В момента чета ... 33

• 51 533
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Много ти благодаря за милото предложение   bouquet
Ще го имам предвид, но със сигурност няма да е скоро. Много книги съм натрупала, движа се по график за тях, защото повечето не са мои. Първо искам да ги отметна тях, евентуално после ще се огледам за нещо друго.

# 256
  • Габрово
Хубава е "На плажа Чезъл", но по-добра му е всеизвестната "Изкупление".

Ако не си я чела или гледала филма, препоръчвам и двете  Peace
"Изкупление" ме чака на Киндъла, както и "Амстердам", но все не им идва редът.  Blush
Филмът по "Изкупление" съм го гледала (James McAvoy!  Heart Eyes), това е и още една причина да не бързам с книгата - не ми е интересно, след като знам как свършва.  newsm78

"На плажа Чезъл" вчера ме приспа  Laughing Интересна е, не мога да кажа нищо лошо за нея, но повече от 20-30 страници на ден не мога да прочета. А си мислех, че ще я приключа този уикенд...  Laughing

# 257
Високи залози - Джеймс Патерсън

# 258
Започвам

# 259
В момента чета ,,Светът е пълен с женени мъже,, на Джаки Колинс,много разтоварваща и интересна.

# 260
  • ГОре на черешата...
Последните, които прочетох:
- хареса ми, после имах грешката да гледам филма. Книгата е в пъти по-добра, поне за мен.

- За Тангра и неговият син мога само да напиша суперлативи - невероятно омагьосваща, чете се на един дъх, навлизаш сякаш в средата на сцената и героите са около теб. Още е в главата ми, скоро ще я препрочета. Същите са отзивите на големия ми син, който я прочете пръв. Сега я чете мъжа ми.

http://i5.helikon.bg/products/8706/18/188706/188706z.jpg - нищо особено, чете се леко, лично за мен леееко преекспонирана беше книгата или може би ми се стори така след Тангра Thinking.

Сега останах без книга за прочит и ще ви следя.

Последна редакция: нд, 26 окт 2014, 20:05 от mari_eta

# 261
Прочетох "Мнима Смърт", Томас Енгер. Харесах книгата, добър криминален роман. Енгер умело използва в сюжета си една от актуалните в последно време за западните общества теми. Главният герой буди симпатии, наподобява Хари Хуле на Несбьо, макар че съм чела само "Немезида" от него. Краят е отворен, "Мнима смърт" е първата книга от поредица за норвежки криминален репортер.

Преди това прочетох "Разказвачът от Маракеш", обичам такива приказки Heart Eyes и затова сега смятам да продължа с:

# 262
Чета " Навън към себе си"-Филип Джиан.
Първа среща с този писател. Засега ми допада.  Peace

# 263
Току-що довърших "Преди да заспя" на Стивън Уотсън. Определено много ми хареса, след като я прочетох за има-няма една нощ. Също така мога да кажа, че за удоволствието при четенето на тази книга допринесе и добрият превод, тъй като, за съжаление, напоследък доста често попадам на много недомислици в преводната литература.

# 264
Започнах

# 265
  • София
Аз пак съм се подкарала на трилъри. Завърших "Не казвай сбогом" и продължавам с "Прокоба" на Камила Лекберг.

Четох тук онзи ден, че коментирате "Стоунър". Не ми беше познато заглавието, нито пък неговият автор. Отворих гугъл и се оказа, че той е написал и книга за император Август, а аз много обичам исторически романи. Поръчах я и се надявам да я получа утре.

# 266
Аз  исках да прочета нещо леко и затова  започнах Град от кости на Касандра Клеър и наистина е леко четиво , но пък събужда интереса и се чете бързо.Лошото е , че е част от поредица и сега ще трябва да чета  и другите книги  Laughing, а тази май ще ми стане интересна и искам да ги прочета всичките  Laughing

Българката и мен Преди да заспя , буквално не ме остави да спя няколко нощи докато не  я прочетох , много добре написана книга , една от любимите ми за тази година е.
Парфюмът - за мен беше една доста интересна и различна книга , но май очаквах повече от нея ,дано да ти хареса Не се сърди, човече
  bouquet

# 267
Понеже се оказа, че "Къде си Аляска" я нямам на четеца, а не ми се търсеше кабел, започнах "Винаги в същия ден" на Дейвид Никълс, около 80 стр. съм, обаче изоообщо не съм впечатлена, не ме грабва, отнасям се нанякъде докато я чета... откровено ми е скучна, нито към момента намирам какъв е смисълът й  Rolling Eyes Дано по някое време стане интересна, макар че обичам книгите да ме грабват бързо, тази не е от тях, но може и да се изненадам, бях чела много добри отзиви тук.

# 268
От вчера чета на Джеймс Ролинс

# 269
Прочетох два тома от "Война и мир" и въпреки, че на моменти ми беше леко тромава и лекичко скучна в края на втория том така ме заинтригува, че бях на косъм да грабна другите два тома, но си бях обещала една малко почивка, а и ще пътувам, а книгата хич не е за носене та започнах това:
и естествено Шмит си е Шмит- любим и незабравим.

Общи условия

Активация на акаунт