Новородените в България са предимно момчета?

• 2 599
  • 30
  •   1
Отговори
Здравейте мили майки,
Аз съм майка от точно половин година. Роди ми се прекрасно малко момченце. На няколко мои приятелки също им се родиха момчета през тази година. Наскоро разговарях с част от тях и почти всички бяха в моята ситуация, познатите им, които са родили през тази година, имаха главно момченца. Знам че звучи абсурдно, но дали не ни обработват по някакъв начин, чрез храна или подобни методи, да раждаме предимно момчета, с някаква цел? Какво мислите по въпроса, много съм притеснена? Благодаря ви за разбирането

# 1
  • Варна
А преди няколко години тотален превес имаха моми4етата Wink Като се "смени кръвта" през следващите години ще има пове4е моми отново.

Пък мойте познати 6 от 9 родиха моми4ета Wink хе хе то4но 2014-та

# 2
  • UK
Можеш да надникнеш в отчетните по месеци от тази година и да направиш една проста сметка.
Иначе аз познавам две бебета родени тази година, и двете момичета, сега чакаме в приятелския кръг и едно момче.   

# 3
  • София
Не може да се направи статистика на база "няколко мои приятелки" и да се направи извод за "обработка" и световна конспирация.
Мисля, че имаше статистики. Ще потърся.

# 4
Здравей! И аз чакам момченце и се бях замислислила по този въпрос, но предполагам, че е нещо като естествено балансиране от природата, не е от хората, но не съм открила причината. В училище някога ни бяха разказвали, че по време на война и след война например се раждали повече момчета, по този начин природата си балансирала нещата. Разбира се, може да ти звучи и малко несериозно, но най-голяма сила за мен са Земята и Духът. А за това как ни влияят с храни, не мисля, че въпросните с нещо биха могли да повлияят на появата на бебетата като пол, но по-скоро от към здравна гледна точка или да се раждат тъпи деца например, че по им е удобно, но пак е трудно, понеже природата си знае работата. В такъв случай трябва внимателно да си подбираме храната, не че и много може да се опазим де, но поне да търсим по-истински храни, защото това със сигурност могат да направят - да ни влияят на здравето.

# 5
Съжалявам, че ще ви разочаровам, но никога новородените момичета не са превишавали като бройка момчетата. Нито в Б-я, нито в световен мащаб. Миналата година ми се наложи да ползвам база данни на световната здравна организация - http://data.euro.who.int/hfadb/ и там ясно се вижда, че винаги и навсякъде новородените момчета са около 51%. За нещастие смъртността във всички възрастови групи при мъжете е по-висока в сравнение при жените и за това като цяло жените са повече и по-дълголетни.
Дано съм Ви успокоила, че не Ви "обработват".
За протокола - горда майка на двама сина съм, леля на двама племенника и баба-леля на още двама младежа.

# 6
  • София
 Shocked Някои от конспирациите ме оставят без думи...

# 7
За най-любопитните НСИ всяка година публикува статистика. Изчакайте още няколко месеца и ще излезне и за 2014 г. Дотогва "сhemtrails" дават достатъчно материал за конспирации. Ние пък от близо век в родата по майчина линия нямаме момче. Mr. Green

# 8
  • София
Мисля че все още няма данни в НСИ за тази година.
Раждаемост

2013

общомомчетамомичета
Общо за страната67 06134 31132 750

# 9
Знам че звучи абсурдно, но дали не ни обработват по някакъв начин, чрез храна или подобни методи, да раждаме предимно момчета, с някаква цел? Какво мислите по въпроса, много съм притеснена? Благодаря ви за разбирането
Точно както го нарекохте: абсурдно  #Crazy

Една жена каза не е статистичекса извадка.

Живейте си живота спокойно и четете по-малко конспиративна литература и вестници. Насладете се на момента с деца и роднини.   bouquet

# 10
при нас е точно обратното - в нашето обкръжение се раждат само момичета - досега 5 и се очакват по коледа още 3  Laughing

# 11
  • Пловдив
Някой да е учил биология в 8 клас!?

Пола на детето изцяло зависи от бащата!!!!

Жената има ХХ хромозоми, а мъжа има ХУ хромозоми.

Следователно:
Една яйцеклетка е оплодена от сперматозоид с хромозома X. Ще се роди момиче.
Една яйцеклетка е оплодена от сперматозоид с хромозома У. Ще се роди момче.

# 12
  • София
Значи мъжете, оплодили българските жени са "обработени"  Laughing

# 13
Учили сме как се определя полът, но още никой не е доказал дали яйцеклетката си няма предпочитания Laughing

# 14
В световен мащаб се раждат повече момчета. Четете, млади майчета.

Общи условия

Активация на акаунт