Интериорен стил по аматьорски - 26

• 68 704
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Stef4o, ще помислим за терасата, трябва да мине акт 16. Строителите в момента дори не искат да разменят врата с прозорец, за да не им се променя фасадата. Засега няма да си купувам сушилня и мисля лятото там да суша, а на другата да си пием Simple Smile До малката тоалетна ще има газово котле и  шкафове за обувки ли незнам точно ще мисля как да използвам пространствата. До кухнята ще има нещо като гардеробна и вътре ще е пералнята. Малката тоалетна ще я запазим и ще сложа мини, мини мивка и мини, мини душче. Бяната е малка, но въртяхме насам, натам не се получава, строителя не искаше да мести стените и така. Тъкмо ще чистя по-малко.
pep_si , обсъдихме терасите със строителя и какво да ти кажа уверяват, че ще бъде направено, както трябва, но кой знае.
Ще се опитам да визуализирам обзавеждането за всяка стая преди да го купя.

# 706
Блу-уотър,не мисля,че мини тоалетна е добра идея.По-добре направете една нормална тоалетна,и една с баня.Отделно,след акт 16,можете да поразместите стените в баните.Неприятно е къртенето,но за да стане перфектно,може би се налага.

# 707
Минавам да покажа една лампа, която харесах, и дори имам място за нея, ако доставката не се окаже твърде проблемна.

# 708
Блу-уотър,не мисля,че мини тоалетна е добра идея.По-добре направете една нормална тоалетна,и една с баня.Отделно,след акт 16,можете да поразместите стените в баните.Неприятно е къртенето,но за да стане перфектно,може би се налага.
Тоалетната в банята също ще остане и ще имаме две тоалетни

# 709
Тоалетната в банята също ще остане и ще имаме две тоалетни
Ясно ,но аз разбрах,че в малката тоалетна ще сложите мини санитария,това имах предвид.

# 710
http://www.amazon.com/Kirch-Co-The-Orgasma-Chandelier/dp/B007VZ93Z0

аз си купих ето този. 18 лампи светят наистина много добре. А самата лампа за да се монтира се използват специални памучни ръкавици

# 711
  • софия
Барба, на мен тази дори повече ми харесва от Полилеят.

За откритите тераси над стая да кажа, така ни е над спалнята, вече шест години няма теч (да чукна на дърво), но стаята е по-студена поне с пет градуса от другата.

# 712
5 градуса е доста сериозна разлика

# 713
  • софия
Мда, поне пет. Шегуваме се, че ще сме форева янг, направо спим в хладилна камера  Laughing

# 714
Здравейте Simple Smile
Мноооого отдавна не съм влизала във форума, сега случаен линк ме отведе тук, и реших да потърся любимата си тема!

Последният път, когато влизах, бях в процес на усилени ремонти и реорганизации... за тези, които може би се интересуват, ето малко снимков мат'рял  Sunglasses

Скрит текст:
Трапезария

Кухня

Малко от дневната - любимата ми трикрака маса и едно шкафче, което си пребоядисах наскоро

И маса за компютър, която си направих също сама.

Предстои пролетно преобразяване на детска стая, използвам зимния сезон за систематизиране на идеите... ще видим накрая какво ще излезе пак.

# 715
  • софия
Ванилия, къде изчезна?
Масата особено много ми хареса   bouquet
О, и шкафа и бюрцето!

# 716
  • Варна
Ванилия, голяма промяна. Чудничко е станало. И пода си сменила, а останах с впечатлени, че нямаш намерени. Кажи ни повече за холната маса, много е красива. Другото ми е познато - Икеа, Вивре.  Laughing
А в спалнята под прозореца какво направи?

# 717
А, да, пода го сменихме също (имам чуството че беше отадвна, а то само 6 месеца!)
Радвам се, че ви харесва Simple Smile Тук съм си аз, ама не влизам във форума просто.
Масата е от един "вехтошарник" в Хладилника; шкафчето и то.
В спалнята още нищо ново. На пролет заедно с детската, ще направят и преграда - мисля обикновени плъзгащи врати, боядисани с латекса на стените, почти няма да се забелязва, че не е просто стена. И отзад - всичкия панаир  Mr. Green

# 718
  • софия
Ааа, не така, къде е този вехтошарник, координати, плийз

# 719
Значи, на обръщалото на "селските автобуси", по пътя към зоопарка; там на самите релси в дясно има пресечка. Имаше и табела дори, за мебелите. И в края на тази особена улица има триетажна къща, която е пълна с какво ли не. Дивани, гардероби, скринове, лампи, порцелан, огледала, маси...
Май не са твърде евтини, а и разбира се нуждаят от преправяне, но пък има интересни находки.

Общи условия

Активация на акаунт