), та БЛАГОДАРЯ 
-ки за теб и ДА, подписът ти с очилцата отстрани кърти. 
, но се сетих още нещо за сушилнята. Моята е с контейнер за водата, тоест не изисква вкл към тръби за водата и това е много удобно. Моята сушилня например седи на терасата, която съм нали остъклила. Но много хора ако имат място си я слагат в стаите, защото много добре утоплява с влажен въздух стаята. При мен нямаше място и за това я изкарах на терасата, но на мен терасата ми е по голяма от хола . Та дано помогнах малко в избора.

Правих я и с мляко, и с вода и си я хапва девойката. Е, не изяжда повече от половината (правя я с 2 сухарчета), но тя в последно време така или иначе нищо не дояжда
Една порция от нещо го ядем на два пъти. Сега половината, след 2 часа другата половина... общо взето постоянно ядеме, за да докарам изядени 4 порции на ден по 150гр.

добре че си се разминала сама с уплах и натъртено. Да ти вържат червено конче. 
мойта мома ако изяде 4*80 гр и е рекорд.
аз портокал и лимон давам вече един месец, за кивито ми се иска да почакам до 10тия.
Точно, както е на снимката на Безобидна, си го представям. Тези май са и доста скъпи, че са толкова лъскави.
Нямам място и един над друг е единственият вариант. Действам в момента със съшилници от по 12 лева.
Но с детето пера повече и съответно започнах да си отглеждам мухъл. Явно новата изолация ще е много добра. Нищо не пропуска навън и навътре. Мислила съм и за две в едно, но недостатъците ми се виждат повече от предимствата.

Ще ми се да е Миеле и имат доста добри оферти. Аз лично съм се спряла на тази. От техник знам - колкото по-малко електроника, толкова по-добре ... и за перални, и за сушилни ... Казваше, че светещите издикации, компютърчета и т.н. само "задръстват" работата и по-бързо се чупят, а са и скъпи поправките. Колкото по-просто, толкова по-качествено - негови думи 
Да видим как ще сме днес
Аз отивам да си допия 2-рата чаша кафе 
Хапва си попара около 150 гр.; дневно изяжда и едно з/м пюре и половин бурканче каша или п пюре; изпива 4 пъти по 100-120 мл. АМ ... Доволна съм от този режим, който си направи от 3-4 седмици ... 

А за цитрусите и аз съм чувала, че са алерген, и то предимно оранжевите цитруси. Давали се след годинката, въпреки, че аз вече дадох манго и маракуя. Не ги знам дали се водят цитруси те, ама сигурно. 
Безценни сте ми! 
), и още нещо, което ми звучеше странно и не запомних - 450лв. Само части. Калник, капак, фар, броня и двете десни врати + десен стоп - 600+ лева (втора ръка даже)
За работа не знам колко ще вземе. И ми отиде фонда "Почивка 2015"
А застрахователя ще изплати до 70% от щетата
Ама, здраве да е, пари се изкарват, както казва ММ. Ходих да ми леят куршум иначе. Казаха ми, че пак трябва - на 3 пъти, щото много съм била уплашена.
То, вече ми мина, ама ММ държи да ми се лее, колкото са ми казали. Aма аз съм претръпнала, имам много катастрофи зад гърба си, и много тежки (след една лежах 2 седмици в болница), та тая си е нищо. Ама пак се стресира човек де.
Надявам се на поне 1 седмица мир, любов, тишина и сън, до следващата порция зъби. 

Къде съм пропуснала това инфо
, а уж чета ...

За първи път!
Дано и утре, да се събуди такъв ящен 
На кой трябва да пратим снимки?

Отделно ММ е решил да затрупа къщата с дърва и малко са му 15 кубика, че още 4 кб си намери и буквално всичко е в дърва. 
Аз още не съм дала, а давам каши, че минават сега и се възползвам от промоцията.
Ако има нужда ще помагам.
от нас с Боби- радвам се, че си добре, но като тряба вкуршума три пъти- ще ходиш- няма да се дърпаш.
. Хваля се, защото му правя ориз за пръв път- досега тук в къщи съм му правила оризов грис, а ориз си хапваше от кухнята. Взех ориз Баланс- не знам какъв трябваше, обаче този ми допадна - много добре се наготви -стана мек, но не стана на каша. А, и стискайте палци, дадох кисело мляко- 1-2 ч.лъжички. Почвам го лека-полека, но не ад заместя АМ, ами за разнообразие на следобните закуски.
гащиризонче и отдолу сложих чорапогащник и едно поло, че му остава отворено на вратлето, и си направихме чудесна разходка.
. Само като излизах за работа чух следното- Татиииииии, сами сме - ще дивеем! Така де- надивяха се. 
аз от край време си ползвам Мр.Пропър и сега продължавам да използвам него 
чудесно си решила за пералня и сушилня и много правилно. Ако искаш мога да ти изпратя снимка на моето мокро помещение, което е точно така - пералня и от горе сушилня. Вярно, идва по-соленичко като сума, но пък най-правилно. Никак не ти препоръчвам комбиниран уред понеже вече хвърлихме един такъв