"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 111-та тема ;)

• 30 150
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Много добре се държат всички останали /освен Яман Mr. Green / с Мира-как само Бурак почувства колко мъчно й стана след като Яманчи си показа характера и как си я гушна. После не видях кой от двамата с Дорук спънаха Орчо като тръгна да се ежи като петел на Яман. Истински приятели  Hug Hug Hug
Е,Халето си я знаем,ама мен та вече не ме дразни както преди Stop Stop Stop щото я сравняам сега с Монга  Sick Sick Sick
Между другото дръпната що се не вземе с тоя ушатия Узай-много си пасват  Naughty Naughty Naughty

# 496
Много хубав Яманко  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Къде успя да си изсуши мокрите дрехи и обувки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 497
Оффф,тоя плазмодии  да го скрият поне за ,2,3 серии    #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Е там,Китай ли,Занзибар ли-с абла си да бега  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 498
Много хубав Яманко  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Къде успя да си изсуши мокрите дрехи и обувки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
В караваната на екипа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 499
Скрит текст:
Седеф,ко писа на онази бележка  newsm78

не разбрах, но не е нещо важно вероятно  Joy Joy Joy То важното есе вижда после .. от когото трябва.  Peace

нЕма я Ивето, (милооооо  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45) да сложа рейтингите аз
http://www.ratingkurdu.com/ratingler даже са високи за простотиите на Едже.  Peace

Е серията беше хубава  Peace макар и изнервяща  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

на мен не ми харесва пътят по който явно окончателно пое Еджето.  Peace И не само на мен. Има писания в Т, че все едно през този сезон гледаме друг сериал. И аз такова чувство имам. Не ми харесва "новия" сериал. Даже никак.  ooooh! Не ми е забавно да го гледам.  Та освен раждането на Еким-Джан  Joy Joy Joy  нищо хубаво в този сезон не се случва.   ooooh! И според фаргмана ни чакат още по-големи гадости вероятно. Мерт изчезва, може би Яманчи ще потърси близост с монги? Мира ще страда. Надир ще завземе фирмата на АШК ... и още има, но сега не се сещам.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Интересни мнения има в Т .. например:
Защо Яман очаква Мира да седи и да го чака, след като той цяло лято овърша крайбрежието?  hahaha hahaha
Защо Яман вярва на очите си, след целувката и пътуването с мотора?  Joy Joy Joy
Защо след като Мира видя Лейля и Яман в мола веднага реши, че са заедно, а сега се чуди какво толкова е разгневило Яман?  hahaha hahaha hahaha hahaha При положение, че знае колко е ревнив?  Joy Joy Joy

смешна работа .... Еджето като няма муза да пише (между другото КСШ може би ще го местят в четвъртък и там ще се бори с други вълци  hahaha hahaha някакви Kurtlar Vadisi) да си вземе отпуска.  Joy Joy Joy Joy
На мен не ми харесва как се развиват нещата между Яман и Мира. И аз искам те пак да са щастливи, да се прегръщат, да се целуват, да показват непрекъснато любовта си. Ядосвам им се на ината /особено на единия/, на това че се огорчават и нараняват, на това, че сами провалят това, което градиха толкова време Sick Sick Sick Но нямам нищо против сценария. Мисля, че точно такива емоции търси в момента да предизвика у зрителя Едже.  Peace Да, различен е втория сезон. В първи гледахме нежната, красива, романтична любов, сега виждаме какво се случва, когато човек се опита да загърби любовта и не слуша гласа на сърцето си. Интересно ми е до къде ще стигнат, кое ще е това нещо, което ще ги спре. Как отново ще намерят пътя един към друг?  Peace
Все си мисля за първоначалното заглавие. Не знам как точно се превежда, дали "Любовна история" или "История за любов". Така или иначе всичко, което се случва сега също  част от историята на една любов.  Peace
А и във всяка серия има по нещо хубаво - дали ще са скрити погледи, изпълнени с копнеж, дали ще е песен, дали ще е целувка  Crazy Crazy Crazy и така докато настъпят по-добри времена.  Grinning
Hug Hug Hug Hug
Добре, обаче на мен не ми харесва точно това, което иска да предивика  Едже  Joy Joy Joy Joy И както вече казах - не само на мен.  Peace Като иска да си пише драматичен сериал с Крачола в главната роля, но да не разваля този свеж сериал, който превърна в поредната турска драма.  Peace Все се сещам за онази статия дето ви казах оня ден, за отчуждаването на хората от сериалите.  Peace

Не ми се гледат подобни неща. Peace Особено това с Крачола на финала беше прекалено.  Peace Чак гнусно ми беше на мен.  Sick Sick Sick Joy Joy Joy Joy

# 500
Много добре се държат всички останали /освен Яман Mr. Green / с Мира-как само Бурак почувства колко мъчно й стана след като Яманчи си показа характера и как си я гушна. После не видях кой от двамата с Дорук спънаха Орчо като тръгна да се ежи като петел на Яман. Истински приятели  Hug Hug Hug
Е,Халето си я знаем,ама мен та вече не ме дразни както преди Stop Stop Stop щото я сравняам сега с Монга  Sick Sick Sick
Между другото дръпната що се не вземе с тоя ушатия Узай-много си пасват  Naughty Naughty Naughty

Точно това си помислих и аз, Ники.  Peace Бурак се опита да я успокои, а после единият от двамата спъна Крачола - голям кеф.  hahaha hahaha hahaha

# 501
  • Банкя
Хареса ми серииката, но наистина мноооого драма.
Трябва да има и някакво разведряване
Пък и тия хора като , че ли не си споделят нищо , а само скрито действат. Може ли с най-близките да не си говориш , а да тичаш по комшиите да ти помагат. Фрук не вижда ли какво става заради него?
Ама нейсе.
Края беше отвратителен.

# 502

Това беше едно от малкото забавни неща в серията  hahaha hahaha hahaha Гледай по какви неща си падал Яманчи.  hahaha hahaha hahaha

Тази снимка с тъпана явно е от снимките на сватбата на Айше и Гирай  Mr. Green
Ето го сватбаря  Joy Joy Joy

Тази снимка е много, много хубава. Всеки път ме кара да се усмихвам  Party Party Party Party Party Най-хубавия сватбар  Crazy Crazy Crazy Crazy
Ето го и младото семейство  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 503
Скрит текст:
Седеф,ко писа на онази бележка  newsm78

не разбрах, но не е нещо важно вероятно  Joy Joy Joy То важното есе вижда после .. от когото трябва.  Peace

нЕма я Ивето, (милооооо  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45) да сложа рейтингите аз
http://www.ratingkurdu.com/ratingler даже са високи за простотиите на Едже.  Peace

Е серията беше хубава  Peace макар и изнервяща  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

на мен не ми харесва пътят по който явно окончателно пое Еджето.  Peace И не само на мен. Има писания в Т, че все едно през този сезон гледаме друг сериал. И аз такова чувство имам. Не ми харесва "новия" сериал. Даже никак.  ooooh! Не ми е забавно да го гледам.  Та освен раждането на Еким-Джан  Joy Joy Joy  нищо хубаво в този сезон не се случва.   ooooh! И според фаргмана ни чакат още по-големи гадости вероятно. Мерт изчезва, може би Яманчи ще потърси близост с монги? Мира ще страда. Надир ще завземе фирмата на АШК ... и още има, но сега не се сещам.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Защо Яман очаква Мира да седи и да го чака, след като той цяло лято овърша крайбрежието?  hahaha hahaha
Защо Яман вярва на очите си, след целувката и пътуването с мотора?  Joy Joy Joy
Защо след като Мира видя Лейля и Яман в мола веднага реши, че са заедно, а сега се чуди какво толкова е разгневило Яман?  hahaha hahaha hahaha hahaha При положение, че знае колко е ревнив?  Joy Joy Joy

смешна работа .... Еджето като няма муза да пише (между другото КСШ може би ще го местят в четвъртък и там ще се бори с други вълци  hahaha hahaha някакви Kurtlar Vadisi) да си вземе отпуска.  Joy Joy Joy Joy
На мен не ми харесва как се развиват нещата между Яман и Мира. И аз искам те пак да са щастливи, да се прегръщат, да се целуват, да показват непрекъснато любовта си. Ядосвам им се на ината /особено на единия/, на това че се огорчават и нараняват, на това, че сами провалят това, което градиха толкова време Sick Sick Sick Но нямам нищо против сценария. Мисля, че точно такива емоции търси в момента да предизвика у зрителя Едже.  Peace Да, различен е втория сезон. В първи гледахме нежната, красива, романтична любов, сега виждаме какво се случва, когато човек се опита да загърби любовта и не слуша гласа на сърцето си. Интересно ми е до къде ще стигнат, кое ще е това нещо, което ще ги спре. Как отново ще намерят пътя един към друг?  Peace
Все си мисля за първоначалното заглавие. Не знам как точно се превежда, дали "Любовна история" или "История за любов". Така или иначе всичко, което се случва сега също  част от историята на една любов.  Peace
А и във всяка серия има по нещо хубаво - дали ще са скрити погледи, изпълнени с копнеж, дали ще е песен, дали ще е целувка  Crazy Crazy Crazy и така докато настъпят по-добри времена.  Grinning
Hug Hug Hug Hug
Добре, обаче на мен не ми харесва точно това, което иска да предивика  Едже  Joy Joy Joy Joy И както вече казах - не само на мен.  Peace Като иска да си пише драматичен сериал с Крачола в главната роля, но да не разваля този свеж сериал, който превърна в поредната турска драма.  Peace Все се сещам за онази статия дето ви казах оня ден, за отчуждаването на хората от сериалите.  Peace

Не ми се гледат подобни неща. Peace Особено това с Крачола на финала беше прекалено.  Peace Чак гнусно ми беше на мен.  Sick Sick Sick Joy Joy Joy Joy

Peace Peace Peace

Мокро Мирче  Hug Hug Hug

Много ми е любопитно как ще разбере какво точно показа Крачо на Яман пред монитора  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes а сигурно ще дойде и този момент  Thinking Thinking Thinking като я знам като подпали и тя ....на Оркунчи ще му се изправят къдрите  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 504
още като дадоха Мерт че иска да остане сам и пътува сам с лодката си ,ми мина през ума дали няма да му се случи нещо,но после си викам първо Ендер,сега на дали и Мерт,може би не е нещо сериозно
Мира с право се ядоса на Крачола,съгласи се да играят игра в която са гаджета,но той прекрачи границата  Naughty,дано се облече и иде при Яман да му обясни как седят нещата,въпреки че невярвам да е така  Tired,може би случката с Мерт ще ги сближи или ще останат сами или Яман ще чуе тайно как Мира обяснява на някой ,че игре с Крачо,офффф по бързо да оправя нещата Еджето,че почва да ми писва  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 505
ааа сега и тия снимки от Мол-а с Крачо ще налеят още масло в огъня  ooooh! ooooh! ooooh!

http://instagram.com/p/ta7Hz4RUOy/
Ха,ха това е в "чест" на Елифка  Joy Joy Joy Joy Joy

# 506
Пък и тия хора като , че ли не си споделят нищо , а само скрито действат. Може ли с най-близките да не си говориш , а да тичаш по комшиите да ти помагат. Фрук не вижда ли какво става заради него?
Ама нейсе.
Края беше отвратителен.

Точно .. не може само лоши неща да се случват.  Peace
Краят беше направо гнусен.  Sick Sick Sick

# 507

И как се зарадваха всички /без монги/  Mr. Green, когато ги видяха да идват заедно.
Халето си я знаем, че е малко луда  Whistling Whistling Whistling Тя сега сигурно пак ще обърне  плочата.  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 508
още като дадоха Мерт че иска да остане сам и пътува сам с лодката си ,ми мина през ума дали няма да му се случи нещо,но после си викам първо Ендер,сега на дали и Мерт,може би не е нещо сериозно
Мира с право се ядоса на Крачола,съгласи се да играят игра в която са гаджета,но той прекрачи границата  Naughty,дано се облече и иде при Яман да му обясни как седят нещата,въпреки че невярвам да е така  Tired,може би случката с Мерт ще ги сближи или ще останат сами или Яман ще чуе тайно как Мира обяснява на някой ,че игре с Крачо,офффф по бързо да оправя нещата Еджето,че почва да ми писва  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

ама тя дори не разбра защо Яман се бил разгневил?  Joy Joy Joy Joy Еджето се опитва да изкара Мира някаква малоумница.  hahaha hahaha

Скрит текст:
Скрит текст:
Седеф,ко писа на онази бележка  newsm78

не разбрах, но не е нещо важно вероятно  Joy Joy Joy То важното есе вижда после .. от когото трябва.  Peace

нЕма я Ивето, (милооооо  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45) да сложа рейтингите аз
http://www.ratingkurdu.com/ratingler даже са високи за простотиите на Едже.  Peace

Е серията беше хубава  Peace макар и изнервяща  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

на мен не ми харесва пътят по който явно окончателно пое Еджето.  Peace И не само на мен. Има писания в Т, че все едно през този сезон гледаме друг сериал. И аз такова чувство имам. Не ми харесва "новия" сериал. Даже никак.  ooooh! Не ми е забавно да го гледам.  Та освен раждането на Еким-Джан  Joy Joy Joy  нищо хубаво в този сезон не се случва.   ooooh! И според фаргмана ни чакат още по-големи гадости вероятно. Мерт изчезва, може би Яманчи ще потърси близост с монги? Мира ще страда. Надир ще завземе фирмата на АШК ... и още има, но сега не се сещам.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Защо Яман очаква Мира да седи и да го чака, след като той цяло лято овърша крайбрежието?  hahaha hahaha
Защо Яман вярва на очите си, след целувката и пътуването с мотора?  Joy Joy Joy
Защо след като Мира видя Лейля и Яман в мола веднага реши, че са заедно, а сега се чуди какво толкова е разгневило Яман?  hahaha hahaha hahaha hahaha При положение, че знае колко е ревнив?  Joy Joy Joy

смешна работа .... Еджето като няма муза да пише (между другото КСШ може би ще го местят в четвъртък и там ще се бори с други вълци  hahaha hahaha някакви Kurtlar Vadisi) да си вземе отпуска.  Joy Joy Joy Joy
На мен не ми харесва как се развиват нещата между Яман и Мира. И аз искам те пак да са щастливи, да се прегръщат, да се целуват, да показват непрекъснато любовта си. Ядосвам им се на ината /особено на единия/, на това че се огорчават и нараняват, на това, че сами провалят това, което градиха толкова време Sick Sick Sick Но нямам нищо против сценария. Мисля, че точно такива емоции търси в момента да предизвика у зрителя Едже. Peace Да, различен е втория сезон. В първи гледахме нежната, красива, романтична любов, сега виждаме какво се случва, когато човек се опита да загърби любовта и не слуша гласа на сърцето си. Интересно ми е до къде ще стигнат, кое ще е това нещо, което ще ги спре. Как отново ще намерят пътя един към друг?  Peace
Все си мисля за първоначалното заглавие. Не знам как точно се превежда, дали "Любовна история" или "История за любов". Така или иначе всичко, което се случва сега също  част от историята на една любов.  Peace
А и във всяка серия има по нещо хубаво - дали ще са скрити погледи, изпълнени с копнеж, дали ще е песен, дали ще е целувка  Crazy Crazy Crazy и така докато настъпят по-добри времена.  Grinning
Hug Hug Hug Hug
Добре, обаче на мен не ми харесва точно това, което иска да предивика  Едже  Joy Joy Joy Joy И както вече казах - не само на мен.  Peace Като иска да си пише драматичен сериал с Крачола в главната роля, но да не разваля този свеж сериал, който превърна в поредната турска драма.  Peace Все се сещам за онази статия дето ви казах оня ден, за отчуждаването на хората от сериалите.  Peace

Не ми се гледат подобни неща. Peace Особено това с Крачола на финала беше прекалено.  Peace Чак гнусно ми беше на мен.  Sick Sick Sick Joy Joy Joy Joy

Peace Peace Peace

Мокро Мирче  Hug Hug Hug

Много ми е любопитно как ще разбере какво точно показа Крачо на Яман пред монитора  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes а сигурно ще дойде и този момент  Thinking Thinking Thinking като я знам като подпали и тя ....на Оркунчи ще му се изправят къдрите  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Не мисля така, тя Мира на Крачола не му се ядосва много  hahaha hahaha странно защо?  Joy Joy Joy какво ли не направи той, а тя пак при него ходи. ooooh! ooooh! ooooh! И всичко му прощава.  Joy Joy Joy като ви казвам, че Еджето има нужда от почивка.  Joy Joy Joy Joy

# 509
  • Яко в Матрицата...
Ама нейсе.
Края беше отвратителен.

Точно .. не може само лоши неща да се случват.  Peace
Краят беше направо гнусен.  Sick Sick Sick

Обаче това означава, че Метин си изигра ролята много добре  Mr. Green Mr. Green Peace Ча също Crazy Crazy Crazy

Мира... Еджето я направи блондинката от вицовете Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт