Къде в Русе?! тема 6

• 82 083
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Много ти благодаря!

# 451
Момичета, къде се плаща такса за лична карта.На кръговото до полицията има ли клон на банка?
таксата за превод в този клон е 6 лв  Shocked
най-евтин е превод през пощенски клон - стотинки струваше
може да платиш и на място, с карта  Peace

# 452
Уау не знаех, че то почти колкото личната карта. Laughing Аааа тогава ще платя в пощенски клон.Много мерси , на банки пари не давам Naughty

# 453
Аз платих на място с дебитната си карта. Най-удобно  Wink

# 454
И аз платих с дебитна карта на място в МВР-то. Но не всвки има дебитна карта.

# 455
  • Русе
И през Изи пей може да се плати, но трябва да знаеш банковата сметка. То и за пощата трябва да я знаеш. В сайта на МВР ги има. Аз също съм плащала преди години с пощенски запис, когато си подменях ЛК. Тогава имаха готови бланки с разпечатана на тях банкова сметка на МВР Русе. Миналата година, когато си вадихме паспортите ми казаха, че вече нямали от тези бланки. Платих си в банката като поп за 3 паспорта. Laughing
Предстои и ММ да си вади паспорт, тъй като неговия изтече пролетта, не му се занимаваше да вади нов и само го върна. Този път да ме извинява банката, но ще си запиша сметката и ще платя или в поща или в Изи пей. Naughty С карта не става, защото ходим в Две могили. По-близо ни е до Ловеч Laughing

# 456
Нямам дебитна карта.Платих в пощенски клон за лична карта обикновенна поръчка - 19.20лв с таксата.

# 457
какво е мнението ви за аг Дойчинова.. ? отзиви? моля споделете

# 458
какво е мнението ви за аг Дойчинова.. ? отзиви? моля споделете
Аз съм записана на женска консултация при нея. Доволна съм, обръща ми внимание, обяснява, ако задам някой въпрос. Преди няколко години пак при нея се лекувах и от ерозия на шийката на матката Peace

# 459
 И аз бях при д-р Дойчинова още в клиника Медикус преди 11 години.Доволна съм.Тя ми следи цялата бременност.

# 460
Здравейте, търся раница за училище на Уинкс. Племеницата писала на дядо Коледа, че иска само такъв подарък и нищо друго. Но в Разград няма, а и имайки в предвид, че е вече извън сезона за купуването  и подготовката на артикули за училище, работата се усложнява. Не ми се иска да поръчвам по интернет, иска ми се да я видя и тогава да купя.

# 461
Здравейте, търся раница за училище на Уинкс. Племеницата писала на дядо Коледа, че иска само такъв подарък и нищо друго. Но в Разград няма, а и имайки в предвид, че е вече извън сезона за купуването  и подготовката на артикули за училище, работата се усложнява. Не ми се иска да поръчвам по интернет, иска ми се да я видя и тогава да купя.

това е сайта на магазин Вълшебство до университета който е, има до колкото виждам такива, но разгледай по-подробно и после отиди на място http://valshebstvo.bg/36/vsichki-produkti/category/uchenicheski-posobiq/6/

# 462
  • Русе
Привет!
Къде в Русе бих могла да потърся рокля по-голям размер? Освен на Чайка. И да не е много "лелешка". Яко надебелях след второто раждане и нищо налично не ми става. Намерих няколко онлайн магазини, но предпочитам да пробвам. Въпросът не е само да ми става, ами и да ми седи сносно. Та, моля за насоки, че да не търся на сляпо. Още повече, че времето е кофти, а и в момента съм с две деца у нас. ( Каката е хремава и я спрях от градина) С две думи - нямам много време за обикаляне.

# 463
  • Русе
Здравейте, търся раница за училище на Уинкс. Племеницата писала на дядо Коледа, че иска само такъв подарък и нищо друго. Но в Разград няма, а и имайки в предвид, че е вече извън сезона за купуването  и подготовката на артикули за училище, работата се усложнява. Не ми се иска да поръчвам по интернет, иска ми се да я видя и тогава да купя.
Раница на Уинкс има на бившата сладкарница Босфор, срещу м-н Русе(мебели Арон). Също така в бившия магазин на Бенетон, срещу бившата Али Баба. Много бивши станаха Laughing
На тези двете места предлагат едни и същи неща, не знам дали магазините са на един собственик. Май няма и разлика в цената. На Вероника раницата за първия учебен ден е от първото място, понеже на второто нямаше точно тази. Имаше поне 7-8 вида с Уинкс през август.
Скрит текст:

# 464
lubito, на Ялта има доста рокли, но като размери незнам.

Общи условия

Активация на акаунт