Есенната тема на ЯНУАРЧЕТА 2011 (54)

• 56 576
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Весело посрещане на Нова година, момичета!!!  Hug Обичам ви много всички и се радвам, че ви има!  bouquet

+1   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 586
Честита Нова Годинаааааа!  Hug Hug Hug
Желая на всички ви момичета, на прекрасните ви деца, на близките ви илюбими хора много, много здраве, късмет, щастие и незабравими мигове през Новата година! Нека всички ваши желания се сбъдват и постигате с лекота онова, към което се стремите! Heart Eyes

# 587
Щастлива Нова Година, момичета! Бъдете живи и здрави вие и семействата ви! Нека Новата 2015-та донесе много щастие и радост на всички ви! Радвам се, че ви има!  Hug

# 588
За много години!! От здраве да не се отървем тази година!

Поздрав от Калин и Мишо:

# 589
  • София
ЧНГ на всички! Много здраве и любов на вас и семействата ви! Дай боже, да пълним темичката само с хубави новини и с още бебоци Wink

Зайке, паднах с твойте образи:))

# 590
Мohita  Laughing Хихи нали! А това е само малка част от целият репертоар  Heart Eyes Heart Eyes

# 591
Хихи Зайка, гледахме ги със Сами и той почна да пее покрай твоите сладури. Уникални са! Heart Eyes

# 592
Честита Нова година на всички! Желая ви здраве, любов и много сбъднати мечти.

# 593
мацки, честита нова година! тъй като аз тази година имам 2 големи и важни цели ви пожелавам всяка от вас да успее да постигне своите с лекота!

амнезия, честита ти малка великанка! Simple Smile)
като видя, че се е родило бебе над 4 кг. и винаги първото, което си помислям е "ехеее, как го роди?" Simple Smile)))) я кажи другите как се родиха и наистина ли всяко следващо бебе е по-голямо от предишното?

буби, няма да има ефект, ако сменим млякото, защото всички ХА млека били с 60% ха-съставки (ако съм разбрала добре), а и това, което той пие било най-доброто в момента. с по-голям процент ще е само лечебната храна.
на Дара контактният й дерматит не беше около устичката, а по гърдичките, тя се обриваше от шампи и апликации точно по контура им.
а около устичката обикновено е от замърсяване, ама те нашите вече са големи затова. интересно от какво може да е, да не е някоя гъба? Sad

рал, мерси за успокоението! дано попремине и да не е голяма драма със захранването!

тути, много е яка тази торта!
а имаш ли кътър за сенките или ги прави на ръка?

мрм, аз не излизам на този студ за нищо на света!

# 594
Честита Нова 2015 Година, момичета! Много здраве, успехи, усмивки по лицата на всички ни да има!
Обичам Ви!!!!

# 595
  • София
Малката си беше направила рани около устичкатс наскоро. Не разбрах от какво бяха, но стояха около 2 седмици, понеже тя все ги пипаше, търкаше и облизваше. Мазах я с Бочко само.

# 596
Хахах, Зая, Калин е готов за голямата сцена!  Laughing

Елч, дано премине тогава по-скоро тая гадост!  Praynig  А на Зори обринатото ту се появява, ту изчезва. Аз я намазвам чат пат с един защитен крем и се успокоява, нямам идея какво е.
Иначе ние и четиримата вкъщи сме хремясали яко, Зоринка досурна нещо градинско явно. Пуснали сме една посявка, 100% е някаква бактерия, но да видим каква. При нея като че ли попремина и се поизчисти нослето, но Митачето милото е като чешма - шурти това ми ти носле, няма спиране! Мен ме удари директно синузита, а ММ за първи път, откак сме заедно го виждам така хремав. Та изобщо, голям купон тия празници, не можем да си насмогнем на салфетки, у нас е като чалга клуб - салфетки навсякъде.  Mr. Green

# 597
ох, буби, милите вие...чалга звезди!  Mr. Green
то не е за смях, ама...дано минава бързо!
а зоринката имаше ли ги пъпките преди това? да не е нещо от тази гад? аз си мислех, че на дара навремето така й започна афтозния стоматит.

# 598
Елч, махни ти тая звездна слава...  ooooh! Mr. Green
Те сега пък съвсем изчезнаха тия пъпчици.  Rolling Eyes Имаше ги и преди, не са като тези на стоматита, пък и тя нали го изкара още на година и месец.  После и на коксаки вируса пак имаше сходни, ама не са такива, пък и те онези гадове почват с едни драматични температури... Посявката показа стрептокок, което си е класическа градинска екстра. Тя сега е добре, остава Димитър да спре да шурти.  Whistling
Как са на Нико зачервяванията? Има ли ефект от мазането?

# 599
  • София
Буби, изписаха ли ви нещо за хремата след посявката? И големите ли се изследвахте? И ние и тримата сме с яка хрема, която понамаля, но не мина съвсем. Иначе друго нямаме. Чудя се дали да ходим да пускаме секрет.

Общи условия

Активация на акаунт