Къде в Русе?! тема 6

• 82 158
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Скоро купих амбалажна хартия от една малка книжарница срещу старото родилно.20 ст за 1 бр.

# 526
Nia7, благодаря   bouquet Още днес ще проверя.

# 527
А аз купувам амбалажна хартия от една малка книжарничка, по ул.Княжеска, срещу страничния вход на пощата. Също струва 20 ст. за лист.

# 528
Момичета, знаете ли от къде мога да си купя подобно масивно колие : https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/ … 6b419de4948e8163e

# 529
  • в огледалото на живота
Момичета, знаете ли от къде мога да си купя подобно масивно колие : https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/ … 6b419de4948e8163e
В магазин ''Марипоса ''може би  newsm78
https://www.facebook.com/BijutaPlanetMariposa/photos_stream

# 530
Минах миналата седмица от там, но не си харесах нищо.Чак се учудвам на страницата им във ФБ колко много неща има.
Благодаря за отговора ~Dev~   bouquet

# 531
Аз мнооогоо харесвам Марипоса, но от точно този магазин си купих шнола за коса, която на 5тата  минута се счупи. Вярно,че е 1.50лв ама все пак.. Иначе този в Евас и този срещу Дървото много ги харесвам

# 532
Ей, не мога да мина през тези магазини без да си купя някое боклуче. Blush От този срещу дървото си купувам шноли по 0.50лв  Peace

# 533
Здравейте,
знае ли някоя мила съгражданка къде, или по-точно коя, русенска фирма шие чанти на Фурла на ишлеме?

# 534
Имате ли идея какво да правя- мъчи ме възпален седалищен нерв. Движа се все още,но много боли Sad майнще се минава на инжекции...

# 535
  • Русе
Имате ли идея какво да правя- мъчи ме възпален седалищен нерв. Движа се все още,но много боли Sad майнще се минава на инжекции...
Чакръкчия?

# 536
масажи с магнезиево олио?

# 537
Казаха ми за един чакръкчия и май ще го посетим след Нова Година,че тия болки са ужас Sad

# 538

Да не те отчайвам, но аз съм така от Великден  Tired . Тогава тук питах за невролог ....е ходих, за два месеца лечение бих 3 вида инжекции и изпих поне 6 вида нестероидни противъзпалителни  ooooh! , минах и курс физиотерапия...докарах се до положение на слаба и търпима болка и така си стоя, дано не ме насвива повече  Confused . Та от цялата си одисея мога да ти препоръчам - Милгама N 3х1 (това е силен В комплекс), Магнезий поне 200-300мг дневно и мажи с този мехлем

Дано бързо ти минава  Hug

# 539
Благодаря ти,че ми каза,че Милгама Н е силен В комплекс, че не трябва да пия хапчета с витамини от група В. Иначе точно към това хапче се бях засилила.

Мерси за съветите,дано скоро се оправим,че е голямо мъчение  Close

Общи условия

Активация на акаунт