Есенната тема на ЯНУАРЧЕТА 2011 (54)

• 56 593
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Какче,  честит ти рожденик!  Да ти е жив и здрав!  Много щастливи и безгрижни мигове заедно да имате!   bouquet

Весели празници на всички, момичета! Да ви е топло и светло на душите, и да не се отървете от здраве!  Hug

Ние сме яко хремясали с децата, изкарахме тегава Коледа и още се мъчим да стъпим на крака. Та и затова нещо хич не ми се пише.

Амнезия, съжалявам за боледуването на Калоян.  Да не се повтаря повече.  Стискам палци и всичко по появата на новата девойка да мине по вода!

# 541
Амнезия гуш гуш! Леко раждане!
Буби Hug Hug Бързо да се оправяте! Ей къде е нова година  Heart Eyes Heart Eyes

Не знам, но два пъти на Калоян му се пада от баницата бебе  Mr. Green На мен се падна късмет и къща.  Heart Eyes

Ние сме добре, радваме се на снега в близките курорти и доволно преяждаме  Grinning На 29 и 30 съм на работа и хииич не ми се ходиии  Embarassed

# 542
какче, жив и здрав да е викчо! много здраве, усмивки и бойни викове! Simple Smile))))

мацки, преди малко се чух с моята приятелка психоложката, която каза, че точно на възрастта на наште хлапета има нов период на тръшканици и отстояване на своето (малко като онзи бебешки пубертет, който минахме, но по-осъзнат), така че има светлина в тунела - ще мине! Simple Smile

емили, добре сме. Нико все така си става да яде към 4 ч., ама не ме тормози много това, защото мм поема следващото хранене и аз си отспивам Simple Smile
иначе преди 2 дни ме "зарадва" педиатъра с диагноза атопичен дерматит и ми беше много криво. вече се стегнах и го борим, ама защо да е Sad
при дара е много странно - тя е супер дбричка и възпитана и изведнъж откача все едно. дори самата тя понякога си казва , че "й е влязло дяволчето в главата" Simple Smile

буби, пуууу! къде пък го хвнахте това! дано се оправяте бързо, поне новата година да я посрещнете здрави.

# 543
Елч Може, може. Калин има периоди всякакви, 2 седмици слуша, 2 седмици ни прави на луди калинки. Сега е на вълна "Не! Защо?". Каквото и да кажем като команда, да си измие зъбите, да не закача Михаил, да не хвърля играчки първо винаги прави контра и после пита защо пък да го прави. Whistling

За АД, Мишко целият се напука след като направи гърчовете от ваксината. Беше страшно. За съжаление от някои от лезиите станаха леки белези. Докторите тук ми казаха че със слънчеви бани би трябвало след някоя година сами да избледнеят. Сега е много по-добре от бебешкият му период, особено лигавенето и стоенете легнал допълнително влошаваше положението. Hug Hug Какви мазила изписаха?

# 544
Хаха Елч, все едно аз говоря за Сами. И той е така-както си е разбран и добричък, все едно изведнъж откача. И като го питам защо прави така, казва:" Не знам, нещо ме кара, дяволчето"...

Буби, бързо да се оправяте. И аз покрай ММ се разболях, ама малко по-добре съм от него. Пожелавам ви да посрещнете Новата година здрави и щастливи! Hug

Зайка и тук се работи на 29 и 30...хич не ми се ходи. Ядете ли щолен?

адис, добре че има кой да поема децата отвреме на време. Няма как да обърнеш внимание на всички.

# 545
  • В две тъмни очички
Здравейте, мамчета  Hug

Весела Коледа на патерици малко. Топлина в душите и уют в дома пожелавам на всички ви! Hug Hug Hug

Какче, честит четвърти рожден ден на Вики! Нека ви е жив и здрав, много палав, много усмихнат и много лъчезарен. Весел празник и на теб!

Честит имен ден и на всички именици! Бъдете здрави!

Ние сме що-годе добре. Шушулката е с конюнктивит отново, та пак се лекуваме, леко покашля, но нищо кой знае колко стресиращо няма. Аз съм се ояла тези дни и направо едва се търпя, но....и това ще мине  Mr. Green

Прегръдки за всички

# 546
  • София
Бубе, привет! При над конюнктивитът мина след първото капане на капки, ама забравих как се казваха. Нещо като Тобрадекс.

Зайке, две късметчета "бебе" тъкмо за близначета:)

Елч, получих леко кървене и затова искаха да ме вземат в болница. Май при повечко движение все получавам. Освен това ме сложиха на най-кошмарната за мен диета - без сладко, тестено и бял хляб поради риск от гест.диабет. А аз основно с това се изхранвах. Абе нямам думи вече. Дано 2015 се приключи с тия истории и най-накрая изкарам поне част от бременността на спокойствие.

И аз съм чувала за криза на възрастта между 4 и 5 г. После в първи клас пак:))

Адис, за хремата при бременни и ЛЛ ме беше предупредила, ама последните дни си е от вирус. И ние като Буби изкарахме сополива Коледа, но поне беше хубаво и с много гости:)

# 547
Какче честит ти рожденик. Много здраве, щастие и безгрижно детство Simple Smile

Буби, да се оправяте по-бързо всички.

Мохита и аз съм постоянно със запушен нос и пръскам само физ р-р и едно пръскало от аптеката, което ми го дадоха на случаен принцип. Търпят се нещата колкото да мога да дишам докато заспя вечер.

В тази книга, която я имам за възпитанието на децата също пише, че на 4г децата пак стават малки зверчета, но на 5 вече се оправят  Mr. Green Аз пък напоследък от Калоян не мога да се оплача. Има един санитарен минимум на лиготия, но като цяло е доста послушен.

И ММ изтегли тази година бебето, но решихме, че късметът е за това бебе, което чакаме сега. Иначе съм му казала за догодина, че ще теглим късмети чак след като изтеглят бебето.  Laughing

# 548
зайка, засега мажа с А-Дерма (Екзо-мега) и давам някакви 2 хомеопатични, къпя с хума, никакви изкуствени материи за никого. като че ли има малко подобрение, да видим.

мохита, наистина кофти за диетата. ама и ГД си е гадно нещо, така че мисли положително  - и това ще мине!

амнезия,няма ли да има 4-то? Mr. Green

# 549
Какче - Да ти е жив и здрав Вики!!! Голям мъж да порасне и много поводи за радост да имате с него!

Амнезия - Леко и бързо раждане ти пожелавам Peace Още малко останало... Hug

Адис - Hug хубаво че има кой да ти помага. Аз на двете не мога да обърна достатъчно внимание,пък камо ли ти с три Crazy Хич не се самообвинявай....голямо семейство сте все пак...представяш ли си един ден като си се събирате- деца,внуци,правнуци...ехе... Heart Eyes Heart Eyes

Елч - ще го израсте този дерматит,ама пусто докато стане,ще го мислиш...няма как. Много са ти сладки и двамата /снимчиците в ФБ са супер/ Heart Eyes

Мохита - стискам ти палци всичко да е наред с бременността Praynig Гадно е да си на диета, ама в името на доброто...

Емили - дръж се,никакви болести Hug Heart Eyes

Бързо оздравяване на всички болнички. И Бубата е все хремава,кашляща,аман... Аз на 29 и 30 съм на работа  та децата ще са при майка ми.

Прегръщам ви всички Hug

# 550
  • София
Момичета, мнооого ви благодаря за честитките тук, по телефона и нета!:))) да знаете, много ви обичам и се радвам, че ви познавам!!!:)
Това е първият осъзнат рд на Вики! Милият много се вълнуваше и даже леко се притесняваше! Получи много подаръци, предимно нинджи и спайдермени, но това сега е на дневен ред!:)
Да са ни живи и здрави дечицата, а ние покрай тях да караме второ детство, приказно е просто!;)

Амнезия, стискам палци за бързо и леко раждане, че то хич не е останало!

Мохита, много се измъчи, ама какво да правиш! Почивай, колкото можеш повече!!!
Иначе за хрема и кашлица препоръчвам биопарокс. Локален антибиотик е, но става за бременни, аз лично съм го ползвала по рецепта от лекар!

Алекс и той май е с конюктивит от днес! Ще трябва да му слагам капки на милото!

# 551
Емили  Hug Hug щолените така и не ги проядоха моите мъже. Но се наливаме с Линд и вурстове. Laughing
Мохита  Хихихи пу пу! Ще видим живи здрави! А при теб дано ги износиш колкото се може повече! Това кървене е кофти работа  Confused Confused Брат ми чака бебенце живи здрави края на януари, и постоянно жена му е с кървене, макар и мъничко.

Охх съчуствам на всички работещи, вкл и на себе си...от сега пуфтя  Crazy

Малко снимки от нас:

# 552
Зайка, изпълни ми душата с тези снимки! А мъжете са ти страхотни! Мишко и Калин много са пораснали!  Heart Eyes
А за Линд направо ти завиждам. Simple Smile

Какче, това което казваш е много точно-приказно е покрай децата, наистина изживяваме второ детство! Радвам се за хубавия РД на Вики!

Мохита, пази се!  Hug

Елч, много неприятен е тоя АД, но се надявам да овладеете положението.

Бубе  Hug радвам се, че писа. Да минава тоя конюктивит.

# 553
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug

Зайка
аз и днес съм на работа и вчера бях,и всичките празнични дни до 31.12 включително  ooooh!

и покрай приготовленията за празниците,мм имаше имен ден,Таня също ,правих торта за годежа на една приятелка и съм   Tired

Какче да ви е жив и здрав прекрасния рожденик,много усмивки и хиляди сбъднати мечти му желая!  Hug Heart Eyes

Оле Елч сега пък това чудо ли дойде, да минава бързо  Hug

Всички болнички да оздравяват бързо и никакви болести повече  Praynig Hug И Таня и Нели бяха болни с хрема и ужасна кашлица.Лекувах ги с Инфлуцид,Коризалия ,Гринтус и много сокове от портокал и лимон

И Нелката се е разлигавила малко,но баща и помага много в това  ooooh!

Аз де се похваля,че на моя брат му се роди второто детенце и съм горда леля на един прекрасен малък мъж-Николай  Heart Eyes Също и братовчед ми с който сме много близки чака първото си дете,а вчера моя много близка приятелка ми се похвали със същото,много ми е розово  Heart Eyes

Емили
все забравям мила да кача обещаната снимка на тортата-куфар
Скрит текст:

# 554
Емили благодаря!  Embarassed Hug Hug
тути Hug Hug Ужас! Много неприятно да се работи в такива хубави дни...баща ми е музикант и никога не си беше вкъщи за празниците  Crazy Много ми беше криво. Тортата е невероятна!  chef
Много хубави бебешки новини!  Heart Eyes

Бубе Hug Пиши по-често! Четох ти един пост за пържолите и Влади! Много добро! Laughing
Елч Ясно. Ние сменихме много и различни марки. А-дерма имаше малък ефект при Мишока. Много съм доволна от Биодерма Атодерм, a в момента продължаваме с Lipobase.

Общи условия

Активация на акаунт