Есенната тема на ЯНУАРЧЕТА 2011 (54)

• 56 579
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Еха, Амнезия, да ви е жива и здрава, много радост да ви носи! На теб бързо възстановяване, леко ли мина раждането?  Hug   bouquet

Тути, да кажа и аз, тортата е професионално направена  Hug

# 571
  • София
Ехаа, колко хубаво! Амнезия, честито ви бебче!!! Да ви е жива и здрава, винаги да ви пълни къщата с усмивки!

# 572
Амнезия честита рожба! Няма по хубава новина!! Heart Eyes Heart Eyes Доста добре си я отгледала в тумбачето!  Laughing

# 573
  • sofia
Амнезия, страхотни мерки на Невена ( прекрасно българско име) Нека ви е здрава и късметлийка. На теб бързо възстановяване и как си?
Нека Ивайла е усмихната и щастлива, чуден празник й желая.
Аз днес изпратих децата на ски и шейни с баба и дядо. Ще има голям купон. Грейките от Ирен идеално пасват на Лия, а Ирка е с моите ски и грейка, как лети това време.
Весело посрещане на НГ ви желая и нека тя бъде успешна и плодородна.

# 574
Амнезия, честито! Добре дошла на Невена! Да ви е жива и здрава! Прекрасно име сте избрали.   bouquet Hug И голямо бебе си отгледала, 4 килца!  Mr. Green

Прекрасна новина днес!  Hug

# 575
  • София
Ееее, страхотна новина! Амнезия, да ви е жива и здрава принцесата и много, много да ви радва! Страхотно име!:)
Ти как си? Бързо възстановяване ти желая!!!

ММ е на работа и аз съм с двете хлапета вкъщи! Малка лудница е, ама това е положението!:)

# 576
амнезия, честита дъщеричка! Пожелавам здраве, късмет и прекрасно детство на Невена! Бъдете много щастливи всички!  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes

# 577
Амнезия, честито! Да е здрава и умна. Вече всяка радост ще ви е по три  Hug

# 578
амнезия, как си, разкажи как мина раждането? Много се радвам за вас!!!

# 579
  • София
Амнезия, да ви е жива и здрава госпожицата и много да ви радва!
Всичко най-хубаво и на рождениците и имениците от тези дни!

Аз след почти месец неходене на работа (болничен, отпуска, болничен, почивни дни) вчера и днес бях в офиса. Ех да можеше всеки работен ден да ми е така - хем си починах от домашните, хем си послушах музика и си почетох на спокойствие... Направо си захаресвах работата пак.
Голям студ е навън, а моите деца само ме карат да ходим на пързалката. Всеки ден мръзна пред блока, докато те се забавляват. Вие излизате ли или си го спестявате?

# 580
  • sofia
Моите си имат баща ми. Той винаги ни/ги е водил по снега, Витоша и ски

# 581
Амнезия Честита ти Невена! Да бъде здрава, умна и красива и много да ви радва! Прекрасен завършек на годината за вашето семейство Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Адис - Честит 4 Рожден Ден на Ивайла! Да е здрава, много да слушка и да помага на мама за сестричката си! Да се разбира и с бате Wink Hug

Честит Рожден Ден и на Ел! Жива и здрава да е!

Мойте не са излизали двата дни. При майка ми са и предпочитам да са в къщи/за да не се пребие тя навън/ Peace

Hug

# 582
Момичета, благодаря ви още веднъж  Hug много мило ми стана и много се радвам че макар и вече големи децата, в темичката все още се пише и се включват макар и не толкова много от нас  Hug

Ние тази година не сме събирали никого за рд, баща им ги заведе децата на клуб да поиграят после кино, после торта вкъщи и така в тесен кръг мина празника. баба и дядо минаха за малко също. Ивайла беше доволна, което е най-важното.

Весело посрещане на новата година пожелавам на всички ви!

# 583
Момичета Благодаря.  Раждането мина добре, въпреки че малко се озорих с напъните. Ама то сигурно защото шишка е 4 кила. Не съм си и мислела, че толкова ще я охрана. Ще пиша повече като се приберем, че от тел ми е трудно. Весело посрещане на Новата година.

# 584
Весело посрещане на Нова година, момичета!!!  Hug Обичам ви много всички и се радвам, че ви има!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт