Есенната тема на ЯНУАРЧЕТА 2011 (54)

• 56 607
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
ааа, бебо, тези ще ги пробвам!
аз правих едни само с масло (200 гр.), бисквити и ядки. направо не можеха да се хапнат, страшна мазнотия.

# 466
Хей, блогът на Аелис и аз много го уважавам. Има една уууууникална бисквитена торта с кисело мляко - мисля, че е предпоследната на страницата с тортите. Правя я на всеки мой рожден ден вече три-четири години, свършва за минути.  Peace Единственото, което правя е да топя предварително бисквитките в нещо (мляко, кафе, какао), за да стане по-бързо. Препоръчвам я!

Бебо, по въпроса за ТВ-тата в ДГ - в нашата има един единствен ТВ, но не в нашата група, а в някоя от по-горните. Доколкото знам го пускат изключително рядко, поне Зоринка досега не са ги водили да гледат. Понякога им пускат песнички на един касетофон и когато имат танци. По принцип нямам против да има ТВ, стига да не го пускат редовно, защото нямат нужда от това. Не виждам смисъл от него, но пък не разбирам защо тези родители, които имат против не го заявят директно, а действат с оплаквания. Като не си съгласен, кажи си... Смотана работа...

# 467
  • sofia
Ето ме и меееен,липсвах ли ви 😄
На гости сме във приказна Флоренция и нямам търпение да се прибирам в неделя. Следващите два месеца искам да си мачкам децата и без тях не мърдам 😘
Как сте? Какво ново?

Нека Андрея расте здрава и послушна, честито

Еми,Какче благодаря ви,че сте ни мислили,зарадвахте ме много.
Изживяхме една страхотна емоция, незабравима. Имам си нов любим град - Буенос Айрес, фантастичен. А Бразилия изобщо не е това,което я прехвалват. Мизерия,помия по улиците и спящи негри в нея. Естествено плажовете са приказни и безкрайни. Много сме черни. Водата зелена като по филмите. Обещавам да ви разкажа за всеки град ако искате

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 02:51 от lyuba84

# 468
Любааааа,  Hug много се радвам, че писа. Липсваш ами, ти как мислиш...Разказвай, разказвай всичко. Радвам се за вас много!  Heart Eyes

амнезия, радвам се че девойката се е обърнала. Стискам палци за бързо и лесно раждане.

Ще го посетя този блог, заинтригувахте ме.

Вчера бях рожденичка и си изкарах чудесно. Близките ми и любими хора се постараха да се чувствам невероятно. Много специално се чувствам на РД , и аз като Елч много си го обичам.

И в групата на Сами имат ТВ. Почти всяка вечер като го взимаме в 17.00 ч  децата са насядали на столчета и гледат. Но това е само вечер, след 16.30. Когато е за малко не ми пречи.

# 469
Емили, да си жива и здрава, много щастлива и винаги заобиколена от любими хора!   bouquet 

В групата на Ивайла, сега се събираха пари за съдомиална машина, нямам против разбира се, т.к. измиването на съдовете е в пъти по-хубаво, но все пак си мисля, че не е редно да се събират пари за нещо, за което в крайна сметка хората получават заплата и им влиза в задълженията. Тв имат, но нямат кабелна, използват го само за гледане на двд. Едната учитека го пуска и сутрин и следобед, другата не го използва въобще. Намирам това като начин да се застопорят децата на едно място и да са ангажирани с дейност, която не изисква вниманието на учителя. Не бих се оплакала обаче, но пък и тв, още повече пък в спалното помещение, не приемам много.

# 470
  • sofia
Еми, бъди все така щастлива, както звучиш, желая ти дълголетие и много прекрасни мигове :*

# 471
Емили, изпуснахме те! Simple Smile
Честит рожден ден на патерици!
Да си жива и здрава, много усмихната и все така позитивна и добра!

Люба, чакаме впечатленията от всичко градове!

# 472
Много, много ви благодаря! Обичам ви и сте ми много скъпи! Heart Eyes Hug

# 473
  • София
Еми, ЧРД на патерици и от мен! Желая ти много здраее, любов, спокойствие и романтичното пътуване до Италия, дето го сънуваше:)
Люба, добре дошла на континента:)

# 474
Мохита  Hug благодаря и на теб.

Сами уж се беше оправил, снощи взе че вдигна 37.4 Т. Пак покашля, а във вторник им е тържеството.

Във вашите детски градини на 22 и 23 декември сборни групи ли ще има? При нас - да. Макар това да са нормални работни дни.

# 475
Еми, и аз те изпуснах  Embarassed  За това със закъснение, но и с много прегръдки:
Дано Сами да се оправи и да нямаш повече притеснения. И в нашата градина вчера, на 22,23,29,30 са сборни групи.
Ние днес с Кали ще правим шоколадовите топки по рецептата която пусна Бебо, а Лени ще ни снима  Grinning

Последна редакция: нд, 14 дек 2014, 14:35 от pepita1973

# 476
Емили, честит рожден ден на патерици! Да си жива и здрава,да си щастлива и все такава мила и позитивна!  Hug

Люба, щях да кажа добре дошла, но ще изчакам да кацнете на родна земя и тогава.  Grinning Ще чакаме с нетърпение твоите разкази, много ми е интересно, а и ти умееш да разказваш, така че давай!  Hug

# 477
Пепита, Буби  Hug благодаря ви! Много сте  мили всички!

Пепита, сигурна съм че сте направили най-хубавите сладки!

Значи не е само при нас със сборните групи.

# 478
  • София
Еми, честито и от мен! Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана!
Дано Сами се оправя бързо и да е пушка за тържеството.
Нашето е на 18-ти и трябва да купя подарък и за там.

Любаааа, искаме разказ в картинки!

# 479
  • sofia
Вкъщииииии!!!
Кажете сайт за качване на снимки, за да мога цветно да ви покажа колко добре си живеем в Бг

Общи условия

Активация на акаунт