Интериорен стил по аматьорски - 26

• 68 774
  • 738
  •   1
Отговори
# 585

Как се разбира дали е по-добре?
В линка на Ваяна са използвали само снимки на оригинала, така че нищо не става ясно. А във втория линк са смесили оригинални снимки с няколко снимки на репликата, която изглежда много зле.
Сега разгледах отново снимките, и в първия линк са набутали една реплика. Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 17:13 от Barbabeau

# 586
Особено, когато не знаеш китайчето дали изобщо ще ти изпрати нещо.  Flutter

# 587
  • Русе, България
Моето око никак не е набито явно, не различавам репликите от оригинал. Sad Но дори и при това положение, подобен полилей е извън бюджета ми. Докато го гледах ден, си мислех, колко ли му е да се завари от няколко тръби....
Къщата, показана от Съпружка, много ми хареса и на мен! Особено кухнята, всекидневната, верандата.

# 588
Може би има предвид като цена по-добре. А цената не е без значение Simple Smile
Страхотен е полилеят, така е, но не е ли прекален за нашите редови домове? При ДХ3 е добре, но при нея е къща, вероятно с по-висок таван, голямо помещение, позициониран добре над масата. При Барбабо също би бил на място, помня у тях едни билА по 4-5 метра сигурно, но иначе - височина 2.50 , квадратура 30, и то за всичко - хол, трапезария и кухня... Вярно, по-височките само като си вдигнем ръцете и ще можем без проблем да си завиваме крушките на него, което е добре, но... Mr. Green

# 589
Ето един реален интериор с такъв полилей от италиански сайт, подобен на нашия. Wink
Снимките са реални, на авторката на темата и на следващите страници има още. Тя и с масата експериментира, столове, библиотеката...
http://www.mammeonline.net/phpBB3/nuovo-acquisto-2097-gino-sarfatti-t502788.html

На първите снимки е библиотека Billy на Икеа, която е висока 2 метра. Значи таванът на помещението е около 2.80, мисля.

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 17:48 от Barbabeau

# 590

Страхотен е полилеят, така е, но не е ли прекален за нашите редови домове?

....   едни билА по 4-5 метра сигурно....     Grinning

И аз така. И като посоча някой полилей - веднага съм порязана, че мнОго виси и не ми се получава;)

# 591
Ето един реален интериор с такъв полилей от италиански сайт, подобен на нашия. Wink
http://www.mammeonline.net/phpBB3/nuovo-acquisto-2097-gino-sarfatti-t502788.html
Е, губи му се прелестта на полилея. Особено тук http://farm4.staticflickr.com/3750/9416381056_307a5a52a3_z.jpg съвсем увехва Laughing

# 592
  • софия
Докато вие въздишате по красивия полилей, аз съм ужасно щастлива от новата си лампа. И възглавницата стана добре.

# 593
Ееее, супер! thumbsup Hug

# 594
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много добре стои икейската красота, особено на фона на лунен пейзаж  Heart Eyes
 И възглавницата се е получила, браво.
Другата красота на Флос също е супер.

Кратка съм, само набързо прехвърлям, че съм направо скапана. Цял ден хвърча напред-назад с колата, отделно оправям багажи...има още толкова много работа, а в неделя ще спим като новодомци. Може да не готово, ама пък Тв и wi-fi вече има.  С пердетата има вероятност да стане гаф. Купихме ги, дадохме ги на шивачка и тя каза, че точно тези пердета много се свивали след изпиране, най-малко с 10 см, ама можело и 15. И така ММ поръча размерите с 15 см. по-дълги, но ние имаме и още едни пердета, тънки, които са зададени с точни размери. И мисля, че шансът да съвпаднат двата вида клони към нула. Та....край няма това обзавеждане!

Съпружка как върви твоята кухня?

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 00:55 от gadamer

# 595
Shhh, страхотно!!! Heart Eyes
Кажи две думи за лунния пейзаж.

Blue, харесва ми идеята ти Peace

gadamer, за целта плата за пердетата се пере предварително и след това се шие....но,  все ще ги напаснеш някак си Simple Smile
Спомням си, когато преди години се нанасяхме в първия ни самостоятелен семеен апартамент. Майка ми каза, че трябвало да спим при новолуние за първи път. И ние тогава млади, глупави, слушаме и изпълняваме. Спахме на земята, нямахме легла още Crazy
Сега изобщо не се връзвам на подобни суеверия.

Един апартамент обзаведен, декориран в три варианта.
И трите много ми харесват, като първият ми харесва най-много. Но пък в него не бих живяла, толкова много сиво би ме депресирало. Не знам всъщност, не съм сигурна като не съм пробвала, може пък и да ми хареса Thinking

# 596
  • Отвъд алеята зад шкафа

Да, помислих си го за прането. Но не ми се занимаваше да ги връщам, да ги пера, да ги чакам да съхнат и после отново да ги нося, а и мъжът ми искаше да имаме пердета като се нанесем. В неделя ще ги взема, ползвам шивачката на Икеа и ще видя как са. Само плътните завеси са 10 броя, отделно 5 броя тънки. Голямо пране ще пада.

Аз бих взела от трите варианта за интериор и бих ги смесила, защото и в трите има неща, които ми харесват и такива, които не ми харесват изобщо. Не ми харесва ратановото кресло, откачената розова завеса....не видях снимка на кухня във вариант 3. Като ги гледам тези 3 интериора, които са си хубави, няма как да отрека, обаче не ми създават чувство за уют, та се питам всъщност какво точно създава усещането за уют? От какво се определя това абстрактно понятие? Камина ли трябва да има? Ами има, но не ме грабва. Дърво ли? И дърво присъства под различни форми, но не! Ето например един случаен интериор  http://www.planete-deco.fr/2014/11/07/un-duplex-pres-du-port/ , който обаче ми е уютен. Като цветове не е нещо по-различно  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 14:08 от gadamer

# 597
Колко струваше оригинала на този полилей, че ме мързи да го търся? Гледала съм го преди години, ама забравих.

Птиче, съвсем пригоден си е за апартамент с таван 2,80. Слага се над маса, нали се сещаш, няма как да се удариш в него. Освен ако не играеш кючек на масата.

# 598

На тая красота полЮлея само мога да му се радвам на снимките. Heart Eyes

shhhh... , чудесно е!  bouquet

И едни само осем квадрата!  Добре изглежда и добре е направено, чудя се само моята клаустрофобия дали няма да ме спохожда на такова място?

# 599
Пина, по информация от сайтовете около 2800 наши левчета (за 30 крушки). Ако греша, някой да ме поправи.

Gadamer, двата апартамента не подлежат на сравнение. Квадратурата е различна, височината също, а и обзавеждането в единия апартамент, макар и в три варианта, е доста спартанско. Апартамента, който ти си показала, не че е някакъв супер лъскав, но като цяло изпълнението е с доста по-висок бюджет. Няма база за сравнение. И на мен ако ми опрат пистолет в главата и ме питат кой предпочитам, ще взема твоя Laughing

8 квадрата - малее, май предпочирам под моста newsm43

Общи условия

Активация на акаунт