В момента чета ... 33

• 50 629
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • на североизток от Рая
Прочетох "Момиченцето с всички дарби" - веднага заема място сред любимите ми постапокалиптични заглавия  Heart Eyes Много ми напомняше на "Пътят" на Кормак Маккарти, която също много харесвам.

За тази книга ли става дума:

Виждам, че е съвсем нова, а и за първи път чувам заглавието й. Резюметата ми харесват. Освен това, сравнението с "Пътят" ме кара да я пожелая за прочит. "Пътят" е тежка книга, просто четох  и се чувствах смазана, но пък си струваше прочитът.

unchita , на мен "Алексис Зорбас" е една от любимите ми книги. Напиши няколко думи след като  я прочетеш.  Peace

# 556
Харем. Доста време не можех да си харесам книга. Най-после попаднах на нещо, което ме грабна.

# 557
Харем. Доста време не можех да си харесам книга. Най-после попаднах на нещо, което ме грабна.

Peace

# 558
Елиф Шафак — Любов, нещо ми е странна обаче... На моменти хем ми харесва, хем не...

# 559
  • Берковица
Rossi A, да знаеш, че Колекцианерът...има и втора част  Peace Още не съм я прочела, че ми се натрупаха на чужди книжки, които са ми на дневен ред и не мога да кажа дали е толкова добра,
колкото първата.
Вече съм си приготвила втората част. Но си дадох малко почивка, защото първата направо ме зомбира,

Коя е втората част на "Колекционерът на деца"?

# 560
Елиф Шафак — Любов, нещо ми е странна обаче... На моменти хем ми харесва, хем не...
Има доста противоречиви коментари за книгата.Аз съм от тези  ,които я харесват- някак си много нежна и мъдра книга (ако мога така да я определя)
Мен ме завладя още от началото , така че ако на теб все още не ти е легнала на сърцето може би трябва да я оставиш за по подходящ момент.

# 561
  • Пловдив
За тази книга ли става дума

Нели, същата е  Peace Даже гласувах за нея в Гудрийдс за тази година... повечето други са ми непознати  Blush Иначе се сетих, че ми прилича и на "Селцето" по някои неща  Heart Eyes А като прочета Казандзакис, ще пиша задължително  Flutter

п.с. и аз чакам с нетърпение тазгодишната класация, винаги ми е много любопитно как се движат нещата. Лиляна, благодаря, че и тази година няма да ни изоставиш без класация  Peace

# 562
На мен също ми харесва на моменти, обаче ми е някак си мудна или така ми се струва, защото я чета от лятото адски бавно.

# 563
  • Пловдив

Говорим за "Колекционерът на пеперуди"  Peace

"Любов" - или ти харесва или не  Peace аз съм от тези, които ги грабна

# 564
  • Берковица

Говорим за "Колекционерът на пеперуди"  Peace

"Любов" - или ти харесва или не  Peace аз съм от тези, които ги грабна

Rolling Eyes  newsm78 Не разбрала, А Любов и Чест ми харесаха, Черно мляко не толкова ...

# 565
Сега започнах:

Много ми беше приятно, уютно, топло да съм с нея! Точно това очаквах, обичам книги за Юга и хората му, ще гледам и филма, нарочно го отлагах много дълго време, защото исках първо да прочета книгата.

# 566
  • UK
Прочетох първата част на Хрониките на Амбър, едва ли ще продължа с другите.
Сега тъкмо свърших Селцето, още съм там на онази планета, като омагьосана бях, докато четох.  Heart Eyes
Започнах Човек на име Уве, "оригиналниченето" във всяко едно изречение ми идва леко в повече. Ще и дам шанс обаче.

На Шафак много харесах Копелето на Истанбул, Любов никак.

# 567
  • Ямбол
О, Селцето ми е много любима.
Аз започвам тази на Кунц:

# 568
  • Belgium
Лиляна, ще чакам отзив за книгата на Дийн Кунц  Peace

# 569
"Любов" не е за всеки. Някои или я прочитат и я оставят завинаги. Различните религиозни течения и учения не се възприемат по еднакъв начин от всички. За мен бе прекрасна книга, пропита с духа на една особена мъдрост и едно неотключено самосъзнание, препоръчвам я на хора, които са досатъчно отворени и зрели за да пропукат сянката на предразсъдъдците си.

Общи условия

Активация на акаунт