Интериорен стил по аматьорски - 26

• 68 805
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Bunnyslava, банята ти е много бонбонска. Чудесно си я направила, малка кокетна, спретната, всичко си има и нищо не е в повече или не тежи на визията й. Браво!. Подобна баня има дълъг живот като актуалност.

# 526
Цитат
Подобна баня има дълъг живот като актуалност.
Много ми хареса това изказване.Като избирах плочки се чудех на всякакви безумия при плочките.Все пак баня не се прави често и трябва да ти харесва дълго.
Bunnyslava честито, много е хубава.

# 527
  • Варна
Банята не е лоша, малко дразни луфта между ваната и пода, което си има обективна причина, наклона към сифона.

Според мен това е една стандарта баня откъм дизайн, може да се види подобна във всеки по-голям шоурум. Но предвид целта на помещението, за мен е водеща функционалността, съобразена с бюджет и късмет с намиране на майстор Simple Smile

# 528
Благодаря ви! Много сте мили! Наистина е простичка и със сравнително евтини плочки. Целяла съм да е семпла и с малък бюджет. Тя тази малката баня не е особено нова, правихме я преди 2 години, но си я обичам най-много. Тя остана в апартамента, който в момента е под наем....  Rolling Eyes а сега правим по-голяма баня, която е с абсолютно същите плочки (мъжа ми не можа да повярва, че толкова си ги заобичах за да повторя - факт).... та ето и част от нея по-долу, недовършена е, но си я ползваме засега така, че то бюджета не е безкраен, нали....
Скрит текст:
Идеята ми
Част от готовата баня+WC+перално
http://bunnyslava.snimka.bg/family/my-home.813017.34325634
По-нататък може и още снимки да ви кача, ако ви е интересно и стига да не досаждам вече

пънче-мънче, чакам снимки с нетърпение, честита ти баня, сега ще си отдъхнете и като си я довършите много ще си я обичаш Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 11:51 от Bunnyslava

# 529
Аз така супер сериозно на моя колежка й казах да даде размери и ще дам идеи, ама на тя майтап си мислеше че е, накрая си направи чисто бяла баня със  боядисан син таван... и аз незнам защо така.. и т.н.

Това звучи много добре, бих я видяла с удоволствие Peace

Аз пък бая се чудих на подобни абсурдности:

слама в трапезарията
Скрит текст:

или пък тези...грозотилища
Скрит текст:

и тези
Скрит текст:

Какво ли не правят хората в стремежа си за оригиналност #Crazy

# 530
  • Варна
Аз така супер сериозно на моя колежка й казах да даде размери и ще дам идеи, ама на тя майтап си мислеше че е, накрая си направи чисто бяла баня със  боядисан син таван... и аз незнам защо така.. и т.н.

Аз пък бая се чудих на подобни абсурдности:

слама в трапезарията
Скрит текст:

или пък тези...грозотилища
Скрит текст:

и тези
Скрит текст:

Какво ли не правят хората в стремежа си за оригиналност #Crazy

Даммм, аз обожавам дърво, но когато се прекали от ефект става дефект Simple Smile

# 531
  • Отвъд алеята зад шкафа
А бе дървото е най-малкия проблем. Аз си представям ръсещата се навсякъде слама, прахоляка, който се вдига от нея и умрелите вътре гадинки  Laughing

# 532
Тя се обработва предварително Peace

Нали знаете повея на Запад да се правят екологични къщи със стени и покриви от слама.  И у нас в България имаме вече първи лястовички - eто
Само дето дограмата им пластмасова, ако правилно виждам.

# 533
  • Русе, България
За сламените къщи бях чела в Списание 8 (оригиналната статия наистина беше интерсна, жалко, че я няма цялата на сайта). Да, това наистина е оригинален и добър метод на строителство. Сериозно съм се замисляла, някой хубав ден, ако ще си строим къща, да бъде такава.

За дървените мебели споделям мнението ви. Може би само последното легло с пейката по-бива.

# 534
  • Варна
А бе дървото е най-малкия проблем. Аз си представям ръсещата се навсякъде слама, прахоляка, който се вдига от нея и умрелите вътре гадинки  Laughing

Да, за сламата изобщо нямам думи, на нея мога да си представя само каубой с кожени гащи Simple Smile

# 535

И аз така от целия разговор за бани, това ми се видя най-интересно  Wink.

# 536
  • Майничка
С тези тънки пищемалчета отгоре, сламата явно е да не се заседяват гостите на масата. Laughing

# 537
Само дето дограмата им пластмасова, ако правилно виждам.
Това ме подсети, че исках да ви питам дали в България фирмите предлагат този тип алуминиева дограма, която не е боядисана или облепена, но цветът е нещо като окислено до бронз.
Ето така изглежда:
http://www.artenelserramento.it/images/alluminio/porta-alluminio-1.jpg
http://documents.secondamano.it/imgcomprovendo/20140204/mer/48/1 … 51d069683_det.jpg
И има ли разлика в цените в сравнение с другата алуминиева дограма?

# 538
Пънче, честита баня! Качвай снимки направо.  Wink

Аз не съм виждала такава дограма. Но пък видях маса направена от парно и баня на балкона. http://nicety.livejournal.com/1602815.html

# 539
  • Майничка
Хм, идеята си я бива, аз навремето си бях изкарала бюро на остъкления балкон, обаче чак баня... дали обратната вода са я вкарали в олука?  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт