Есенната тема на ЯНУАРЧЕТА 2011 (54)

• 56 809
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Честита радост, Пепинка! Да ви е жива и здрава Андрея и много да ви радва! Чакаме новини от теб, бързо възстановяване!

# 376
Пепинка, честито! Да ви е жива и здрава малката Андрея и много радост да ви носи!   bouquet
На теб, бързо възстановяване  Hug

# 377
ех, така се радвам за пепинка! и дребната и тя е русичка като кака и батко Simple Smile

емили, не съм премахнала нощното хранене, но си прави паузи по 5-6-7 часа, така че съм доволна, не ми тежи. преди с дара ми беше голям зор, а сега ми е ок. сигурно съм одъртяла и не се нуждая от толкова много сън Simple Smile))
иначе дара непрестанно му виси на главата и нещо му говори, целува го, мачка го. понякога й правя забележка и после всеки път се чудя защо го правя, изобщо не ме слуша и след 3 минути пак му е на главата.

тути, а какво е станало с предишните й обички?
много е красива, аз я видях на снимката Simple Smile
така съм се зарибила с това тортопрене, толкова се вълнувам! мм ще ми подари за рождения ден заветния и много жадуван от мен миксер с въртяща купа. днес ми каза, че е дошъл и си направи устата, че щял да ми го донесе в сряда. да, бе да! аз едва издържах до днес, камо ли до сряда Simple Smile))) и сега го чакам и мятам ганаша вътре Simple Smile))) нямам търпение да стане срядаааа! Simple Smile

# 378
Тук съм Еми  Heart Eyes - чета , но нали съм първокласник  Laughing

Честита дъщеричка на Пепинка - да растат здрави, щастливи и безгрижни.   bouquet

Скрит текст:
Знаете ли целия ноември не бяхме на градина след пореден пристъп , кашлици и т.н. и по препоръка на ЛЛ да не ходи още една две седмици , то на третата няма смисъл да го пусна само да се разкашлюка предпразнично. Дали ще ни карат да правим изследвания ми е питането?

Днес пишем с каката и малчо пристига : " мамо тли часа е , тлябва да идва дядо Коледа"
Купихме от календарите - не виждам как ще ядем с него по един бонбон на ден .

Болничките да оздравяват  Praynig че празниците започват  Hug

Елч не познавам друг човек толкова да си обича рождения ден и така да се вълнува - а е заразително ( чак му се допразнува на човек с твоите приготовления Heart Eyes).

Написахме писмото на дядо Коледа, тези дни ще вземем да украсим и така.

Хубава вечер момичета.  Heart Eyes

# 379
  • Пазарджик
Елч възпалиха се ушетата и махнах обиците,беше на 1г.2мес.
Много ти се радвам ,чак и на мен ми се допразнува.Подаръка ти ми беше и на мен мечта и мм ми го подари за РД.

И аз тук творя торта за една приятелка,никога досега не съм правила такава  и сън не ме хваща,все обмислям и премислям.
Тортата трябва да е куфар с дамска чанта отгоре.Вчера направи чантата и съм много доволна от резултата,модела не е моята чанта,доволна съм от изработката,измазването и покриването и

# 380
Фея,  Hug много гадно с тия пристъпи. Аз знам, че ако отсъства  2 месеца се правят изследвания, обаче е най-добре да питаш в градината.
Календар с шоколадчета се изкушавах да му купя,ама като го знам, че ще ги излапа за 2-3 дни, реших да не си го причинявам.  Simple Smile
Как е първокласничката?

Елч, представям си колко е сладка Дара с грижите си към Нико.  Heart Eyes
Супер подарък ще си имаш за РД.  Ще имате ли много гости за 3-ти?

Тути, браво на Нели! Смело момиче е тя. Как е Таня?

Много хубава торта си направила отново. Страхотна си. Hug Сложи я после цялата, моля те. Hug

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 21:06 от Emilly1212

# 381
Честито Пепинка! Да ви е жива и здрава Андрея и много да се гордеете с нея!  bouquet  Бързо възстановяване и от мен! Hug

Ех,че хубава новина Heart Eyes Момичета смогвам поне да ви чета, но с писането хич ме няма Confused Мисля ви всекидневно обаче,да знаете Hug

На болничките - бързо оздравяване Hug Hug

Буба от три седмици си е в къщи след като я пуснах на градина след първия отит, ходи една седмица - направи втори- Антибиотици,безсънни нощи и т.н. Тези на които дечицата им са страдали от уши ме разбират Sad Надявам се да излизаме от черната серия Praynig Praynig Другата седмица ще я пускам пък каквото,такова Peace

При мен - работа,напрежение,бях болна и аз - хрема, гърло, и синузит направих,та още подсмърчам......Всички чакаме празниците вече Flutter Heart Eyes Още не сме сложили елхата,оставила съм я за другата събота, ама децата дават зор,та да видим Laughing За подаръците - каката постоянно си променя решението - иска и това,и това, и това.... Crazy Бубата е по-наясно с нещата, ама още не съм купувала нищо.

Целувки и хубава вечер от мен Hug

# 382
Елч, не си одъртяла, а просто вече си толкова школувана, че можеш всичко!  Wink

Рал, Фея, оздравявайте всички!  Hug

Тути, прекрасна торта, както обикновено! И браво на Нелката за обичките! Зори няма, но и не мисля, че скоро ще пожелае да сложим.

Нощни, къде се изгуби? Пиши какво прави адашката? Simple Smile

# 383
Рал, Фея, дано вече да са здрави децата  Hug
В нашата градина искат бележка от ЛЛ при отсъствие за повече от 10 дни. Изследвания искат само в началото на годината.

Тути, тортата както винаги е умопомрачителна. Дано всичко е наред с ушичките. Моите уши са някакви такива скапани. Сега съм си сложила едни златни обици от детските години, защото всички други ме дразнят. Ако ги нося 2-3 месеца без да ги свалям, ще мога да си позволя да сложа някакви различни за Коледа и Нова година. После пак ще трябва да съм с тези.

Календар с шоколадчета не съм купувала. Но имаме един с 24 джобчета и всеки ден й слагам писъмце с някаква задачка. Тя знае, че като се напълнят джобчетата идва Коледа. И ако съм доволна от изпълнението на задачката, й давам по една играчка от един коледен адвенткалендар. Всеки ден нова задача и нова играчка, не мога и да си помисля да покажа целия календар, защото всички прозорчета ще бъдат отворени на мига. Адвенткалендара има една подложка, където да се редят всички играчки и накрая да се получи коледна сцена. Ами още снощи я скъсаха  Laughing

# 384
Рал, и аз се чудех какво става с вас, да минава тази серия  Hug
Аз бях решила да пускам Ивайла на дг от тази седмица, но тя в неделя вечерта вдигна Т, оплаква се от гърло и ухо. Е какво е това нещо, тамън да я пусна.

Тути, тортата е станала много добре, майсторлък си е това   bouquet

елч, скоро видях нещо със срок на годност до 3.12. и веднага се сетих за теб  Simple Smile
а, ваксините, предлагаха ни хепатитна и четивалентна, за това те питах.

момичета, на вас педиатрите наблизо ли са ви? имам предвид като местоположение

# 385
Тути, тортата е страхотна.

Аз моите уши още не съм си ги продупчила.

И аз календар с шоколади не съм купувала, точно защото още на първия ден ще са изядени или ще ми се мрънка всеки ден за тях. Затова пък като се върне от градина и като хапне  му давам нещо шоколадово. По-точно той си избира от шоколадовия шкаф.

Дейзи идеята със задачките е много готина. Ще я взаимствам. Simple Smile

Адис нашият педиатър е на около 20-30 мин пеш. В хубаво пролетно/лятно/есенно време и не бременна не ми е проблем да ходя до там пеша. Сега съм с колата и ми е около 10мин. Старата ни педиатърка беше на 20 мин с колата.

# 386
тути, много яка ти се е получила чантата. покриването ти е феноменално добро. а вътре как си я направила? вертикална ли е или с хоризонтални блатове? и изобщо колко е голяма?
и аз много се замислях за куилинг-технолгията този път, ама се отказах накрая. довечета ще покривам тортата, а още не съм решила каква ще е украсата Simple Smile)))

емили, тази година се отказах да правя купон, тъжната истина е, че не мога да смогна да оправя и изчистя като за гости Simple Smile та, ще сме с 2 приятелски двойки навън. договорила съм се обаче със заведението аз да си донеса тортата. малко ми се понамръщиха (и с право де), но накрая кандисаха Simple Smile

адис, на нас на първия месец ни сложиха хепатитна и сега мисля, че ще бият 5-валентната. за бебетата до сепември върнаха стария имунизационен календар. но все пак със сигурност ще мога да ти кажа след следващата консултация.
нашият педиатър не е хич близо, ходим само с мм с колата, но смятам, че е един от най-добрите в софия и дори и на другия край да беше пак при него щях да ходя. просто му имам 100% доверие.

# 387
  • София
Адис, нашата педиатърка е на 10 мин пеш от нас, това беше едно от изискванията, когато я избирах. А пък и съм много доволна от нея, та имам 2 в 1!

Елч, още два часа...Simple Smile)))

Нощни, пиши като можеш!

Календар с шоколадчета купих, но... съм забравила да го извадя!:)))

# 388
3-ти декемврииииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛИ!  Бъди жива и здрава, както ти, така и всички твои любими хора. Освен това се радвам, че миналогодишното ми пожелание се сбъдна и посрещаш този РД с Лъч, Дара и Нико. Желая ти да си безкрайно щастлива, обичана и с много късмет. Сбъдвай с лекота всички свои мечти и продължавай да бъдеш все така готина, мила и прекрасна.

Хиляди целувки и незабравим ден!!! Hug Hug Hug

# 389
Честит рожден ден Елч   bouquet Пожелавам  здраве и благоденствие. Весел празник.

Благодаря ви момичета. Еми първокласника ходеше на занималня , но започнах да я вземам на обяд понеже 3 пъти след занималнята дописвахме до 21ч , и реших (при условие , че съм си в къщи с малчо) да го спестя и на трима ни. Тя е супер изморена , концентрация нула , той непрекъснато я заиграва с нещо и е мисия невъзможна писане след 17ч.

Тути тортата е много хубава.

Нашият ЛЛ не е педиатър, но отидох с препоръки при нея и не съжалявам. на около 10 км ни е от в къщи - 20 мин с кола.

Дейзи - нормално. При нас каката започна покрай него да прави и тя бели като за 3 годишни. А иначе нейните " важни" неща ги държи на високо - недостъпно за него  Laughing

Вчера им извадих елхата да украсяват , другата украса я нагласих аз. За елхата съм купила нечупливи играчки - умишлено. Включихме и лампичките като приключихме ......... е няма такава емоция ( Нати ). Седна пред елхата ( донесе си стол ) сигурно 20 мин. , ръкопляска , вълнува се. След това цяла вечер ходи след мен, целува ме с думите " благодаря ти мамо за хелхата  Laughing и лампичките".  Не бях очаквала такава реакция. И сутринта от никое време е станал , запалил е лампичките , другите лампи не дава да ги пускаме , нито да вдигнем щорите  Crazy  Laughing . Ето това са коледни емоции  Laughing

Рал да оздравявате и да сте чисто нови за празниците. Praynig

Ние на каката на 3 месеца и сложихме обици и нямаше проблеми.

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 09:39 от фея зловеща графиня

Общи условия

Активация на акаунт