Есенната тема на ЯНУАРЧЕТА 2011 (54)

• 56 586
  • 745
  •   2
Отговори
# 555
Тути  Hug благодаря ти, че качи тортата заради мен. Уникална е, браво! Heart Eyes
Честито момченце на брат ти и на теб, лелче! Да е жив и здрав Николай, много късмет! Чудесни новини за бебенца.
Много гадно, че си на работа в тези почивни дни, вместо да се наслаждаваш на времето с ТМ и децата...

# 556
Зайка, прекрасни стееее! Мишко искам да го изям просто!  Heart Eyes

Елч,много гадно за АД! В какво се изразява точно? И от какво се провокира, аз не съм много наясно?

Тути, честити ти хубави новини! Дано да има повече такива!  Hug

# 557
тути, тортичката е много...парижка. като я гледам и ми се допътува  Sunglasses
много гадно, че бачкаш наистина. а после ще те компенсират ли с почивка?

буби, АД бил причинен от хранителна алергия. проблемът е, че Нико е на хипоалергенно мляко и единствен вариант за затягане на храната е да мине на лечебна Sad
 а в какво се изразява - при него целите крачета, целите ръчъки от раменцата надолу и гърдичките са в сухи екземи, които се уголемяват и увеличават. цялото му личице също е грапаво и червено. сега като го мажа като че ли има подобрение, ама да видим, още е рано да се каже.

# 558
Елч, а дали ако се смени марката на млякото би имало някакво подобрение? Макар че принципно не знам дали би имало значение, но... newsm78 Дано се повлияе от кремчетата.
Напоследък и Зоринка нещо се обрива около устата, едни мноооого ситни пъпчици, видими отблизо само. Сещам се, че Дара навремето имаше контактен дерматит около устата, но се чудя това от какво може да е.  Rolling Eyes

# 559
Елч - Когато Али беше бебе и след като личния й лекар каза, че има най-вероятно алергия към млякото /бузите й бяха целите грапави,зачервени,като подпухнало беше личицето й, освен това имаше такива участъци и по крачетата и гръбчето/ минахме на хипоалергенно мляко - първоначално НАН ХА, което обаче не й се отрази добре и сменихме с Милумил ХА. Нещата тръгнаха на подобрение когато я захраних. Картофче, морковче... и т.н ти знаеш Peace Късно захраних с всякакви млечни неща - сирена,кисели млека...и въобще внимавах какво й давам да яде. Вярно е,че е малко ограничаващо, но пък е лечимо..с времето нещата се оправят. Просто имай търпение Peace Имам позната,на която детенцето й също беше алергично към мляко,те се криеха даже да си хапват сиренце с мъжа й и т.н. Кофти моменти,но пък сега детето й е на 9 - яде всичко,нищо му няма Peace
Прегръщам Ви Hug

Тути Изкефик се на куфара Heart Eyes То си е цяло изкуство да направиш такава торта мен ако ме питаш Hug Кофти,че си на работа,когато ТМ си е тук Confused

Лягам,че само след няколко часа съм на работа Crazy Hug

# 560
Адис,  Честит 4-ти Рожден Ден на Ивайла! Желая й здраве, усмивки, късмет, слънчево и щастливо детство!  Heart Eyes  Hug

# 561
 Честит рожден ден на Ивайла и Ел! Да са живи и здрави принцесите! Simple Smile  party023

# 562
  • София
Честит рожден ден на Ивайла и на Ели! Да са живи и здрави и много весели!:)))

Тути, страшна си майсторка!

Елч, много е кофти този АД, дано Нико бързо го израстне!!!

Амнезияяяя!:) Къде си?

# 563
  • Пазарджик
Адис,  Честит 4-ти Рожден Ден на Ивайла!Желая и  многооо здраве и усмивки!  Hug

Благодаря ви момичета  Hug ,моята нова гордост е тортата която направих за годежа на приятелка.
Хапнали са тортата преди вечерята  Laughing
Скрит текст:

# 564
Тути,  Hug чудесна торта. БРАВО на теб за всички красоти, които си сътворила! Златни ръце имаш!

# 565
Честита Коледа, момичета!

Честит рожден ден на Ивайла и Вики (с малко закъснение). Да са здрави и късметлии.

И весело посрещане на Новата година. До вчера се мусех на ММ, че отказа едно събиране на вила с още 2-3 семейства, а сега съм му благодарна. Навън е истинска зима, бррррр.  Аз съм си летен шофьор, но никой не ме пита  Simple Smile

Тути, тортите ти са невероятни. Честит племенник!

# 566
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания  Hug

Честит рожден ден и на Ел, да е жива и здрава!   bouquet

Тути, да е жив и здрав малкия мъж!   bouquet

# 567
Тути, страхотна торта! Ти си майстор и това си е!  Hug

# 568
Адис честит рожден ден на Ивайла. Жива и здрава да е.
Тути тортата е уникална както винаги.
И да ви кажа - Днес в 6.35 се роди Невена. 4090, 51см.  Малка шишка Grinning
Пиша през телефона затова така телеграфно.

# 569
  • Пазарджик
Еха прекрасна новина,Амнезия да ви е жива и здрава малката Невена!  Hug  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт