Къде в Русе?! тема 6

• 82 018
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Диетоложка имаше по Николаевска горе долу срещу Сони център.

# 331
deska90 влязох днес в този магазин здравния. Ами има много видове брашна - ленено, копривно, оризово, от просо и т.н. Има различни макарони на едните пишеше био други бяха черни ама  ръжени ли не знам, овесени ядки и някакви други ядки и семена имаше, някакви кубчета имаше в една кесия ама една госпожа ми се пречкаше и не прочетох точно какво е  Laughing , може някакъв сухар ли да е ...

# 332
Здравейте момичета! Да попитам и аз.Някой има ли впечатления от Др Манева - зъболекар? Пише,че кабинетът се намира на улица Чипровци блок Данц. Има добра според мен оферта в Грабо за почистване на зъбен камък с ултразвук,ама като не съм ходила при тази зъболекарка,а и нямам познати дето са ходили.... Моля ако някой има инфо за нея да сподели.  Благодаря Ви!           

# 333
  • Русе
Хайде е аз да питам "Къде в Русе" мога да намеря това

Редактирам се, видях, че в Хиполенд я продават.

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 21:47 от viki_1974

# 334
Кали, ако е за отслабване мога да ти препоръам двама фитнес инструктори- Веско и Велислав. Сега се храня и тренирам по режими на първия.  Peace

# 335
Хайде е аз да питам "Къде в Русе" мога да намеря това
В Хиполенд.

# 336
deska90 влязох днес в този магазин здравния. Ами има много видове брашна - ленено, копривно, оризово, от просо и т.н. Има различни макарони на едните пишеше био други бяха черни ама  ръжени ли не знам, овесени ядки и някакви други ядки и семена имаше, някакви кубчета имаше в една кесия ама една госпожа ми се пречкаше и не прочетох точно какво е  Laughing , може някакъв сухар ли да е ...

mibobo благодаря ти   bouquet сигурно и аз скоро ще мина да разгледам Wink

# 337
А някой успя ли да се снабди с брошурата за черния петък в Мол-а. Пише, че в нея са магазините и отстъпките...
Ад се интересувам по-конкретно от Техномаркет...

# 338
Днес ходих до Мола ,продавачите не знаеха за каталог.

# 339
  • Русе
На Фейсбук страницата на Мола има създадено събитие, но на въпросите за кои магазини ще се отнася, са отговорили: "скоро ще разберете".

# 340
На Фейсбук страницата на Мола има създадено събитие, но на въпросите за кои магазини ще се отнася, са отговорили: "скоро ще разберете".
Peace

# 341
  • МАРС
Аха, той петъка наближава, сигурно тогава ще разбереме. Mr. Green

# 342
Аха, той петъка наближава, сигурно тогава ще разбереме. Mr. Green
smile3521

# 343
Има един магазин подобен на Здраве, на ул Видин отстрани до  Била.Трети път връщам билки,защото намирам червейчета в тях.Продавачката вобще не се трогва.Ами нормално било от зрънцата newsm78 Аз ли не съм нормална, че ги връщам не знам.Реших, че заслужават една АНТИреклама.

# 344
Аз съм пазарувала от него магазинче. Малко е дръпната продавачката, но не съм имала такива проблеми като твоите. Билки щях да купувам, но така и не купих. Останах с впечатлението че магазина е една идея по скъп от нормалното.

Искам да си купя липа от някъде аз. На село имаме дърво, но кой да се сети да набере това лято, а и мислех, че баща ми е набрал. Той набрал, но не за нас  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт