Къде в Русе?! тема 6

• 82 247
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Къде в града да намеря качествени и елегантни мъжки ръкавици от естествена кожа?

АРТ, в Роял център, влиза се от първия етаж, входа от към Александровста има магазин за козматика до входа на центъра.  В магазина имат вътрешни стълби и можеш да се качиш на втория етаж за кожени стоки. Много хубави неща имат там.

# 496
Къде в града да намеря качествени и елегантни мъжки ръкавици от естествена кожа?

АРТ, в Роял център, влиза се от първия етаж, входа от към Александровста има магазин за козматика до входа на центъра.  В магазина имат вътрешни стълби и можеш да се качиш на втория етаж за кожени стоки. Много хубави неща имат там.
Благодаря за инфото! Hug

# 497
  • МАРС
Момичета, да знаете къде мога да намеря чай Голдън Лайън, преди години го пиех и помня че го харесвах, но сега не съм го виждала никъде?

# 498
lubito магазина на Карина къде се намира  Embarassed ? Дали обърна внимание има ли панталони?
Търся все още от къде да си купя 2-3 черни/сиви панталона - слим кройка стесняваща се по крака. Хубави ризи също на нормална цена. В Bobo Zander гледах панталон за 120лв.  Rolling Eyes

Моля те, ако си купиш дамски ризи да споделиш от къде и аз имам нужда да си купя няколко на нормални цени. Но спирка Чайка ми е доста далеко.

# 499
Момичета,
Моля да ми препоръчате кожен лекар,който работи със здр.каса.Става дума за дете на 12 г. и проблем с ноктите на ръцете.

Извинявам се,че така изместих темата,виждам че сте настроени празнично,така и трябва да бъде.

# 500
Елка Димова в 1-во ДКЦ  Peace

# 501
  • в огледалото на живота
Момичета,
Моля да ми препоръчате кожен лекар,който работи със здр.каса.Става дума за дете на 12 г. и проблем с ноктите на ръцете.

Извинявам се,че така изместих темата,виждам че сте настроени празнично,така и трябва да бъде.
д-р Румяна Касърова/блока на Транстрой до Воден/ Peace

# 502
Камалия
Дев

Благодаря за бъзия отговор
 Утре ще проверя дали имат свободен час,че е много страшно положението.

# 503
  • Русе
Здравейте. Прегледах отговорите назад, но не намирам това, което търся. От къде да мога да си купя готов фондан в Русе? Не мога да се сетя къде съм виждала, а съм сигурна, че някъде съм срещала да се продава. Благодаря ви предварително.  bouquet

# 504
  • в огледалото на живота
Моля,ако някой има идея от къде мога да си купя подобен супник да пише  Praynig

Държа да е порцеланов само  Peace

Доммо не ме устройва с цени над 60лв..... ooooh!

# 505
В Мола има един магазин на първия етаж срещу среброто,който се казва Радианна. Предполагам,че там ще има.

# 506
  • в огледалото на живота
Карола,благодаря   bouquet
Мега Мол имаш в предвид нали?
Ще проверя,но дано и там цените им не са като на златни.... Tired

# 507
  • Русе
Мега МОЛ не го ли затвориха?

# 508
  • Русе
Мега Мол е затворен, а магазинът е в Мол Русе. Радианна имаха магазин и някъде по Александровска. А по магазинчетата за битови стоки дали няма да има такива неща? Пак по Алексанровска има един, точно срещу "Отец Паисий"  - от там съм си купувала глинен гювеч, имат и разни сервизи. Цените определено са по-надолу отколкото в Радианна.

# 509
Мола в Здравец. Имат и сайт http://www.radiannagold.com/ Ако искаш им се обади и питай имат ли или не

Общи условия

Активация на акаунт