалко магазинче, метър на два, точно до ескалатора.
Във Варна в мола е доста голям.
Към Паолото съм със смесени чувства, ама май по-скоро негативни.

# 47
Момичета, едно време в поликлиниката в Здравец имало термодиагностика. Не знам дали се нарича точно така, но с тази диагностика можело да се каже какви са здравословните проблеми и къде в тялото на база на локално повишение на телесната температура.
Знаете ли дали все още се прави това изследване някъде в града ни? Ако - да, моля и за някакви координати!

# 48
Момичета, едно време в поликлиниката в Здравец имало термодиагностика. Не знам дали се нарича точно така, но с тази диагностика можело да се каже какви са здравословните проблеми и къде в тялото на база на локално повишение на телесната температура.
Знаете ли дали все още се прави това изследване някъде в града ни? Ако - да, моля и за някакви координати!

Не знам дали се прави някъде сега, но на времето си го правих точно в 3-та поликлиника, също и майка ми....не останах особено впечатлена от диагностиката, да не кажа, че някои тогава съществуващи ми проблеми не се отразиха много, а казаните ми други неща и до сега Слава Богу нямам проблеми с тях  Peace

# 49
  • Русе
И аз да питам нещо: къде остана да има магазини за бастуни и такива неща? Преди имаше един на чайка (дали работи) и около болницата (къде по-точно)? Търся сгъваем бастун. Намерих по нета, но ако има на живо да го видя как е, няма да е лошо. Пък и като знам бг сайтовете какви са бързи, ужас.
Харесала съм това:http://om-medical.eu/index.php/pomoshtni-sredstva/product/99-

# 50
  • Русе
Предполагам, че този в уличката на "Чайка" все още работи.
Около болницата - баш до ДЦК-то, едно мъничко магазинче и вътре в двора в парка също има.

# 51
  • Русе
Момичета,знаете ли къде се предлагат дървени корнизи(освен Бриколаж и Практикер)?
Аз имам еднорелсов,но реших да слагам втора релса и не мога да намеря къде се продават дървени релси.В големите вериги предлагат като втора метална,а аз искам и втората да ми е от дърво.

# 52
  • Русе
Вики, мерси. Ще погледна днес на чайка, че ми е на път, утре ще прескоча до болницата, ако не да поръчвам, че ми трябва за петък.

Зори, виждала съм, ама къде   newsm78 newsm78. Ще помисля.

# 53
  • Русе
Дървени корнизи има в магазинчето за дървении до "Странджата", но са такъв тип

Не знам обаче дали има с две релси. Навремето, когато си купувахме бяха само с по една.

# 54
Имате ли идея от къде мога да си купя билката Бабини зъби?

# 55
  • Русе
Оо, на село в градинката ми на улицата това лято се напълни с нея ooooh! Предоставям ти възможност да отидеш и да си наскубеш Laughing, че не ми се мисли догодина какви бабанки ще направи.
А извън шегата питай по аптеките, където продават билки.

# 56
  • Русе

На пазара има.

# 57

На пазара има.

Да, там има, но съм виждала и по аптеки които са по-заредени с билки в смисъл не е нещо рядко срещано Peace

# 58
Намерих Simple Smile Страшна схема има за прием, направо ме убиха Wink Но пък с едно пакетче ще изкарам дълго време . Благодаря ви, че споделихте!

# 59
  • Бургас
Здравейте момичета, уикенда ще бъдем в Русе и моля за препоръки за места които да посетим, за хапване и ако имате отзиви за хотел Анна Палас ще се радвам да споделите. Наумила съм си и да посетя аутлета на Кенсол, но дали си струва?

Общи условия

Активация на акаунт