"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 111-та тема ;)

• 30 150
  • 737
  •   1
Отговори
# 345

Обичайно проклятие: Бог да ВИ (и двамата) накаже.  Peace

А би трябвало Яман да е доволен о от това развитие на нещата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нали искаше да отдели Мира от него,да му се махне от яката  #Crazy #Crazy #Crazy
Ето-има го  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Извинявам се ама и аз тъй като Яманчи мислех тогава. Тя му се беше качила на яката. Ама не само преносно ами и буквално. В един момент се изнервих от нея докато бяха гаджета. Започне ли да ревнува и почне да се крие, да казва че спи, имала работа, да бяга. И това направо докато го гледах ми беше повече от смешно, а и нали за Яманко много жалка картинка. Както и да е може би, защото го гледах наведнъж целия сезон това лято за първи път. Всички серии едно след друго.

те и двамата са ревниви, даже Яман повече  hahaha hahaha hahaha

# 346
43-та серия

и разясненията на едно място  Peace
Скрит текст:
Искали да останат сами, вика Яманчи
Надир се извинява, че работата му свършила и се върнал
Яман мисли, че са им повярвали.
Надир ще чака Яманчи пак да дойде
Ади карат се ... Мира вика, че ако не била тя, щял да се стресне като заек
Мира вика да я закара до тях
Нарочно кара бързо Яманчи

--------------------------------------

Мира как се радва, а Яманчи преглъща Преглъща ли преглъща и как стискаааааааааа
Мерт се ядосва на Селим
Хале предлага да отидат някъде другаде
Ейлюл пък сега пита дали монги харесвала Яман, все едно не знае ...
Мерт се прави, че вярва, че няма нищо между Селим и Дениз ...
Селим не може да забрави, което иска, а забравя, което не иска. Но Седеф казва, че той забравял и когато Ендер била

жива. И никой не можел да му търси сметка. Селим иска да говори с Мерт, но Седеф му казва да остави за утре.

ади Мерт предлага брак на Ейлюл ... Ейлюл вика, че сигурно е от храната.

------------------------------

Монги е разочарована
казват, че не са седобрили, само я е докарал, май Мира и се сика да чуе друго ...
Чак се извинява на Монги, че се е забавил.
Казва на Ейлюл, че я целунал ...
Яман нямало да остави Монги, ако нямал работа ...
Ейлюл иска обяснение за всчико .. Мира и казва какво се е случило точно.
Селим чу и пита какво са търсили там?
Селим му се кара ... и с право. Казва му, че няма разлика между него и тези, които са влезли в неговата къща.
----------------

Мира вика на Ям,ан, че приятелката му с еоглеждала за него
Пак се извинява и Мира и се изивнява .. всички и се извиняват на монги
монги не иска да я изпраща Яманчи .. отиват в клуба, Крачола бил там ...
Аааа, монги като чу за клуба и и светнаха очитъе, а Яманчи пак предлага да я закара
Узай ще я закра в крайна сметка

Мира казва, че ако Яман искал да каже на монги, че няма нищо между тях
а, така пий една студена вода Яманчооооооооооооооо
Мира казва, че все едно това не бил човека, който я е обичал. Държал се като лед. Яманчи казва, че няма нищо между

него и Мира, нямало и между него и монги
--------------------
Няма нищо в копираното от Яман. Селим му се кара ... пак.
Селим се изивинява на Мерт, че забравил за годишнината, Яман се извинява също ..
Дори и да я е целунал за да заблудят Надир .. но Мира не го усетила така.
Ох, тези четиримата ще ме уморят. Ейлюл се чуди кого да слуш

Ренка какво и каза Яманмчи, че ми прекъсна точно тогава ...

Яман се извинява за случилото се .. ах, как ме ядосваааааааааааааааааааааааааааааааааааа
Яман я моли да не казва на никого за дома на Надир, особено на Крачола.
Ади Мира отива в клуба. Яманчи предлага да я закара до вкъщи, но тя казва, че не се прибира

-------------------

Селим и той е изивнява .. басииииии трябваше хаштага да е извинявай. Селим казва, че съжал;ява, ако и е създал

проблеми с мъжа и или с някой друг, тя казва, че няма мъж в живота и ... ади, тези са готови
Седеф много с епритеснява за баща си. Утре имат събрание. Трябва да се направи нещо.

тъп, гаден Крачол и Мира ... в случая е права ... пита какво пшрави Монги там? ама на нея и харесва в богаташклия

клуб ....

ох, беееееее свири наЩУ .. направо ме ядосва, ама мноого ме ядосвааааааааааааааааа
адии, лилавото нещооооооо .. гледай, гледайййййййййййййййййй .. глупакккк, насила я тласка в ръцете на Крачола ...

Мира вика на Монги заради нея ли си тръгвала .... тези баси мклюкарите. Мира вика, че като я видела и веднага

бягала. Нямало защо да бяга.
Туче го предупреди Яманчи ...
Мира и вика да остане....  Крачола вика, че не и отивало на Мира да прави така. На монги алкохола не и понасял.

Мира искала да са приятелки ... ади, започва сеееееееее .. така е при богатите - пиене и това е ...
Мира иска да се опознаят ...

-----------------------

Според Мерт Ейлюл ще стане чудесна майка.  Пак иска да се женят. Майка му и баща му се били оженили даже по-

млади от тях. За три месеца вика Мерт разбрали, че не могат един без друг, щял да купи и пръстен. За Ейлюл е нещо

сериозно това ...

Мерт иска да си имат своя къща и да си правят могадишо. Докато учат ще ги миздържат, после той ще работи много

и ще печели пари. Ейлюл се дърпа, че след тази нощ не искала да взема такова решение.
Пак ще я пита Мерт в друг ден.
Вика, че не го обичала достатъчно за да се ожени за него.
Според Мерт Мира и Яман си борят егото един с друг, ще мислят нещшо за да ги сдобрят. Мислят.

-------------------

ади, Монги се напи ... без да и слагат нищо в питието, не може да пие момичето ...
Крачола направо влюбено я гледа, ако не беше бедна, щеше да я хареса
като видя Яман и веднага прегърна Мира гадддддддддддддддддддддддддддддддддд
Мира вика, че не я е напила тя и Хале потвърди.
Мира вика, че я обвинявала, а Мерт казва, че нищо не била казала монги.
ах, Яманчи ах, отива за кафе

Мира вика на Яман дали бил дошъл да и се кара.
Яман обаче смята, че нарочно е направила така. Яман казва да наранява само него, не другите, че като наранявала

другите, не можела да нарани него.

--------------------------------

Тези пък що не скачат и те да я търсят???????? Баис богаташчетата гадни ... само гледат.

а, тя тука била монги, наЩУ само дето се намокри, вземе да истине яяяяяяяяяяяяяя

баси Крачола и Мира на пейката
Крачола вика, че Мира наистина обичала Яман, колкопто него не го е обичала. Той се бил отказал, нямал очаквания и

надежди.

Приема предложението му да се правят, че се заедно. Нямало да се откаже. Ако нямало проблем, докато някой

влезнел в живота му да се държали като влюбени. И бил правв, че нищо няма да вбеси Яман така както ако те излизат

заедно. Крачола можел да си ходи с други, но никой да не знае.

----------------------

Монги вика, че не трябвало да вика на Мира заради нея, тя не била виновна. Яман казва, че и без това се карали като

се видят, не била монги виновна. Монгио казва, че значи се обичали, а  Яман казва, че не са се разделили защото не

са се обичали. А защото така е трябвало.
-----------------
Пишете какво изпуснах яяяяяяяяяяяяя
Аааа Суде май моли помощ от Надир, както си мислех.
Олеееееее къде рови Яманчи?

аааааааааааааааааа
знаел, че пак ще дойде.
Яман предлага да вземе него .. обичал Мира повече от себе си. А, то било сън.

--------------------------------

Яман иска да говорят с Кенан насаме. Сега ще му каже за Надир сигурно. Ади тези се ожениха наистина.
Гирай пари ли хвърля яяяяяяяяя?

пак прекъсвааааааааааааааааа

--------------------

Лейля предлага да се върнат заедно в Алтънкой. Ямани се дърпа.
Яманчи не иска да ходи с тях.

Мира пита Ейлюл дали е повярвала, че Мира е виновна. Берен пък се ядосва, че Яманчи е обвинил сестра и. Берен

смята,ч е Яман е сигурен, че Мира го обича и затова прави така, играе си игрички.
ади, Крачола пратил цветя
Мира е затворила оня въпрос и излизала с Крачола

--------------------------

Започва борбата на Суде и Седеф.
Седеф говорела навъпреки на Суде. Суде знаела нещата по-добре от Седеф.
Седеф не била в трудните дни на АШК до него, да не се правела на патрон, да си идела в малкото кафене.
Суде няма да и позволи.
Седеф имала пълномощно от АШК. Суде и се виждала напрегнатъа, щяла да каже да и направят масаж.

Кенан нещо не вярва. Яман му казва да си отварял очите. Кенна казва, че не бил Хасан участвал в кражбата.
Яманчи кара кенан да си спомни кого е търсил Селим в онази нощ ... Яманчи навръзва нещата. Кенан не вярва. Яман

го предупреждава да внимава.

---------------------

Надир казва на Дженгиз само да наблюдава.
Лейля казва колко добре гледл Гирай, Айшето, колко пари имал. Много пари за шофьор.
Лейля пита за Мира. Пита дали не идвал да я види нея оня ден. И на нея и е минало вече.
Лейля смята, че за Мира нищо не е приключило. Да направи крачка, преди да е изнягала.
Ади снимаха ги. У мола.
Мира няма да бяга от Яман.
Суде казва, че АШК е невинен и ще се докаже. Искла да взема решения, които ще накрат всички да кажат: Вай бе. Не

била само съпруга на АШК. Надир ще и помага .....

------------------------------------

Мира пита дали Ейлюл е казала на Мерт за нея и Крачола.
пак ми прекъснааааааааааааааааааа
Ейлюл ще има РД ..
няма я Ивето и си хапва Яманчи хахахахаха

-----------------------

Аталайчо го усети Селимчик
ади и те са У нетяяяя

забрави докъде е стигнала Дениз.
Мерт като някакво малко дете пак взе да се държи яяяяяяяяяяяяя
Видял е видеото в нетя Мертчо.
Яманчи и той се изнесе.

-----------------

Мерт казва, че Селим не му дължи обяснение. Всеки си продължавал живота си.
Селим не бил толкова силен, колкото си мислел.
Мерт го пита дали е влюбен, а Селим казва, че не е влюбен в никой друг освен в Ендер.
Мен ми е жал само за Селим, за никой друг. Седефчето му каза да покажеуважение към баща си.
Седефчето още някой лаптоп нямаше ли?
Не искал да притесняват Суде, че работела. Фарук се гордеел с нея. Суде искал да говорят с Фарук.
Берен не вярва,, че са заедно с Крачола. Берен и казва, че тя ще е наранена накрая.
МИра вика, че Крачола не и бил враг, нооо Берен казва, че бил враг на Яман, а Мира казва,ч е не я интересувал Яман.

Яман пита монги как е.
Пита Яман дали е мисли над това, което са говорели.
Седеф е намерила някакво досие по което работела Ендер. Дали можел да отключи някакъв файл.
аууу тези като влюбени гълъбчета
Суде променяла съдбите на мъжете в чиичто живот влизала.
Фарук се е затъжил за Суде. вай бееееееееееееееееееее
Беренчето не изпуска нищо яяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
Фарук не искал проблеми

------------------

Мерт успя да оправи работата ...
писмото
------------------

Ендер пише, че не можела да гледа Селим в очите за първи път. Най-добрте решила да го напише.
Пише как Синан я е целунал. Не му отговорила, но не му и попречила. избягала от там, посикала само да го прегърне, но се изплашила и не могла. Това бил нейния грях, било като петно върху живота им. Страхувала се да не изгуби Селим.
прекъсна мииииииииииииииии

------------------------------

Селим разказва на Мерт какво се е случило на сватбата. Кка Ендер му е казала, че иска да замине. Селим казва, че се е разгневил и я обвинил
прекъсна ми пак
казва, че нещата, които са говрили били само между него и Ендер.
Казва, че Мерт и за двамата е на такова място, което никой не може да заеме.
Мерт иска да остане сам.

---------------------

Седеф казва на Яман как хората като не си говорят и нещата стават по-зле. Пита го защшо си утежнява живота,.
Мира и той страдали сами ...
Седеф е сигурна, че Мира няма общо с Крачола. Казва му, че Мира го обича, кзва да и се довери. Да иде и да и каже какво чувства и тя да му каже как стоят нещата. Тя не би губила време. Особено след това със Селим и Ендер.
---------------

ади банята идва май .... да завивката е същата
----------------

ади ще става каквото ще става ...
пише и писмо.
Н е е забравил нищо Яманчи, наранил я е, нарочно се е държал зле за да я отдалечи от себе си, защото само искал тя да е добре.

Изтри го яяяяяяяяя

----------------------

нееееееееееееееееее

гааааааааааааааад и го съжалявате, а?????????????????????????????????????????

мръсник, долерн, гаден смотан отвратителен ...

гнусноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
и панталона си закочава ................

Мира си заслужи товаааааааааааааааааааааааааааааааааааа
И Яманчи същоооооооооооооооооооооооооооо

# 347
Аз тоз фрагман не мога да го отвря. СТранно. Днеска сайта на стар тв не мога изобщо да го отворя

# 348
  • Яко в Матрицата...

Мира: Ти защо вдигаш на Ямна, защо? Кой знае какво си помисли за две секунди. ккаво си помисли, че толкова се разгневи?
Селим: Яман, виждал ли Мерт?
Ейлюл: Боже, Боже, сега и аз се притесних. Да не би да се е случило нещо лошо?
Меррт: ............... Помогнете!
--- намерихме .. не мога да разбера какво са намерили, част от лодката май.
Има ли новини за Мерт Серез?
Не, само лодката му намерихме. Водолазите се приготвят.
Яман: Ккаво?

дааа, обачееее Мира не е разбрала защо Яманчи се е разгневил  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Тази Едже вече даже не искам да я стрелям.  Joy Joy Joy Joy Изкара Мира баси малоумницата.  hahaha hahaha hahaha

Намерили са останки от лодката. И Ейлюл пита какво значи това? Hug

# 349
Мира като разбере,че Крачола е правил стриптийз на Яман и... smile3508 smile3508 smile3508

# 350

Мира: Ти защо вдигаш на Ямна, защо? Кой знае какво си помисли за две секунди. ккаво си помисли, че толкова се разгневи?
Селим: Яман, виждал ли Мерт?
Ейлюл: Боже, Боже, сега и аз се притесних. Да не би да се е случило нещо лошо?
Меррт: ............... Помогнете!
--- намерихме .. не мога да разбера какво са намерили, част от лодката май.
Има ли новини за Мерт Серез?
Не, само лодката му намерихме. Водолазите се приготвят.
Яман: Ккаво?

дааа, обачееее Мира не е разбрала защо Яманчи се е разгневил  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Тази Едже вече даже не искам да я стрелям.  Joy Joy Joy Joy Изкара Мира баси малоумницата.  hahaha hahaha hahaha

Ани, благодаря много ,мило   Hug Hug Hug

Имам чувството, че Едже се чуди с какво да запълни сезона  Crossing Arms  Той едва започна, а идеи май няма Thinking  Ако побърза да събере Мира и Яман, какво ще прави до юни....Ще се нагледаме на още доста измислици-премислици  Thinking

Последна редакция: сб, 11 окт 2014, 00:06 от daniela.qnkova

# 351
Еджето беше написала, че ще болюмуът ще е страхотен Rolling Eyes

ами за нея е страхотен, нали си видя севгилито да си закопчава панталона?  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Верно ли бе...... Joy Joy Joy Joy Joy Бая време ме е нямало.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

това аз си го мисля, не е потвърдено  hahaha hahaha hahaha hahaha

Тва вече е върхът на меча...... #2gunfire #2gunfireАз на тая кифла Еджето...,що и гледам сериала.. newsm78само да ме нерви яяяяя #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Бойче, и аз това се чудя, но като видя това

и ми минава  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 352
 bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Гадостите продължават.  ooooh! ooooh! ooooh! Мира не подозира какво е видя Яман  Whistling Whistling Мерт ще го спасят, но ще има и там драма. Селим пък може би ще реши да се отдръпне от Дениз, тъй че и там сигурно няма веднага да изгрее слънцето.  Whistling Whistling Whistling

# 353
Извинявам се ама и аз тъй като Яманчи мислех тогава. Тя му се беше качила на яката. Ама не само преносно ами и буквално. В един момент се изнервих от нея докато бяха гаджета. Започне ли да ревнува и почне да се крие, да казва че спи, имала работа, да бяга. И това направо докато го гледах ми беше повече от смешно, а и нали за Яманко много жалка картинка. Както и да е може би, защото го гледах наведнъж целия сезон това лято за първи път. Всички серии едно след друго.

те и двамата са ревниви, даже Яман повече  hahaha hahaha hahaha
Така е ама той поне не правеше такива тъпотии исках да кажа. Нали е филм все пак не му отдавам чак толкоз внимание, но със сръдните на Мира се прекаляваше.

# 354
Толкова е

ами за нея е страхотен, нали си видя севгилито да си закопчава панталона?  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Верно ли бе...... Joy Joy Joy Joy Joy Бая време ме е нямало.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тва вече е върхът на меча...... #2gunfire #2gunfireАз на тая кифла Еджето...,що и гледам сериала.. newsm78само да ме нерви яяяяя #2gunfire #2gunfire #2gunfire

ами за нея е страхотен, нали си видя севгилито да си закопчава панталона?  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy А за мотора????? що си мълчите и си трайкате... newsm78 или само аз се изпОтих и се изчервих .... Party Party Party

# 355
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug
Не се стърпях и влязох да питам какво стана на онази сцена от фрагмана..Яманчо какво видя и какво се случва между Крачо и Мира..Всичко някаква игра ли  е било? newsm78 newsm78 newsm78
Абе видя това, което Мира не видя.
Т.е. той се съблече и си се облече, горкия. Закопча пред Яманко дюкяна и сложи блузата. Пред Мира света вода ненапита.
А Яман какво ги прокле не разбрах накрая.

Обичайно проклятие: Бог да ВИ (и двамата) накаже.  Peace

А би трябвало Яман да е доволен о от това развитие на нещата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нали искаше да отдели Мира от него,да му се махне от яката  #Crazy #Crazy #Crazy
Ето-има го  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

И аз така мисля.  Peace даже го написа в онова писмо, което изтри.  Peace Искал да я отдалечи - ето успя.  Peace
Точно, сам си го направи. И при това много се постара.  ooooh! ooooh! ooooh! Човек трябва да внимава какво си пожелава. А и както се казва - най-много сълзи са пролети заради сбъднати мечти.  Peace В този случай това и за Мира важи.   Sick Sick Sick

# 356
  • Яко в Матрицата...
Днес имаме фрагман, за компенсация на финала hahaha hahaha hahaha hahaha

Желая ви лека нощ, както винаги страхотна компания Hug Hug Hug Heart Eyes

# 357
Ах Оркун...ах.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire.И добре,че лехата остана необработена........ Party Party Party Party Party

да, но Яманчи няма да повярва, че е така, освен ако не реши да разбере по единсвения възможен начин.  hahaha hahaha hahaha hahaha
И това ще стане, но кой знае кога  smile3516 smile3516
Колкото и да стреляте по Крачо, той нямаше да може да застане между Яман и Мира, ако те не му го бяха позволили.  Naughty  Sad Sad Sad Яманчи добре си постла за това, което видя накрая. Заболя го разбира се, но и той достатъчно я нарани. Е сега и Мира ще си събра попарата. Надявам се, че стигнаха дъното. Но както казва оптимистът, винаги може и още  smile3515 smile3515

newsm10

Безсилието ражда злоба.  Peace Това важи за него. И влезна между тях, но това което направи беше си негово решение .. нали обичал Мира?  hahaha hahaha hahaha
баси любовта .. да не дава Господ така да те обича някой  ooooh! ooooh! ooooh!

# 358
Днес имаме фрагман, за компенсация на финала hahaha hahaha hahaha hahaha

Желая ви лека нощ, както винаги страхотна компания Hug Hug Hug Heart Eyes

лека, Ренка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 359
Милоооооооооооооооо, много ми липсваше тази вечер яяяяяяяяяяяя  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Крачола ти пак се проявиииииииииииииииииии  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт