Есенната тема на ЯНУАРЧЕТА 2011 (54)

• 56 605
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • sofia
Днес прегледа при нефролога мина повече от добре, утре в 12 сме при кардиолог. Сега стискаме палци да не е сърдечен проблем, а аз ще кача още снимки в нета и утре ще ви предложа още екзотика хахах
Благодаря ви, че мислите свеки,  много искам всички да сме здрави!

И днес на 18.12.2004г се роди моята прекрасна дъщеря

Ирен, бъди здрава и ме прави, все така горда майка, както до момента.
Обичам я ужасно

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 00:25 от lyuba84

# 496
Люба, Честит Рожден Ден на прекрасната ти дъщеря Ирен! Пожелавам й здраве, много късмет и успехи, винаги ти да бъдеш най-добрата й приятелка и да сте много щастливи всички заедно.  Hug Heart Eyes Hug
Специални целувки за Ирен!

Стискам палци за свекърва ти и днес, дано всичко е наред.

Много сте готини, Люба!!!! Страхотни изживявания, малее-смело момиче си ти. Продължавай да разказваш.

Буби, лесни са наистина, обаче ти си се справила чудесно щом си могла да импровизираш. Когато на мен нещо не ми се получи, аз директно го мятам в коша.

# 497
люба, да ти е жива и здрава Ирен!
фондани могат да се купят и на място в магазините, но имай предвид, че по това време на годината е голям зор с цветовете. традиционно най-много цветове има в Aroma's House.
Нико е добре по цял ден се хили и спи. има цели дни, в които не плаче. преди ди мислех, че Дара е кротко бебе, ама той я надмина Simple Smile дано все така да е! Simple Smile

адис, препоръчвам ти д-р Субев с 2-те си ръце и 2-та си крака Simple Smile
антибиотици не изписва преди да е минал през хомеопатия, по-леки лекарства и чак третият етап е абтибиотик и то през цялото време следи как е детенцето. не знам какво е късно захранване, но аз с бебетата на АМ захранвам на 6 м., предполагам, че така процедира и с кърмените. ходи непрестанно на конференции и чете нови изследвания. винаги всичко обяснява аргументирано, подплатено с изследвания и обяснения защо и как.
единствен недостатък е, че е доста натоварен и винаги има много деца в практиката му, но пък сестрите се старят да разделят по стаите болни от неболни и от бебета за консултация, което много ми харесва.
 иначе той ни е педиатър, но е частен. прегледът е 20 лв., обрив - 10 лв., ваксините са безплатни.
готиното е, че в практиката има всякакви лекари, които могат да ти потребват. има си ортопед, психолог, кожен, всякакви. има непрестанно и лаборантка, която може да вземе кръв или да направи някаво моментно изследване.
и накрая, но не на последно място самият д-р Субев е много готин  Mr. Green

бубе, и аз все му викам леденото кралство Simple Smile) и при нас всичко е в елза и ана, а дара по около 88 пъти на ден ме пита коя е по-голямата Simple Smile

е, тути, най-после дойде денят! Simple Smile

бебо, и а знаправих топките. само аз си ги ям, ама почти съм ги финиширала - страхотни са! Wink

буби, ти си създала нова рецепта. всеки може да повтори старата, но е талант да създадеш нова Simple Smile

# 498
  • Пазарджик
Привет  Hug аз съм в очакване,много ми е превъзбудено,дори и щуротиите на работното място не могат да ми развалят настроението.А те не спират,постоянно променят нещо-по дълго работно време,по малка заплата,таргет,  а сега искат да се подпиша на бял лист  ooooh! newsm78 и понеже съм им все в контра на тъпотиите реших този път да направя каквото искат,подписах се на едно малко листче,никъде в писмото не е упоменат размера на листа  Mr. Green

Любе аз никога не съм се карала на Таня за оценки ,за това недоумявам защо го прави,ако изкара по ниска оценка трябва да положи повече старание .

Да ти е жива и здрава прекрасната Ирен,желая и много усмивки и хиляди сбъднати мечти  Hug

# 499
  • София
Люба, хайде и тук да ти честитя празника. Честит юбилей на Ирка! Да е здрава, щастлива и все така добричка и разумна!
Между другото добре си спомням, когато станах на 10 години. Много го преживях, че вече ще съм на двуцифрени години!:)))

Тути, мноооого се радвам за теб! Страхотна новина!!!
А как може да ви карат да се подписвате на бял лист!!! Тия хора срама нямат!

Елч, не мога да си представя по-кротко бебе от Дарчето!:)) Как ги раждаш такива кротушанчетааа! Как не ми се падна и на мен такова бебе, и Алекс като батко си не иска да спи нито денем, нито нощем. Направо изтрещявам вече.
И да се похваля, вчера му изби първото зъбче!:)))

# 500
  • sofia
Тути, аз не бих се разписала, дори ако си решила да се заяждаш бих ги заплашила със съд. Имаш ли доказателства? На нищо не прилича това.

Ирен получи подобаващ подарък, Swatch бял на снежинки, много нежен, а тя е безкрайно щастлива.

Ще продължа със снимките довечера, че още живея по бразилско време и ни ден, ни нощ имам

# 501
Люба, да ти е жива и здрава прекрасната Ирен! Да е все такова добро дете и да ти пълни душата с радост и гордост!   bouquet
Стискам ви палци за прегледа при кардиолога, дано и там всичко е топ!  Peace
А за Мароко - от много места съм се наслушала за мизерията там, особено на ММ сестра му имаше много екстремни изживявания по време на една екскурзия и се беше заклела, че повече няма да стъпне там.

Елч,ти ме успокои, душичка. Мерси за комплимента, но няма какво да се заблуждаваме, не ставам за майстор сладкар.  Laughing А за Нико, пу пу! Все такъв да е!  Hug

Какче, честито ви първо зъбче! Пожелавам всичките да излизат без драма и сълзи!  Hug

Тути, това с подписа на бял лист си е чисто изнудване и опит за измама. Пази се и ако не се решиш да предприемеш някакви действия, поне им дай да разберат, че не си поплюваш.  Crossing Arms

# 502
Люба, да ти е жива и здрава Ирен, да расте много щастлива и много поводи за гордост да ти носи!   bouquet

буби, аз съм същия кулинар в сладкарството като теб, не сисамо ти така  Simple Smile

какче, честито зъбче и от мен!

елч, благодаря за подробния отговор  Hug

тути, и аз не бих се подписала на празен лист, това вече минава всякакви граници, но пък и не се учудвам.

# 503
  • Пазарджик
Ооо момичета разбира се,че няма да подпиша,това е несериозно и те много добре знаят ,че при мен това няма да мине.

Буби таланта в кулинарията е вроден,ти интуитивно си разбрала какво да направиш  Grinning

Аз си тръгвам от работа,отивам да готвя за посрещането на мм  Heart Eyes

# 504
  • sofia
Ех Тути, представям си радостта ти, ще сготвиш най-вкусната манджа, защото ще е с любов.

# 505
  • София
Любааа, много си бърза!:)))

Момичета, не мога да открия рецептата за топчетата, моля ви пак я дайте!

# 506
Честит рожден ден на Ирен, честито и на Емили на патерица. Да са здрави и винаги усмихнати.

Честито зъбче на Алекс. Кирил ми беше дал почивка 5-6 месеца между резците и кътниците, но пък сега никнат едновременно и кътници, и кучешки. Разказва ми играта отвсякъде.

Днес му е последният ден на антибиотик, съответно Дария сутринта цъфна болна. Имат си схема и работи безотказно. Седем дена след първия, се разболява и другият. По схемата на Кирил му се пада пак да е болен на Коледа  ooooh! Цяла нощ е ревала, че я боли гърлото, а цяла сутрин реве, че нищо и няма и иска да ходи на градина.

На Тути шефовете са уникални. Как може изобщо да си помислят за подпис на празен лист  #Crazy

# 507
Дейзи, благодаря!  Hug Супер гадно с болестите. Дано да оздравяват и двамата да са добре.

Тути, изживейте пълноценно всяка минута заедно с ТМ. А за ония в работата ти-нямам думи.

Какче, честито първо зъбче на Алекс!

Рецептата за топчетата е на 31 стр. най-долу, има линк.

Сега правих сладък салам по рецепта на една приятелка.Утре ще го пробваме. На ред са ми ванилените рохлички.

# 508
  • sofia
Благодаря ви за честитките, празника ми стана по-хубав.

Ето малко снимки от кораба:
асансьорите, това бе първото нещо, което видях, когато влезнах(а от рояла се носеше приказна музика)

театъра - на 3 етажа

един от басейните

и мъжа ми на водната пързалка

имаше тенис корта, кош, пътека за тичане на 14тия етаж, кино и тн.

лека нощ, много ми е трудно да сменя часа и пиша по нощите

# 509
  • Пазарджик
Добро утро  Hug

Отдавна на съм ви поднасяла кафе  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт