Есенната тема на ЯНУАРЧЕТА 2011 (54)

• 56 606
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Люба, добре дошла на родна земя!  Hug
Аз се сещам за снимка.бг.Качвай снимки и започвай да разказваш, нямам търпение.

Какче, благодаря!  Hug  В градинското писмо на Дядо Коледа Сами си пожелал кола, взехме му кола с дистанционно.

Хубав ден момичета!

# 481
  • sofia
На мен ми допада пластелина за ядене, днес ще го дам на Лия да видя как ще се справи, Ирен си направи близалка снощи

# 482
бебо, топчетата са мноооого яки! пак ще ги правя! Simple Smile

люба, чакаме снимкитееее! Simple Smile

# 483
  • sofia
Момичета, утре ще ги кача, че тръгнахме за свеки и в сряда си идваме, нещо вдига много високо кръвно и ще я взимаме да я водим по лекари.
Елч, как е Нико, нови постижения?
Дара тръгна ли на градина или я пазиш за празниците?
Аз Лия няма да я пускам за няколко дни.
Изпуснала съм много

# 484
  • sofia
Момичета, цветен фондан от къде се купува?
Всъщност нали този ядящ се пластелин е точно това?

# 485
люба, дано няма нищо сериозно при свекърва ти  Hug добре дошла и от мен!

елч, този д-р Субев лл ли ви е или се заплаща при него? Подкрепя ли късното захранване, как изписва аб, веднага или изчаква, кажи нещо за него?

Аз съм в търсене на нов лл, педиатър и затова така питам.

# 486
Еми Embarassed Честит Рожден Ден /на патерици Embarassed/!!! Бъди здрава и мнооооооого щастлива с всички около теб Hug Радвам се,че са те изненадали приятно на рожденния ти ден и си се чувствала пракрасно! Все така да е и занапред!!!! Целувам те!  Heart Eyes Hug 

Люба - добре дошла на родна земя Hug Ще чакаме разказ Peace

Hug

# 487
Рали, благодаря ти мила! Hug

Люба, дано да няма нищо сериозно със свекърва ти.

Тържеството на Сами мина добре.Той си каза думичките.Имаше деца които плачеха, а едно момиченце от началото до края не спря да плаче. Много ми беше жал.Иначе бяха толкова милички и сладки.

Момичета, във фирмите,където работите кой организира коледните банкети, събирания, партита?/както се нарича при вас/

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 20:36 от Emilly1212

# 488
Честит рожден ден на патерички на Марио на мама rossy-pm! Роси страшни са децата, гледах снимки! Здраве и късмет на цялото семейство! Цункии!

Честит рожден ден на Тервел на Ноеми! Да ти е здрав и все така чаровен юнака! Включвай се от време на време  Cry Hug Hug Hug

# 489
  • В две тъмни очички
Здравейте, мами  Hug

Признавам, няма да се върна да чета назад, че като видях, че последно съм влизала на 10-та страница и директно се отказах.

Ние сме добре, дребчо е конюнктивит от 2-3 дни, в къщи си е, преди това имаше една седмица пак домашно парти, че кашляше, но с изключае на това е супер. Планувам дните преди Коледа да я заведа и да й сложим обеци, тя толкова много иска, че само за това говори. Така и така по празниците ще си е у дома, да използваме момента да зараснат добре дупчиците. Последните 2-3 седмици почти всеки ден се пуска Замръзналото кралство (или леденото, уф не помня) и дребната само цитира някакви реплики - смях голям - "ще целуваме Ханс", "Аз съм Олаф и обичам топли прегръдки", "Кое е това накичено магаре", "Бягагайййй, той е откачалка" Grinning

Аз съм супер също Simple Smile Изпитите при мен започнаха, за сега благополучно се движат нещата. Дипломна няма да пиша, за да се явявам на първата дата за защита (март), защото ще ми дойде много нанагоре. Ама за юни ще се пробвам Simple Smile

От нас за сега - толкова Simple Smile

Прегръдки на всички ви

# 490
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug

Еми
честит рожден ден на патерици  Hug желая ти много здраве и усмивки  Hug  bouquet

Любе добре дошла мила,много ме зареждаха слънчевите ви снимки  Hug
ето адреси на сладкарски магазини /за цветния фондан/ http://cakeslibrary.blogspot.com/p/blog-page_10.html

Еми благодаря,че питаш за Таня.Напоследък много ме ядосва,хич не и се учи,крие оценки и домашни.Не иска да разбере,че загубя ли доверие в нея ще стане много страшно,говорим много,но нищо,вчера и взех телефона,миналата година имаше ефект,дано и сега се поправи бързо.Много ми е болни,че трябва да го правя  Cry

Нашето тържество е утре,поръчала си е рокля  на Снежанка и седемте джуджета /последното е много важно,щото първо бяха само две  Laughing /

Нашия тати си идва утре и съм много щастлива  Grinning

# 491
  • sofia
Тутиии, много се радвам, че ще се напълни къщата ви.
Говори много с Таня, права си, това е начина и не й се карай за оценки, те за това ги крият Sad.

Днес Ети е рожденичка. Искам и тук да й пожелая щастие и дълголетие.

В 13ч сме на лекар и като се приберем се захващам със снимките.

# 492
Да е жива и здрава Ети, много щастие и любов!  Hug

Тути, благодаря ти мила! Ех, много се радвам, че от утре ще бъдете всички заедно. Hug Деликатна и трудна е възрастта, в която е Таня, но вярвам, че този период ще премине. Тя е много добро дете, а ти продължавай да говориш с нея. Има смисъл.
Днес наши приятели се оплакаха, че синът им нищо не споделя с тях и им е адски трудно, въобще не знаят какво мисли.

Люба как е свекърва ти?

Със Сами направихме шоколадовите топки на Бебо -страхотни са и много лесни.

# 493
Тути, чак аз се развълнувах! Чудесно е, че ще сте си заедно!  Hug Стискам палци за Танчето да е някакво моментно отплесване.  Peace

Люба, надявам се всичко да е наред!  Praynig

Бубенце, пиши по-честичко!  Hug Звучиш супер ведра и с настроение, така те искам!   thumbsup  Да минава бързо тоя тъп конюктивит, много е досаден!

Момичета, и аз се засилих да правя шоколадовите топчета днес, но първо в магазина нямаше от Petit Beurre бисквитките, та си докарах беля, почнах да си избирам някакви други обикновени и като се зачетох в съдържанието се отказах от всички. Вкъщи имах едни пълнозърнести и реших от тях да сложа, а също и доста орехи, но явно не сложих достатъчно суха маса и сместа стана доста рядка. Ииии нещо се обезверих. Чесах се, чесах се и накрая пльоснах едно яйце вътре и вкарах всичко във фурната за 20мин и стана чудно брауни.  Mr. Green Та пак не съм валат, но стигнах до извода, че и мога да объркам и най-елементарната рецепта, какво остава за нещо по-сложно!  ooooh!

# 494
  • sofia
Барса този път ни посрещна слънчева и се влюбихме в нея, направихме страхотна разходка и на края се озовахме на един пазар с мнооого, ама много плодове, опитахме от всичко, но вероятно много от вас са били там и няма какво да разкажа

Казабланка - 25 градуса сутринта на 23.11 и то в 9ч Simple Smile. Имаше голям пазарлък за таксита, плюеха ме в лицето(без да искат, но емоцията - бях сигурна, че ще лепна нещо) докато говореха поне 10 мароканци едновременно, а мъжете от компанията се забавляваха, е все пак спазарих добра цена и се озовахме

Имахме препускане из малките улички на Старата медина, 9 човека се търсехме и изпадахме в ужас ако за миг изпуснем някой от групата, момичета, като по филмите беше, имах чувството, че всеки миг ще се отвори някоя от многобройните врати, ще ме дръпнат и ще се затвори за секунди без никой да разбере, та се държах доста близко до ММ, ужасно напрежение.
Да си дойдем на думата, реалността в Казабланка

Ето и гледката от ресторанта, в който се хранихме, екзотика, а?!
Помия и мизерия, смрад, тези думи ще повтарям и за Бразилия, само че там беше добавена и престъпността

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 00:04 от lyuba84

Общи условия

Активация на акаунт