Къде в Русе?! тема 6

• 82 238
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • в огледалото на живота
Благодаря дами  Hug
ел,знам това магазинче,ще проверя и там  Peace

# 511
Здравейте. Прегледах отговорите назад, но не намирам това, което търся. От къде да мога да си купя готов фондан в Русе? Не мога да се сетя къде съм виждала, а съм сигурна, че някъде съм срещала да се продава. Благодаря ви предварително.  bouquet

Сладкарска борса БЕРК- ЕС, продават и на дребно, опаковките са по 1 килограм всякакви цветове.Намират се в дясно от Пенито, зад боулинг залата.Иначе в Метро, но там е кашон от 5 килограма.

Моля, ориентирайте ме къде има склад на едро за пласмасови изделия newsm78

# 512
pimi,
този отговор за фондана така ме зарадва  Hug Все съм мислила, че в Русе няма от къде да се купи!

# 513
  • МАРС
Мен също, и аз си мислех, че няма такова нещо.
Любопитно ми е каква му е цената? Thinking

# 514
Ако не ме лъже паметта бялото е 8 лв килограма, а цветното е по 9 лв килограма.
В Метро кашон от 5 килограма бяло е 30 лева!

# 515
Някой да е виждал по домашните потреби или Всичко по един лев такава кана.Бях си харесал на едно място но им умрял доставчика от Турция .

# 516
Момичета, да знаете къде мога да намеря чай Голдън Лайън, преди години го пиех и помня че го харесвах, но сега не съм го виждала никъде?

Може да го намериш в Пацони до бар Дежа Вю.

# 517
  • МАРС
Благодаря!

# 518
  • Русе
Някой да е виждал по домашните потреби или Всичко по един лев такава кана.Бях си харесал на едно място но им умрял доставчика от Турция .
Аз съм виждала, но не в Русе Laughing Търси по левчетата! В Ловеч на "левче" го видях, струваше около 4 лв.

# 519
Добро утро,момичета! Hug
Да ви попитам за магазин с хубав избор на детски играчки.Исках да ходя до Джъмбо,но незная дали ще успея.Покрай тези празници не се спирам.100 неща върша наведнъж. ooooh!
И още едно питане за добър художник,който рисува портрети. Rolling Eyes

# 520
Една приятелка гримьорка рисува. Нарисува семеен по снимка на друга моя пиятелка, но на мен не ми хареса. Докара ги като светци.  Peace

# 521
Магазин Вълшебство срещу университета. Там има много играчки. Какво точно търсиш и до какви пари търсиш. Оня ден минах през кварталния ни китайски дето беше Била и ме хвана супер яд. Ходих на майната си да търся играчката за детската градина дето е поръчана на Дядо ти Коледа, а там я имаше и то с над два лева по евтина  Crossing Arms Много ме хвана яд, ама кел файда. Пък не е като да е скъпа играчка, няма и 10лв скъпата верисия. Баси и надценките дето си слагат някои магазини/книжарници.

Та за играчки свиркай, че като тази година до сега не съм правила. Сега накупих повече играчки от колкото от как се е родило детето. Аз до сега не му бях купувала изобщо играчки, че ги чупеше и имаше само подарени такива по поводи. Сега уж вече пази и ще получи 3-4 подаръка я от бабите, я от градината, я от Дядо му Коледа  Joy

За художник не мога да помогна. Мой преподавател рисува икони и се подвизава на центъра до лайното. Не знам дали би рисувал портрети. Погледни в продавалник, там може и да излезе нещо.

# 522
къде мога да намеря кафява опаковъчна хартия - амбалажна?

# 523
  • в огледалото на живота
Огнян Балканджиев  Peace
Много добър,много!
https://www.facebook.com/ognian.balkandjiev/photos_albums

# 524
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Огнян Балканджиев  Peace
Много добър,много!
https://www.facebook.com/ognian.balkandjiev/photos_albums