Къде в Русе?! тема 6

• 82 103
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
или в магазина за бельо на кръговото финес ли беше

# 571
Ей, там не се сетих да мина. Ама че съм загубена.  ooooh!

# 572
или в магазина за бельо на кръговото финес ли беше
Peace

# 573
Здравейте, къде в Русе мога да се подстрижа хубаво и евтино?  Simple Smile

# 574
Камалия бански сигурно има и в New siluet - след халите в дясно, преди аптека Николови.
eli4ka666 дамско подстригване за 8лв. има в Fashion studio до Била, която е в пряката на Борисова, кръстовището на Пацони. Работят добре - особено Мая, аз ходих вече два пъти.

# 575
Аз съм доволна от Салон Галка 3 намира се на ул.Александровска.  Peace

# 576
Аз по едно време ходех при Марияна срещу Универмага в комплекса, влиза се от задната страна на втория етаж е. Доволна бях, но сега не знам дали работи.

# 577
  • Русе
Аз съм доволна от Салон Галка 3 намира се на ул.Александровска.  Peace

И аз ходя там, но цените са далеч по-различни. От скоро дамското е 12 лв.

# 578
А аз се подстригвам за 5 лв ( къса коса) при една фризьорка, клоняща към пенсионна възраст и работеща  самостоятелно срещу старческия дом. Но жената си разбира от работата и винаги след като се подстрижа приемам по цяла седмица комплименти  " колко добре изглеждам"  Embarassed  Подстригвала съм се и в случайни добре изглеждащи отвън фризьорски салони , когато тя отсъства по някакви причини и винаги съм съжалявала след това и всички са познавали, че съм се подстригвала някъде другаде.

# 579
  • София
Здравейте, къде в Русе мога да се подстрижа хубаво и евтино?  Simple Smile
Салон стилисимо, няма да сгрешиш при нея, на който съм казвала много е доволна. Даниела Йолова се казва, 10лв е подстрижката https://www.facebook.com/pages/%D0%A4%D1%80%D0%B8%D0%B7%D1%8C%D0 … 427728071?fref=ts

Тук може да откриеш адрес и телефон, зад операта е !  Heart Eyes

# 580
  • русе
някой може ли да ми каже фитнеса за жени на олимп с какво работно време е?

# 581
Момичета,този път няма да питам нищо!Но искам да напиша.....Честита ви Коледа!Да сте здрави,много щастливи,късмета да ви съпътства и любовта да огрява сърцата ви! Hug

# 582
Момичета,този път няма да питам нищо!Но искам да напиша.....Честита ви Коледа!Да сте здрави,много щастливи,късмета да ви съпътства и любовта да огрява сърцата ви! Hug
Честита и на теб !Е ти вече не питаш ,защото знаеш ,в бл №10 е всичко коквото търсиш  Wink Joy

# 583
Много благодаря на всички за отговорите  Hug мисля да пробвам предложението на  @elvnnn. Ще споделя резултата после Simple Smile

# 584
  • София
Много благодаря на всички за отговорите  Hug мисля да пробвам предложението на  @elvnnn. Ще споделя резултата после Simple Smile
Няма за какво  Heart Eyes Няма да съжаляваш сигурна съм! Особено в дългосрочен план, ще видиш как косата ти расте и не се променя формата, а напротив и по-добре сиди!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт