Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря прясно домашно мляко в Русе?
Къде мога да намеря карнавални костюми в Русе?
Можете ли да препоръчате добър очен лекар в Русе за преглед на дете на 8 години?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря прясно домашно мляко в Русе?
-
Къде мога да намеря карнавални костюми в Русе?
-
Можете ли да препоръчате добър очен лекар в Русе за преглед на дете на 8 години?
-
Къде мога да намеря магазин за рокли, булчински рокли и аксесоари за рокли в Русе?
-
Къде мога да намеря магазин за матраци в Русе?
Да минеш в момента по центъра ни е истинско предизвикателство. 

Такива ако съм адски бясна ги насаждам много.Ако пък не съм си ги слагам ...тииииит.
. Оня ден си купих боти Xcess , които до колкото аз знам не са китайски. Приятелка си купи кожено сако, което е испанско отвътре на етикета си пише.
Има ли въобще или...?Че надписа е леко изтъркан на самия блок.
има оптика, да. Съвсем случайно се запознах с офталмоложката, но нямам лични наблюдения. Щях да водя децата на преглед, но така и не стигнах до там. Намира се в един от входовете на блока. Не мога да дам препоръка за оптика. Въпреки, че вече два пъти ми изписват очила още не съм си направила
Дано имат хубави неща на добри цени