Къде в Русе?! тема 6

• 81 128
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Полинчето ,за 10 г ти дъщеря ли търсиш козметик ?Все си мисля ,че са малки за такива процедури . Rolling Eyes

# 646
delia, благодаря ти за включването   bouquet, това ми е на 5 крачки, ще отида да я видя жената и да говоря с нея, даже и с малката ще отида да я погледне.  Simple Smile

gd3, аз само искам да изстиска няколко черни точки, които се виждат, но аз не мога да ги махна, отстрани в дясната гънка на нослето са  Tired.

# 647
продават ли някъде готови само фотоплаки за торта? Или готови декорирани фонданови дискове за поставяне отгоре?

# 648
  • София
Някой тук ходил ли е на почистване на лице в салона на Галка, който е на Александровска? Аз съм посещавала козметичката за кола маска и вежди няколко пъти, но без отзиви не искам да и поверя лицето си?

# 649
Здравейте,
писах в друга тема специално за лазерна епилация, но т.к. никои не ми отговори реших да пиша и тук, може ли ако някои е ходил на лазерна епилация да сподели къде ?

# 650
  • Русе
Здравейте,
писах в друга тема специално за лазерна епилация, но т.к. никои не ми отговори реших да пиша и тук, може ли ако някои е ходил на лазерна епилация да сподели къде ?
На фото съм ходила, на лазер не съм, но мисля, че по Плиска правят лазерна епилация - в Адара.

продават ли някъде готови само фотоплаки за торта? Или готови декорирани фонданови дискове за поставяне отгоре?
От тук може да се поръча https://www.facebook.com/tortisladki/info?tab=page_info

# 651
  • Русе
Привет!
ММ ходил до Кооп. пазар и нямало картофи на фермерското изложение. Други идеи къде мога да намеря БИО картофи? В краен случай ще захраня с тиква, защото имам.

# 652
  • в огледалото на живота
Привет!
ММ ходил до Кооп. пазар и нямало картофи на фермерското изложение. Други идеи къде мога да намеря БИО картофи? В краен случай ще захраня с тиква, защото имам.
Люби,виж тези евентуално:
https://www.facebook.com/biobakalia

https://www.facebook.com/bioTSG

# 653
  • Русе
Мерси отново. Днес купихме картофи от Американското пазарче от един чичо. Каза, че са собствено производство от Бабово. Може да разгледам тия био бакалии.  Peace

# 654
Някой тук ходил ли е на почистване на лице в салона на Галка, който е на Александровска? Аз съм посещавала козметичката за кола маска и вежди няколко пъти, но без отзиви не искам да и поверя лицето си?
Само сме се постригвали там. Аз да задам един шантав въпрос: прясна сьомга, някъде?  Grinning

# 655
  • Русе
Само сме се постригвали там. Аз да задам един шантав въпрос: прясна сьомга, някъде?  Grinning
За прясната сьомга- Метро или Карфур. Simple Smile Но с по-добър отзив за Метро.

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 00:43 от Juliette14

# 656
  • в огледалото на живота
За прясната сьомга- Метро или Карфур. Simple Smile Но с по-добър отзив за Метро.
+1 за Метро
Миналата неделя купувах от там,но си е скъпичка... Wink
Килограма 26лв.
Средно едно филенце излиза около 3,50лв.

# 657
Хубава риба си купувам от магазина до пазарчето до товарна гара.  Peace

# 658
За прясна сьомга определено Метро. Иначе има и сьомгова пастърва, която лично на мен ми харесва. Пак от Метро съм си купувала преди години обаче. На Лидл също зареждат сьомга филе и не е лошо.

# 659
Здравейте, видях група за гинеколози и за педиатри, но някой може ли да ме насочи към добър гастроентеролог в Русе? Утре ще ходя за направление, че е много зле работата.

Общи условия

Активация на акаунт