Есенната тема на ЯНУАРЧЕТА 2011 (54)

• 56 596
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Пожелавам на всички весели празници с любимите хора, бъдете здрави и щастливи. Hug

Ние днес си направихме едно чудесно пътуване до Велико Търново.

# 526
  • sofia
Весела Коледа, много топлина в душите ни и усмивки на лицата :*

# 527
  • София
Честита Коледа, момичета!

Желая на вас и на вашите семейства много здраве, щастие и разбирателство!
Вики цял ден обикаля около елхата, да не би дядо Коледа да е оставил нов подарък!:))

Елч, свекър ми е с трапчинки, но нито ММ, нито сестра му имат. Но за това пък Алекс има две и то силно изразени. И непрекъснато си ги показва!:))

Фея, искрено ти съчувствам, бързо да се оправя свекъра!

# 528
Честита Коледа момичета Hug Здраве,много топлина в душите ни и обич в сърцата ни да има на всички!!!!!

Весели празници и наздраве!

Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 529
  • Пазарджик
Честита Коледа момичета  Hug желая ви много здраве и усмивки!

# 530
  • София
Весела Коледа, много здраве, любов и спокойствие на всички!

Амнезия, още ли сте 2 в 1?

Люба, супер зареждащо пътешествие! Няма да ходим в Бразилия значи:).Само по островите:)

Ние май няма да празнуваме РД в клуб. Така се бях настроила, даже клуб бях избрала. Но вечерта преди да идем да го резервираме пак искаха да ме вземат в болница. През деня бях ходила за подаръци и изглежда злоупотребих с разходката. В крайна сметка реших да не рискуваме с рождения ден, понеже означава да съм няколко часа на крак. Тъпо ми е за хлапето, щеше да се изкефи, но да се надяваме, че ще компенсираме с градината и домашна почерпка.

Поръчвал ли е някой картонена торта и откъде?

Последна редакция: пт, 26 дек 2014, 15:11 от Мohita

# 531
Мохита, ние смятаме да му направим хартиена торта. Не че съм голям фен, ама само по този начин можем да отбележим РД в градината. Дайте идея с какво да напълня парчетата?

Амнезия и аз я мисля! Hug

Мойто малко диваче ми създава големи проблеми със спането следобяд. Ако го оставя да не спи пък става страшно, започва адски много да прави глупости и не слуша хич.

Днес бяхме на гости-е, няма такова добро дете. Възпитан, добричък, рецетира стихче... Mr. Green Като си прибрахме ме направи луда докато заспи. Гроги съм.

А пък аз като съм се всилила да правя сладки...нямам спиране.Само че доста взех и да похапвам, та не е добре работата.

# 532
Весела Коледа и от мен момичета.

Тук съм, но нещо не ми се пише. Калоян беше болен, та дори и в болница го приеха за няколко дни, но го изписаха преди празниците.  Сега сме си само с ММ, чакайки новото попълнение. Едното дете е при едните баба и дядо, другото - при другите. Аз естествено нямам никакви симптоми за раждане. Само пуфтя и охкам, че вече много ми тежи.

# 533
Амнезия, с кого стоя Калоян в болница? Много неприятно! Да са здрави децата и да няма повече такива неприятности.
А на теб ти пожелавам бързо и лесно раждане. Всички знаем как се чувстваш, дано съвсем скоро да се появи новото попълнение. Всъщност видях, че утре ти е термина. Hug

# 534
Какче, Честит 4-ти Рожден Ден на Виктор!Желая му здраве, много късмет и щастливо детство! Hug Heart Eyes Hug

# 535
Еми, Калоян беше с майка ми в болницата. Не можеше да влезне с ММ, защото в детското отделение няма единични стаи.  Казаха, че било грип. Беше с Т, повръщане и болки в главата. В последствие казаха, че има леки хрипове, но сме го завели навреме, защото май всички деца в отделението бяха с вирусна бронхопневмония. Та той се отърва само с 3 нощи в болницата.

Иначе по документи терминът ми е за 29, така че има още време, но не знам колко още нерви ще имам да я чакам. Simple Smile

# 536
  • София
Какче, честит ти рожденик! Да е много здрав, добричък и усмихнат!

Амнезия, то не останало! Бързо е леко раждане!

Емили, и аз се чудя какво да сложа в тортата. От лакомствата мисля най-много по едно шоколадче Киндер или бонбон Линдт и някаква дребна играчка примерно.

Кажете лек за много упорита хрема и запушен нос. Тормози ме четвърти ден, промивам с физ.р-р и пръскам хомеопатичен спрей, но не минава. Имам чувството, че синусите ми са задръстени.

Последна редакция: сб, 27 дек 2014, 12:24 от Мohita

# 537
мохита, защо са искали да те приемат?
на мен като бременна много ме облекчаваше пръскането на салвигол за гърлото и захаросан мед в носа (малко е гадничко като тръгне да се стича, понаболява, но помага мноооого).

амнезия, стискам палци да не се бави много малкото човече! Simple Smile

емили, и мен дара тези дни ме направи крива. период ли е, дивотия ли е, не знам, ама хич не слуша, всичко праив напук. ако внимавам я работя и няма проблем, но миг невнимание, казваш нещо от типа "обуй си обувките!" и край! свършва мирът! трябва да кажеш "Дара, искаш ли да си обуеш обувките, за да си много красива принцеса?" или "хайде, слагай обувките и да ходим при любимата ти леля!" обаче стори ли й се по-заповедно и става много страшно.
много се ядосвам, много се наказваме....а истината е, че аз бях абсолютно същата като малка. а и колко съм била малка щом си спомням...втриса ме направо Simple Smile

# 538
Амнезия, добре, че не е станало пневмония. Стискам палци да са здрави и двамата, и ти да си спокойна. И бързо да идва вече малкото човече. С теб сме мислено, не забравяй!!! Heart Eyes

Мохита, тъкмо щях за пиша това, което Елч ти е казала-за захаросания мед. ММ тия дни се тръшна и го пробва, каза че е гадничко, но много помага.
Благодаря за идеята за пълнеж на тортата. Hug

Елч, аз тия дни много се ядосвах със Сами.Криво ми е после след като мусе скарам. И когато слуша се обвинявам защо не съм проявила повече търпение в момента, в който не е слушал...Обаче на моменти е наистина нетърпим. ММ казва, че е същия като него като малък. Марина много ме е слушала и сега се сблъсквам с такова нещо...Все искам да се разбираме цивилизовано-без викане, наказания....ама се случва.
А пък Дара не мога да си я представя неслушаща....такова е ангелче.. Heart Eyes Какво прави Нико? Спите ли нощем?

адис, как сте?

Последна редакция: сб, 27 дек 2014, 13:47 от Emilly1212

# 539
Здравейте и от мен!

Честита Коледа! Пожелавам ви и аз много здраве и любов!   bouquet

какче, да ти е жив и здрав рожденника, много радост и гордост да ви носи!   bouquet

емили, благодаря че питаш  Hug веселбата е пълна, добре че от време на време големите отиват на гости при нашите за някой и друг час, не че се оплаквам нещо де  Simple Smile шегата настрана, ама ми е трудно да им обръщам внимание и това малко ме тормози, а пък на Ивайла все й се караме за нещо, ама и тя хич не слуша.

мохита, това е от бременността, запушения нос.

амнезия, леко раждане  Hug

Общи условия

Активация на акаунт