Есенната тема на ЯНУАРЧЕТА 2011 (54)

• 56 808
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Елч, честит рожден ден! Много здраве и любов   bouquet

# 391
  • Сандански
Честит рожден ден,Елч  newsm59
Бъди здрава,щастлива и много обичана!

# 392
Това казах и по телефона - Честит национален празник!  Laughing
Сега сериозно -Елче, мила, да си жива и здрава, и много, много щастлива!  Hug

# 393
Благодаря ви, мацки! Обичам ви! Нека пожеланията ви към мен застигнат и вас! Simple Smile

какче, и аз взех календар, прибрах го...и го забравих Simple Smile)))

емили, точно това казвах на мм - че миналата година по това време дори и не сме мислили, че тазо година ще сме 4-ма Simple Smile

фея, как миличко е реагирал Нати!

# 394
Елч, ще чакаме да разкажеш как е минал празника ти днес. А тортата, каква реши да бъде?

Феичка, много сладък Нати. Заради радостта на децата си заслужава всичко. Умирам от кеф, когато ги виждам доволни и щастливи.

Буби, как ще празнувате РД на Митаче, наближава...Сигурно е станал много голям, яд ме е че не мога да ви виждам...

Момичета, децата ви копират ли поведението на други деца от градината? Сами всяка вечер има някакъв нов номер с простотия, и като го питам откъде  е научил това, все казва - от Виктор. Вчера пък ми показва една рана на главата- Лъчко пък го ударил с кубче. Казвам му да не се бие с децата, а той ми отговаря - Аз не съм го бил, той ме удари.

# 395
Елч, честит рожден ден. Да си жива и здрава и много щастлива. Очакваме да видим творението.

Еми, копира и още как. Даже веднъж е бил наказван. Иначе вкъщи редовно я се плези, я някаква друга магария ще показва. Веднъж скачаше на един крак и си бъркаше с едната ръка в устата, а с другата си държеше главата.  ooooh!  Преди казваше, че едно момче Марти му ги показва, после беше Сами. Сега явно е приятел с  Пеши и вкъщи разказва, че бил дупЕ, голяк, гъзЕ.

Кой знае обаче другите деца какво разказват за него. Веднъж се оплакваше, че едно момиче от групата не давало да я целува като си тръгва. И ми казва: Ами как така ще си тръгва без целувка  Joy Та човекът се е пробвал и други момичета да целува, ама и те не искали.  Laughing

Калоян от вчера е с Т. Дано да минава по-бързо. Друго му няма и от днес вече е във форма, въпреки Т.  Laughing

# 396
Хаха Амнезия, дърпат се девойките,а...Ох, че ме разсмя. Дано бързо му мине и нямо сериозно разболяване. И Сами се прибра сополив.Сутринта го пратих - нищо му нямаше.

Аз го пусках май доста леко облечен. От миналата годинаа в яслата, дето беше все жега му накупихме все тънки анцузи и блузи, но забелязахме, че в градината е по-студено. Много ми е трудно да преценя какво да му обличам. Оплакваше се, че го боли коремче. И като легне и се завие да се стопли, му минава.Така му се случвало и в градината.

# 397
  • Пазарджик
Елч честит рожден ден,желая ти много здраве,усмивки и хиляди сбъднати мечти! Hug

# 398
елч, да си жива и здрава, много обичана и щастлива!   bouquet

елч, къде и кой е вашия педиатър?

мохита, нещо ми се губи, дано всичко е наред

И Ивайла изкара нещо, което мина за 2-3 дни.

буби, кога мина това време, митачето е вече почти на 2  Simple Smile

амнезия, любовчия си имаш ти, още от сега  Simple Smile това ми напомня на марти, който имаше една приятелка от дг, с която по едно време бяха решили, че ще стават гаджета. целували се в устата, но им било мокро, не им харесало и решили пак да си останат само приятели  Simple Smile

# 399
Голям смях с градинските изпълнения!  Mr. Green
Зоринка току ми показва някакво ново умение, което е усвоила от другите деца, но за щастие засега няма лоши думи или проявления. При тях има и по-големи деца, така че може да се очаква скоро и нещо такова, но за момента няма.
Единствено ми прави впечатление, че е започнала да говори много високо, непрекъснато й правя забележка да не вика, но понеже явно в градината се надвикват всички и тя по навик като се прибере кара на онези децибели.  Crazy Като й кажа два - три пъти влиза в час, но дотогава обикновено главите ни вече са бръмнали.  Mr. Green

Еми, Адис, наистина 2 годинки ще направи Митето след няколко дни. Как минава това време не знам...  ooooh!  Ще празнуваме вкъщи с още няколко дечица, не знам защо така нещо все не ми харесват детските центрове, при все, че в Пловдив има доста вече и не е като да няма избор. Но забавленията са им много смотани, а менюто под всякаква критика. Затова ще сме вкъщи. Но те опциите за дечица, родени зимата не са много. Ако бяха лятото, със сигурност щяхме да сме навън, защото имаме дворове като слънце, щеше да е голям кеф, но здраве да е.  Peace

# 400
Хихи Буби, и Сами по същия начин говори вкъщи. Направи ми впечатление, че започна за говори много силно, направо яко викане пада. Надуват ни се главите. И аз му правя забалежка, че вкъщи не се говори високо. В градината обаче така се надделява.

Хубаво е, че ще празнувате вкъщи с деца. На мен за студения период този вариант ми допада. През топлите дни е хубаво, когато се празнува на открито.

адис, как се смях днес с любовните изпълнения на Марти и приятелката му...Мокро им било и не им харесало...сладури! Heart Eyes

Елч, да не препихте снощи, разказвай... Hug

Мохита, как си?

Нощни как ли са?

Люба май наближава да се връща, много ми е любопитно какви интересни неща ще разказва.

Какче, добре ли сте?

# 401
ахаха, амнезия, ама наистина, какво се дърпат тези девойки!

адис, д-р Любомир Субев се казва и си има медицински център, наречен Поликлиниката (поликлиниката.бг), намира се в Люлин, близо до новия мол.
ахаахах, мокра работа са тези целувки по устата. дара в къщи все напира да ни целува по устата и нещо не може да схване, че само мама и татко се целуват така.

буби, третото го правете да се роди лятото Simple Smile

емили, ето я тортичката. имахме проблеми и с двата фондана и не стана точно това, което исках, ама...той и рожденият ден беше най-смотаният ми досега, така че всичко беше в унисон Sad майка ми реши да ми се разсърди за първи път през живота ми и не само, че не ми се обади за рождения ден, ами дори не ми и вдигна като звънях. цяла вечер ревах в къщи като лудите.

# 402
Елч, тортата е прекрасна. Нежна и много красива, лично за мен е идеална...  Heart Eyes
Съжалявам,че си се чувствала така и точно на РД майка ти се е разсърдила. Не знам каква е причината, но е гадно. Ще ви мине и на двете, но чувството, което остава в такива случаи е неприятно.
Нали се видяхте с приятелските двойки?
Прегръщам те, Елч! Hug Heart Eyes

# 403
  • София
Ехо, да се отчета и аз Simple Smile

Много ме разсмяхте в тези целувки в градината. Сладури. Диана все се прегръщаше и целуваше с приятелката си от градината на тръгване, и то с целувки по устата. Един ден й направих забележка, че така си предават вируси и на следващия ден момиченцето я прегръща и тръгва да я целува, а нашта отсича: "Без цунки!" Сега сигурно и на момчета не дава заради майка си Laughing. Май трябва да й обясня, че не е чак толкова лошо.

Тя също говори много силно, направо вика. Не ми е хрумвало, че може да е навик от градината. Мислех, че си имаме гръмогласно дете. Rolling Eyes

Елч, разбирам те:) И аз се чувствам ужасно при такива сръдни, ама... какво да се прави. Минава Hug

Благодаря, че ме мислите. Аз бях два дни в болница за поставяне на серклаж и сега отново вкъщи. Някой от вас имал ли е? Помня, че навремето пишеха момичетата в темата, но съм забравила кой точно беше.

Пепинка, изписаха ли ви?

Хубав петък и уикенд!

# 404
Мохита, добре се разписа. Не са ми поставяли серклаж макар да ми казваха, че може да се наложи. Дано се включи някоя мама, която е била така.
Сами подлага муцунка да го целувам  по устата, и аз му обяснявам, че така се целуват само мама и тате. Налита и на кака си.  Laughing  

Я пак да питам-каква е цената за кг на пилетата Дюк?

Общи условия

Активация на акаунт