Къде в Русе?! тема 6

• 82 256
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Някой да си има идея,къде в Русе мога да намеря целофанени пликчета? Като тези http://www.rakhiva.com/%D0%A6%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D1%84%D0%B0%D0%B … p/category.132/bg търсих по книжарниците,но без успех

В Ем Арт , исках да ти дам препратка, но го приема за рекламен спам. Напиши в Гугъл и влез в он-лайн магазина им на опаковки - целофанени .

Иначе магазина им е на ъгъла срещу в.Утро

# 481
Може ли някой да каже къде се продава Arnica Montana на хапчета за да си закупя  newsm78.

# 482
  • Русе
Може ли някой да каже къде се продава Arnica Montana на хапчета за да си закупя  newsm78.
Аз знам къде, но няма да ти кажа, защото виждам, че си бременна и се досещам за какво я искаш. Изключително вредна е да си я самопредписваш и може да предизвика кръвоизливи.
И Арника не е на хапчета а пилули. Peace
С най-добри чувста Hug

# 483
Къде в града да намеря качествени и елегантни мъжки ръкавици от естествена кожа?

# 484
  • Русе
Петко Д Петков? Виждала съм дамски, сигурно и мъжки има.

# 485
  • Русе
Аз знам къде, но няма да ти кажа, защото виждам, че си бременна и се досещам за какво я искаш. Изключително вредна е да си я самопредписваш и може да предизвика кръвоизливи.
С най-добри чувста Hug
Ако е против хемороиди, на мен в края на бременността ми се разкървавиха и много ми помогнаха свещички Цикатидрина.  Peace Сори, че се намесих така, ама знам каква гадост са.

# 486
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Къде в града да намеря качествени и елегантни мъжки ръкавици от естествена кожа?
ръкавици има естествена кожа и на бараките пред Дунав, аз съм купувала преди години от Коледните базари ръкавици мъжки за подарък  Peace

# 487
  • Русе
С най-добри чувста Hug
Ако е против хемороиди, на мен в края на бременността ми се разкървавиха и много ми помогнаха свещички Цикатидрина.  Peace Сори, че се намесих така, ама знам каква гадост са.
Предполагам, че пита, защото са и казали, че помага за по-лесно раждане и бързо въстановяване след това.
С хомеопатичтите лекарства "шега не бива". Те се предписват строго индивидуално, не е като да вземеш аналгин за главоболие.
За Арника може да се вземе евентуално еднократно и то след самото раждане.
Сега се поразрових из форума намерих ето това писано от класически хомеопат
Скрит текст:
В хомеопатията профилактика НЯМА. Не може и не бива да се пие ХЛ след като човек е здрав, например преди раждане. Ако пиете Арника, без да имате картина на Арника ще се случи това, което се случва на всеки здрав човек, който пие ХЛ - ще направи доказване.

Ние знаем за какво служат хомеоаптичните лекарства, заради доказванията. Група здрави доброволци пие за определено време, едно конкретно ХЛ и получава симптоми. Симптомите изчезвт постепенно след като спрат да приема ХЛ.

Само че в картината на Арника има симптоми като маточни кръвоизливи, ригидна шийка на матката и т.н. - все неща които една жена не би искала да й се слчуат по време на раждане. Има смисъл да се пие Арника след раждане и то не във всички случаи. Има още над 6000 хомеопатични лекарства и не е задължително Арника да е винаги нужното лекарство.

Това е извращение, да се принизява хомеопатията. Хомеопатията се осакътява по този начин, свежда се до "при първи симптоми на грип - пийте осцилококцинум" 

Хомеоаптия - това означава индивидуален подход към всеки човек, а не всички на конвейр - пийте арника  Няма ли индивидуален подход - няма хомеопатия, иначе вие пак си гълтате хомеопатични лекарства, но това не е достатъчно. Трябва да ги гълтате съгласно принципите на хомеоаптията, трябва да са ви изписани съгласно принципите на хомеоаптията. А никой уважаващ себе си хомеопат, който практикува съгласно принципите НЯМА да ви изпише да пиете Арника 30 дни преди раждане.

# 488
Аз пък да ви питам от къде мога да видя хубави, качествени мъжки пижами, леко ватирани, сещам се само за магазинчето, което е м/у бившия Папагал и Фреша. От там съм купувала преди години, не са лоши като качество, но искам да видя и на друго място  Simple Smile

# 489
Аз пък да ви питам от къде мога да видя хубави, качествени мъжки пижами, леко ватирани, сещам се само за магазинчето, което е м/у бившия Папагал и Фреша. От там съм купувала преди години, не са лоши като качество, но искам да видя и на друго място  Simple Smile

Търговийките срещу макаранената по ул. Мария-Луиза.

# 490
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
в Евас от (външните магазинчета) има поне 2, в които продават пижами и дамски и мъжки, виж там  Simple Smile

# 491

Търговийките срещу макаранената по ул. Мария-Луиза.

точно там щях да кажа и аз. Особено в първото магазинче което е към Борисова, там са на Братя Гьокови техните неща не мърдат от пране. Иначе съм купувала от други места и след изпиране става 1 номер по-малък. Иначе пак там в магазина на Браз също има, но техните се свиват със сигурност и трябва да се вземе задължително по-голям номер.

# 492
Благодаря ви, момичета, записвам си магазините и ще ги обходя   bouquet
А от магазина на Браз, взех детска пижама, която изглеждаше много добре, беше евтина според мен, само 9,40 лв, но след първото пране  по ръбчето отзад на ду....то се появиха поне 10 дупчици  ooooh!  Егати му и качеството  Confused

# 493
Аз имам на Браз доста неща, най-вече ватирани анцузи и различни блузи за детето, и съм много доволна от тях. Иначе и пижами имам  Simple Smile, моята ватирана я взех един номер по-голяма и след прането пак са ми къси ръкавите и кръчолите, но от към качество не мога да се оплача. На детето взех ватирани 2 номера по-големи и са му добре като изключим, че му е голямо деколтето  Laughing все пак това са си 2 номера отгоре. И когато отидох да си взема на Братя Гьокови, и си имам едно на ум и хем жената ми каза, че  няма да се свият ама аз не вярвах и взех пак номер по-голям...е сега пък си имам една пижама с дълги кръчоли и ръкави  да компенсира другата Joy

# 494
С най-добри чувста Hug

Аз свещички имам, подготвила съм се за болницата и съм в очакване.  Simple Smile

Вики Благодаря за добронамереността  Hug, не съм категорично решила да пия за себе си, но ако може да помогне и на мои близки защо не. Знам че има рискове, затова и не пия нищо друго освен магнезии Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт