Къде в Русе?! тема 6

• 82 146
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Коментирали сме и друг път Дидо в сградата на стоматологията - кинезитерапевт.Много добър професионалист.Ние сме изключително доволни, също и хората на които сме го препоръчвали.Скоро не ми се е налагало, не знам дали още работи на старото място.

# 541
Благодаря ти,че ми каза,че Милгама Н е силен В комплекс, че не трябва да пия хапчета с витамини от група В. Иначе точно към това хапче се бях засилила.

Мерси за съветите,дано скоро се оправим,че е голямо мъчение  Close

хм, това е лошо  Rolling Eyes защото точно за нерва трябват витамини В , ами на първо време пробвай поне с обезболяващия гел. Имало и някакви хомеопатични обезболяващи, но не съм ги пробвала ето тези http://apteka.framar.bg/30000119/%D0%B7%D0%B8%D0%B9%D0%BB-%D1%82 … B0%D0%B1%D0%BB-50

# 542
  • Русе
Аз след раждането доста време имах проблеми точно с този нерв, и сега продължават, но като че ли болката поотшумя. Мазала съм се с хиляди неща, включително и с това, което mibobo е предложила, но повечко ми помогна Алга Сан, от този вид:  .

Пак е на билкова основа.

# 543
  • Русе
Тези "хомеопатични" като гледам какъв компот са, по-добре не рискувай с тях Peace
И на майка ми пролетта и бяха изписали Милгама. При Лисичков ходи. Тя и на чакръкчия ходи, но понеже е със сменена става, той не смял много да бута. Пи си и хапчетата от Лисичков 4 вида Crazy, Че от едните беше се и подула, чак физиономията и се беше променила и все и се спеше. Чудеше се, че като отишла първия път на преглед имало една жена, дето през зялото време докато чакали дремала. Викам: ами ако и тя е пила същите хапчета Laughing И майка така както писа mibobo усеща все още слаба болка.

# 544
Лисичков пише чаршаф рецепта и изписва все такива силни успокоителни. На мен ми беше изписал някакви антидепрсанти, но му обясних, че съм луда, което факт, но не съм още за лекарства  hahaha Та не съм ги пила, но и болката ми не мина  Whistling
Кали, варианта е да ходиш на физиотерапия, има в Стоматологията ако не се лъжа, в болницата и в трета поликлиника долу в мазите. Аз първите дни на 2014г ходих в Трета поликлиника, че яко я бях закъсала с кръста и краката. Доволна съм, поотпусна ме. Но там са магнити и ток.
Иначе и Даниел "доктора" няма да навреди  Wink едно време така му викаха.

# 545
  • Русе
Благодаря ти,че ми каза,че Милгама Н е силен В комплекс, че не трябва да пия хапчета с витамини от група В. Иначе точно към това хапче се бях засилила.

Мерси за съветите,дано скоро се оправим,че е голямо мъчение  Close

хм, това е лошо  Rolling Eyes защото точно за нерва трябват витамини В , ами на първо време пробвай поне с обезболяващия гел. Имало и някакви хомеопатични обезболяващи, но не съм ги пробвала ето тези http://apteka.framar.bg/30000119/%D0%B7%D0%B8%D0%B9%D0%BB-%D1%82 … B0%D0%B1%D0%BB-50

За нерва наистина вит. В се пие или на инжекции. ММ за лицев нерв в резултат на тежък синузит му слагах милгама и наистина много добре действа. Но не знам при теб, задължително консулт според мен с невролог и физиотерапия.

# 546
  • Русе
Мога да препоръчам частната физиотерапия в хирургическия блок, баща ми вече два пъти за два месеца ги посети. Доволен е и от отношение към пациент и от лечението. А като го знам колко е капризен и конфликтен понякога с лекарите...
В нея се влиза също както и в държавната с направление .

# 547
Една приятелка гримьорка рисува. Нарисува семеен по снимка на друга моя пиятелка, но на мен не ми хареса. Докара ги като светци.  Peace
Голяма усмивка извадих като го прочетох. Mr. GreenТо да ме изкарат като светица,ама не съм. Joy Много мерси   bouquet

agnesana,благодаря ти  Hug Утре ще го видя този магазин:Вълшебство.Търся ходеща,пееща,говореща,хранеща и тем-подобни кукла...Без наакване... Joy Мъничката ми племеничка обича кукли и багери.Второто го има вече.Тя незнам:багеристка ли мисли да става... Shocked Бе да бяха всички видове колички лесна работа.Но не и не!И търся мулти-функционална кукла. Mr. GreenГолямата пък преминала на плетене на ластичета,гривни...селфи-снимки...влюбена-загубена...И на нея се чудя какво да и купя.12 годишно,сладко лапенце. Heart EyesТо и на моя се чудя какво да купя за подарък  ooooh! И на нашите  ooooh! На близките приятели взех,поне това свърших. Mr. Green

~Dev~ ,много благодаря за художника!От няколко дни търся ли търся.И не се спирах на никого...Може би защото разбирам от това изкуство и го мога...Но не се насочих към рисуването.

KaRoLa ,отмина ли болката от нерва на дупето? TiredАххх,тези болежки...Днес и моя пръхти от болки в гърба,гърдите...Тъпото е че изпи един Би-Профенид и се оправи.Но не може само с хапчета. Naughty

# 548
Здравейте, благодаря,че ми писахте!

Пих един Аулин и закрепих положението за ден,но днес пак ме почва и пак ще трябва да се пие хапче Sad

# 549
  • Русе
Аз съм чувала за д-р Чергиланов от Велико Търново. Наследил е чекръкчийството от своя дядо бай Митьо от Златарица и знам, че доста хора го посещават. Но нямам конкретно инфо, ако някой знае повече нека пише.

# 550
Баща ми е с дископатия...ходихме при Чергиланов-с нищо не успя да му помогне за съжаление.Май повече разчита на името на дядо си  Peace

# 551
Ако дископатията се лекуваше с чаквъкчийство  Crazy щях да съм най щастливият човек на света, а и не само аз. Ама уви. Там си трябва пазене и в определени случаи (като моя) операция.

Миленка, такива кукли има в Джъмбо и в Кауфланд бяха заредили някаква такава, но не знам какви вълщебства може  Mr. Green Сега много модерна е кукла Аморе и още разни кукли с някакви имена. Правели всичко, но пък ми казаха, че са тежки и децата трудно се оправят с тях. На джъмбо има кукли с биберон и шише и май казваха нещо си за по 10лв.

# 552
Някой знае ли къде се продават стикери от Шампионска лига?

# 553
Inmedio и по вестникарските будки Simple Smile

# 554
Inmedio и по вестникарските будки Simple Smile
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт