Къде в Русе?! тема 6

• 82 162
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • Русе
Здравейте момичета откъде мога да си купя индрише

# 241
Здравейте, можете ли да ми препоръчате гинеколог, който добре познава пола на бебчетата. В седмия месец съм, един път ми казаха момче, един път момиче...

# 242
  • Русе
Здравейте, можете ли да ми препоръчате гинеколог, който добре познава пола на бебчетата. В седмия месец съм, един път ми казаха момче, един път момиче...
  Heart Eyes Д-р Любомир Бойчев. Simple Smile  Peace 

# 243
  • Русе
 Heart Eyes Д-р Любомир Бойчев. Simple Smile  Peace  
Още едно ЗА доктор Бойчев. На мен ми каза пола още в 11 г.с. ... и не сбърка! Simple Smile

# 244
Peace

# 245
Здравейте момичета откъде мога да си купя индрише
Ако имаш предвид растението, аз ще ти дам стрък, за да си засадиш. Времето е подходящо и ще се хване.

# 246
Peace

И от мен глас за д-р Л Бойчев - и двете ми деца ги позна много рано- 11 г.с.
Ако не ти се ходи до Тутракан (или няма часове - последното е много вероятно) - пробвай при д-р Александър Кунев  Peace

# 247
Според мен рядко се случва в днешно време да не се вижда добре пола на бебето и това най-вероятно е от позицията му. От толкова приятелки около мен на никоя не се е случвало да не и познаят до сега.

Иначе всеки си хвали неговия лекар то е ясно  Wink , на мен също д-р.Тончева ми позна в 12г.с.

# 248
  • Русе
И на мен Тончева и Кунев ми познаха. И двата пъти изненади нямаше.  Peace

# 249
На моя приятелка до последния преглед бебето беше момиче  Mr. Green 45 дни преди термин му поникна буба  Whistling Това преди малко повече от месец.

# 250
Д-р Хубчев Peace

# 251
На моя приятелка до последния преглед бебето беше момиче  Mr. Green 45 дни преди термин му поникна буба  Whistling Това преди малко повече от месец.

Joy Joy Joy

на моя мъж на един колега детето, бубата се показа направо при раждането  Mr. Green а в къщи го чакаше стая и легло в розово  Laughing

# 252
  • Русе
на моя мъж на един колега детето, бубата се показа направо при раждането  Mr. Green а в къщи го чакаше стая и легло в розово  Laughing

Лелеее, това е меко казано брутално  Joy Съжалявам, че се смея на чуждия гръб, но историята разказва всякакви случки. Това ми напомня за семейството с четиризнаците, които "уж" били тризнаци, а по време на раждането стана ясно, че са 4.

# 253
Мога само да кажа "Браво" на тази майка - герой.

Благодаря за съветите!

# 254
И аз давам глас за Д-р А. Кунев  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт