И аз няма да отговарям поименно, че нещо не ми зарежда имена чрез телефона. Но честити зъбчета и липса на бактерии

За гърнето - ние си имаме от един месец и посядаме от време на време, като се сетя...иначе засега веднъж се изпишка, но не съм я слагала много гола, че е малко хладно при нас и ме е страх да не настине...не че не е хремава вече, ама като затоплим да я къпем и докатп я накърмя и заспи и се изпотява и...

Както е хремава и както й бутаме сиропи, сега е станала такава че.само да я хвана по бузите или носа и започва да се върти и да пищи.
А.като не.иска да яде, си удря главата в столчето,.диването.му с диване.
Как ще замествам хранене и ще се отбиваме не знам - днес три пъти рева със сълзи за цоцкане, а не може да е била толкова гладна...а и горните зъби вече.избиха, направо днес.ме.хвърли в.оркестъра...

Поне беше слънчево да.заредя.батериите,.какъвто съм метеопат
Спокойна вечер и хубав уикенд

Очаквам го "да се завърнеш, в бащината къща..." към 9:30. Ама като го знам, че ще се прибере като парцал и направо ще легне да спи... и пак аз трябва да се справям с всичко... че и както не съм хич в настроение и съм изморена...
А като го знам днес какви фасони ще ми прави малката маймуна, направо ми иде да го подаря на някоя циганка, да го гледа и да си го кръсти Мюмюн. Или Силвестър. Ама, кво да правя, стискам зъбите и се справям. Лошото е, че човек на хубавото бързо свиква, а аз така хубаво свикнах таткото да замества мама, че сега ми е яко терсене.
Днес мисля да отскоча до Карфур, че ми похвалиха пюренца имало на промо и долни бодита с дълго ръкавче. Та, ще преслушам как стоят нещата там.
Айде, ще се поизложа и тука, че да не ми е толкоз "мърморлив" и негативен поста
Малей, ква съм патка! Забравила съм да издръпам връвчицата, преди да бутна тампона! А сега де! И шаш и паника. Грабвам листовката и чета - резорбира се това ми ти чудо до 12 часа след слагането. А хубаво викам, имам време да ида на АГ да ми го извадят. Ама как ще ида и ще му кажа : "Извадете ми тампона, моля!" Срам! Срам! Ама няма как. Изпих си кафето, кротнах се. Допишка ми се, отивам у WC-тo. Сядам на белия кон, и кво да гледам - тампона ми се мъдри насреща, поставен да отлежава на мивката.
Тогава разбрах, че хич не съм го сложила. Което обяснява отсъствието на конеца между краката... Успокоих се, че няма да ходя да срамувам. Ама толкова бързо се събудих, че чак щях да получа някой микроинфаркт! Да му се невиди и малкото ми акъл, и недоспиването и късата ми памет!
Въпреки, че до преди час-два не ми беше никак смешно
Поста ми пак стана има няма към 5км, ама нали съм приказлива....
Извинете ме, ако досаждам.

погледни на горе..
така де, да си открадна кафенцето
аз давам дентокинд /от същата серия/ за зъбки и съм доволна. Той нали знаете, че Мони по принцип си спи каквото и да става, но зъбките го будеха много и от както давам хомеопатията нямам проблем. Аз давам 3пъти по 1таблетчица, защо не даваш и ти 3х1 - нали са една серия
" - отивам аз в спалнята махам пижами-мижами - секси ще съм. Събуждам се сутринта - пропуснала съм секса 
Е как можа това да пропуснеш точно?
не, че ще го направите, защото сте мили и добрички.