Къде в Русе?! тема 6

• 82 254
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
lubito, на Ялта има доста рокли, но като размери незнам.
  Efrea ?

Магазинът им е на гърба на Ялта и освен, че можеш тук http://efrea.com/ да си избереш модел, в магазина на място може да го измериш.

# 466
Някой да е чувал за добър нумеролог в Русе? Grinning

# 467
  • Русе
lubito, на Ялта има доста рокли, но като размери незнам.
  Efrea ?

Магазинът им е на гърба на Ялта и освен, че можеш тук http://efrea.com/ да си избереш модел, в магазина на място може да го измериш.

Първо там ходих.  Simple Smile Бях поръчала една рокля и ходих да я премеря. Не стоеше добре. Консултантката ( която е много любезна и мила) ми наизвади още 10 рокли, но и те не ми паснаха. Даже каза: "Чак мен ме е яд" . Имам предвид, че и тя се постара. Това беше преди няколко седмици. От тогава следя и техния сайт и нищо не ми грабва око.
Както и да е. Утре майка ми ще си е вкъщи ( карат ги да ползват по малко отпуск) и ще се възползвам да изляза за час-два. Ще ида до Чайка и ще се пусна по главната. За сега съм търсила в Kensol, Денс и Stela Belcheva. Това са магазините, за които знам че предлагат големи номера.  В краен случай ще отида на фирменото парти с бременните джинси. И без това нося почти само тях последните месеци.  Tired

# 468
Точно в Стела Белчева и Кенсол не предлагат големи номера. От години ни обличат служебно от там. По-едрите колежки посещават Карина и Свети. В Арда също съм виждала големи номера.
Намират се хубави работи, но трябва голямо ходене.
А, сетих се още едно място.
Мисля, че магазина се казваше Ромис.
Намира се точно зад магазина на Аристон, който е на кръстовището на Борисова и Скобелев.

# 469
Lubito, не знам с какво отнощение си към дрехите втора ръка, но ако не ти пречи, може да погледнеш  и по магазините за този вид дрехи. Моят приятел е по-пълен и от там си намира дрехи. Има много запазени. Има и големи боклуци,няма да си кривя душата. Но той примерно си намери палто BOSS ,което беше като ново за по-малко от 20 лева и вече 3 години си го носи и е като ново.  Аз пазарувам в повечето случаи от Мания, но може да видиш и другите подобни магазини-Нартекс, Хумана.

Знам,че има хора, които ще си кажат: "а,да,бе, на фирмено парти с дрехи втора ръка", но пак казвам-може да се намерят много запазени дрехи, стига да имаш нерви да ровиш и обикаляш.

# 470
Lubito, не знам с какво отнощение си към дрехите втора ръка, но ако не ти пречи, може да погледнеш  и по магазините за този вид дрехи. Моят приятел е по-пълен и от там си намира дрехи. Има много запазени. Има и големи боклуци,няма да си кривя душата. Но той примерно си намери палто BOSS ,което беше като ново за по-малко от 20 лева и вече 3 години си го носи и е като ново.  Аз пазарувам в повечето случаи от Мания, но може да видиш и другите подобни магазини-Нартекс, Хумана.

Знам,че има хора, които ще си кажат: "а,да,бе, на фирмено парти с дрехи втора ръка", но пак казвам-може да се намерят много запазени дрехи, стига да имаш нерви да ровиш и обикаляш.

Съгласна съм с KaRoLa, може да извадиш късмет ако пообиколиш вторите употреби. "Хумана" са с ново зареждане от 5 дек, така че нещата ще са малко по-скъпи от обикновено, но ще има голям избор и ще са запазени повечето. Стига да е запазено и като ново, аз нямам проблеми с приятелките ми постоянно щурмуваме  Laughing  Колко партита съм ходила с дрехи 2ра ръка. Нещата даже са маркови и може и да издържат повече, отколкото ако си купиш нещо ново  Peace

# 471
  • Русе
Точно в Стела Белчева и Кенсол не предлагат големи номера. От години ни обличат служебно от там. По-едрите колежки посещават Карина и Свети. В Арда също съм виждала големи номера.
Намира се точно зад магазина на Аристон, който е на кръстовището на Борисова и Скобелев.

Извинявай, но не е така. В Стела Белчева имаше до номер 52, а в Кенсол - до 2XL. Все пак скоро ходих там. Моят проблем е, че намирам дрехи, които да ми станат, но не ми стоят добре. Разликата м-у бюст и ханш ми е цял един номер. И не, че съм с малък бюст, ханшът е голям, имам и пояс.  Mr. Green
Карина я знам, а това Свети къде е? И в това Ромис има ли рокли?
Благодаря на всички за предложенията все пак.  bouquet

# 472

Извинявай, но не е така. В Стела Белчева имаше до номер 52, а в Кенсол - до 2XL. Все пак скоро ходих там. Моят проблем е, че намирам дрехи, които да ми станат, но не ми стоят добре. Разликата м-у бюст и ханш ми е цял един номер. И не, че съм с малък бюст, ханшът е голям, имам и пояс.  Mr. Green
Карина я знам, а това Свети къде е? И в това Ромис има ли рокли?
Благодаря на всички за предложенията все пак.  bouquet
Принципно и аз съм като теб в конструкцията, но 40 номер на Стела Белчева ми залепват и за това много го тача този магазин. Даже тези дни пак трябва да ходя, че имам срок до другата седмица да си купя "работно облекло". Обаче по-едрите ми колежки там никога не са успявали.
Свети се намира през 2-3 магазина от Карина. В посока от Карина към центъра, на следващият ъгъл. В Ромис има рокли, но миналата година бяха трикотажни. Той като цяло магазина е повече за плетива и трикотажни неща.
За извинение само мога да кажа, че не съм посещавала посочените магазини от миналата година по това време.

# 473
  • Русе
В крайна сметка купих от Чайка, магазин Ирен. Ще я нося да ми я преправят горе.  Peace
В Карина имаше 2 много симпатични рокли, ама прави. А на мен такива в момента не ми стоят хич добре. Иначе бяха по тридесетина лева. Това за инфо, ако някой търси. Влязох и в тоя Свети, там също имаше 2-3 прави рокли от трико, ама десен като за майка ми.

# 474
lubito магазина на Карина къде се намира  Embarassed ? Дали обърна внимание има ли панталони?
Търся все още от къде да си купя 2-3 черни/сиви панталона - слим кройка стесняваща се по крака. Хубави ризи също на нормална цена. В Bobo Zander гледах панталон за 120лв.  Rolling Eyes

# 475
  • Русе
Магазинът на Карина е на спирка Чайка. Имаше панталони, поли и костюми, но не им обърнах внимание. Съмнявам се да имат слим фит, но знае ли човек?

# 476
В крайна сметка купих от Чайка, магазин Ирен. Ще я нося да ми я преправят горе.  Peace
В Карина имаше 2 много симпатични рокли, ама прави. А на мен такива в момента не ми стоят хич добре. Иначе бяха по тридесетина лева. Това за инфо, ако някой търси. Влязох и в тоя Свети, там също имаше 2-3 прави рокли от трико, ама десен като за майка ми.

Честито!

# 477
Благодаря - ще отида да погледна, сетих се и за аутлета на Стела Белчева. Дано да има хубави неща.
Някъде да има магазин с неща шити за чужбина?

# 478
  • русе
Някой да си има идея,къде в Русе мога да намеря целофанени пликчета? Като тези http://www.rakhiva.com/%D0%A6%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D1%84%D0%B0%D0%B … p/category.132/bg търсих по книжарниците,но без успех

# 479
  • в огледалото на живота
Някой да си има идея,къде в Русе мога да намеря целофанени пликчета? Като тези http://www.rakhiva.com/%D0%A6%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D1%84%D0%B0%D0%B … p/category.132/bg търсих по книжарниците,но без успех
Джъмбо  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт