Есенната тема на ЯНУАРЧЕТА 2011 (54)

• 56 807
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Еми, вчера тъкмо купих 2 бута. На опаковката пише "препоръчителна цена 6.79 за кг"

Елч дано се разберете по-бързо  Hug

Аз до неделя съм сама. Изпратихме децата при свекърите. Щяхме само Деница, но Калоян се примоли и той да ходи, а така или иначе и днес нямаше да го пускам на градина и решихме и двамата да ги пратим. Отдавна не съм била без децата и цяла нощ ги сънувах  Laughing Та днес ще обикалям за подаръци.

За серклажа - помня за едно момиче gali&presi, но тя отдавна не пише

# 406
Емили, изостри любопитството ми към тези пилета  Simple Smile

елч, някъде го срещнах като име из форумите вашия педиатър. хубаво е, че си доволна, че трудно човек попада на добър педиатър.
елч, тортата е много изчистена и много нежна, браво за идеята и за изпълнението   bouquet

мохита, важното е, че сте взели необходимите мерки, почивай повече  Hug

# 407
емили, иначе излязохме с приятелите, просто си взехме и хлапетата (по идея трябваше наште да ги гледат) и изкарахме готино, като изключим, че аз бях цялата подута от рев Simple Smile нико и вчера го водихме на ресторант. хората ни гледат малко обвинително... Laughing
иначе майка ми се разсърди за такава глупост, че чак недоумявам. подозирам, че стресът напоследък й е дошъл в повече и аз го отнесох, ама...си беше гадно. утре съм ги поканила на имен ден и сега тръпна дали ще дойде.

мохита, значи все пат те зашиха. аз знам, че трябва много да се следи за инфекция, че серклажът предразполага към гъбички. иначе всички, които познавам с такова чудо си добутаха до края.

амнезия, и аз командировах дара за четвъртък и петък при баба й и снощи цяла нощ сънувах как караме кънки заедно Simple Smile

# 408
Елч, много гадно това със сръдните.   Confused Не знам, такива неща с невдигане на телефона според мен са много крайни, разбирам, че всеки може да каже нещо не на място или да не улучи момента, но все пак сме си близки хора и трябва да умеем и да си прощаваме. Съчувствам ти и се надявам повече никога да не ви се случва.  Hug

Мохита, на мен не ми направиха серклаж, защото бях минала седмицата, в която това е възможно. После май се казваше "на горещо", каквото и да значи това, но моят док не го предприе. За сметка на това лежах от края на 7ми месец до края и изпих около двадесет тона хапове.

По въпроса за пилетата, аз и преди съм споменавала, че не взимам купешки пилета, познати имаха птицеферма и самите те не ядяха от пилетата, които произвеждаха.  Shocked Разчитам на пилета от село, даже наскоро се свързах с един човек, който има кокошки в едно близко родопско село и ни снабдява с пресни яйца и пилета, разликата е повече от огромна. Знам, че е трудно човек да си намери такъв вариант, но чувам, че все по-често се появяват такива хора, защото търсенето на качествена храна е огромно.

# 409
Елч, а Нико как се държа в ресторанта? Simple Smile А пък хората що не си гледат тяхната работа, много се дразня...
По повод на караниците с майките, и на нас с моята ни се е случвало. Всички понякога сме изнервени в повече. Казваме неща, за които после адски съжаляваме.

амнезия, благодаря за цената.
Напазарува ли подаръци? Аз все се изкушавам и купувам всеки ден по някаква дреболия, я за украса, я към подаръците.

Буби, много е хубаво че можеш да взимаш домашно пиле. Т ака искам да мога и аз. Тук има много села, но не знам някой да гледа повече домашни пилета, че и да продава.Хората за собствени нужди си ги гледат.

# 410
Еее Елч  Hug съжалявам.  Hug Ще си оправите отношенията , но .... - дано никога повече не ви се случва. Утре да си наваксате пропуснатото.

Скрит текст:
Ние по миналото лято се скарахме сериозно с майка ми в присъствието на децата при това. Тя не очакваше може би че ще и отговоря така , но беше виновна, а аз не си премълчах и се изказах. Казвам ви , идваше ми на секундата да си тръгна и да не и говоря дълго време , но преспах и на следващия ден се престорих , че нищо не е било. В такива случаи си повтарям , че един ден и аз мога да изпадна в тази ситуация (на другия насреща ми).

Еми , "свери" ли си часовника за пилетата  Laughing - аз не можах да съм полезна - съжалявам.

И Нати само по устата ни целува - говорих и аз че така само мама и тате се целуват , но той - не. Аз му давам буза, той ми хваща лицето и ме обръща към него така че по устата да ме целуне  Mr. Green

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 20:46 от фея зловеща графиня

# 411
Феичка, тук няма такива пилета. Ще проверявам във веригите магазини в Ловеч или Плевен. Просто ми беше интересно каква е цената.
Ах, тези малки целувачи. Heart Eyes Сами по същия начин ми хваща главата, когато се обърна да ме цунка по бузата.

Явно и възрастта си оказва влияние. За майките имам предвид. Променят се, стават по - изнервени. Ама аз и по себе си го виждам, определено аз също се променям с годините.
Само да ви разкажа един случай. Моята приятелка, която вече 16 години е в САЩ при идването си сега през октомври се скара много яко с майка си. Оплака ми се една вечер като се видяхме и си поплака доста. С майка си се виждат 1 път в годината. Обаче майка и сега постоянно й правела някакви забележки, дразнела се от това онова и на моята приятелка й писнало. Сдърпали се и майка й казала да си събира багажа и да си заминава. Не можех да повярвам- познавам майка й повече от 30 години-готин човек е, но явно и на нея нещо са и избили балансите...Та казах на приятелката ми да й прости, защото тя много се беше обидила и разбира се, бяха се сдобрили, но съм сигурна, че и у двете е останало гадно чувство и спомен...

# 412
ами да ви кажа на мен май повече наистина няма да ми се случи да имаме такова неразбирателство...просто защото днес окончателно прекъснахме взаимоотношения. много ми е криво Sad
а хем и моята майка е готина, много готина дори и млада, на 56 г. е...абе...тъпа работа! ще ми се да си кажа, че никога няма да причиня това на своите деца и се надявам искрено да е така.

# 413
Елч, дайте си малко време, недей така дефинитивно да ги приемаш нещата. Сигурно е някоя поредна криза на критическата, съчетана с изстъпленията на възрастта. Оставете нещата да се уталожат малко и тогава поговорете спокойно. А ти горе главата, гушкам те.  spoko

# 414
Елч, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на малкото слънчице Нико! Да расте здраво и щастливо дете, а името му носи късмет и се споменава само с добро! Heart Eyes

Честит Никулден на всички!

Елч, не си мисли такива крайни неща. Ще се оправят нещата, успокойте се. Днес се радвайте на първия имен ден на малкото си детенце и се радвайте на прекрасното си семейство. И аз съм си казвала , че няма да причиня на децата си нищо лошо - т.е да се скарам с тях за глупости. Но да си призная случвало ми се е с Маринка - един път, ама се случи. А ги обичам до лудост децата си.
Прегръдки мила и те целувам. Hug

# 415
Честит имен ден, малък сладък Нико!  Hug
Честит празник на всички именици, банкери и морски чеда!  Hug

# 416
  • София
Еми, мерси че питаш!:)
Снощи тръгнах да ти пиша, че сме добре, но не можах да го публикувам. Та с днешна дата инфото е друго...

Снощи ме разтресе, ама здраво и през нощта вдигнах 38.5 градуса. Нямах парацетамол, и четох в нета, че мога да пия и нурофен, защото ибупрофенът е съвместим с кърменето. Свалих я и сутринта бях ок, само леко отпаднала. Изпратих домашнте при свекърите да празнуват Никулден и легнах да си почивам. Да, ама сега пак качих т на 38,1... Гаднооо, сама съм ,а ми е лошо!:)))

Елч, честит да ви е именника! Да е жив и здрав и много да ви радва!
Съжалявам за разпрата ви с майка ти. Случват се такива неща, ама е много болезнено, особено като хората са си близки... Надявам се, че днес празнувате заедно!:)) Внуците имат способността да сближават!

Честит празник на всички именници, малки и големи, да сте живи и здрави!

# 417
Благодаря на всички ви. Поздрави от нас с Анрея, Бо и Рая. Добре сме. Вкъщи. Няма свободна минута и свободна ръка по никое време в денонощието. Иначе не сме ви забравили.

# 418
Какче, много гадно.Обаждай се на твоите хора да се прибират щом ти е лошо...пусти вируси. Дано да ти мине бързо!!! Hug

И Сами е със сополи и кашлица. Почнахме АЦЦ.

Пепинка, радвам се че сте добре и вкъщи. Целувки на всички! Hug

# 419
Елч дайте си време наистина  Hug Честит имен ден на Нико - със здраве и гордост да си носи името.

Честито на всички именници    bouquet

Исках още нещо да пиша , но трябва да освободя компютъра  Mr. Green - хубава вечер на всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт