Есенната тема на ЯНУАРЧЕТА 2011 (54)

• 56 575
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Мохита, само на Зори пуснахме, че когато бяхме при лекарката, тя извади най-гадния сопол от всички  Laughing  Но най-вероятно причинителя на хремата е еднакъв за всички. Разликата е там, че на ММ и на малкия хремата е бистра и течаща, т.е. не остава депо от секрет, в който бактерията да се намножи в такава степен. По принцип сме пуснали антибиограма и утре ще изкоментирам с лекарката ни, но така или иначе съм решила на този етап да не третирам с АБ. Работата на тия градински бактерии е, че са ужасно упорити и рецидивират в момента, в който хлапето тръгне пак. За момента ще атакуваме с хомеопатия, нейният нос сега е най-добре вече и според състоянието й ще преценя по-нататък. Вероятно пак ще пусна един секрет в даден момент, но хомеопатичното лечение трае поне месец.

# 601
За много години момичета - само здраве , късмет и любов на всички през тази година.  Hug

Амнезия - честита рожба - да расте здрава и с късмет.   bouquet

Честити рожденици - на патерици които сме пропуснали - здраве и щастливо детство.   bouquet

Болничките да оздравяват.

Скрит текст:
И ние от 25 ти скокнахме по нощите до Исул с малкия - цяла нощ плака от ухо , на другия ден сестра му с разстройство , че и аз се разкашлях. Така посрещнахме празниците. На 31 ви в 21.30 ч бяхме по леглата - така до сутринта - само аз бях дежурна сестра през ноща със сиропите.

# 602
буби, трябва да покажеш обринатото на зоринката на лекаря, интересно какво е. на дара пък кожата от няколко месеца е грапава, първо мислех, че това е от косъмчетата, но тя навсякъде е така. педиатърът каза засега само да мажем с тоалетно мляко. дано да мине!

иначе Никчо е малко по-добре от мазането. По крачетата, където беше най-зле вече почти няма нищо, като че ли има една нова екземка на коремчето, ама ще го мажа и там по-упорито, че аз нали съм ели мързеливото и се помързьосвам Simple Smile

# 603
Елч, ами то вече го няма обринатото.  Rolling Eyes Както се появяваше периодично преди няколко седмици, така сега си е спокойна кожата.  newsm78
Хубаво, че Нико е по-добре. Дано го преодолее по-бързичко и да не се появяват повече.
А за Дара - и аз бих предположила, че са косъмчетата, нали понякога като настръхнат и стои такова грапаво.  Thinking

Фея, съчувствам ти за масовото натръшкване у вас. И ние така си изкарахме празниците. Пожелавам през Новата година само здраве и нищо друго!!!  Hug

# 604
  • София
Буби, благодаря за отговора.
Елч, Дара със суха кожа ли е? Да не би да е подобно на т.нар. гъша кожа, със съвсем малки като пъпчици, понякога почти незабележими? Диана е с такава и педиатърката ми каза нищо да не правя. То е само на определени места. Но нейната кожа е супер суха.

# 605
Фея, искрено ти съчувствам мила! Дано през новата година няма болести за никого! Само здраве, здраве и всичко друго се нарежда. Hug

Уф не ми се ходи на работа. Така ми хареса да съм си вкъщи с децата и мъжо... Simple Smile
Днес правих напуканите шоколадови сладки, но по една много сполучлива рецепта, защото иначе в нета намерих десетки. Станаха невероятни!!!

# 606
  • sofia
Аз имам питане - Къде сте виждали да се продават картонени торти? Книжарници, магазини за маски, декорации и балони или не знам?
Давайте идеи или алтернативна почерпка?

# 607
  • Пазарджик
За много години, мила мои! Hug Нека новата 2015-та да е по-здрава, по-щастлива, по-успешна и по-вдъхновена от всички предишни !

Аз не мога да стигна до компа да се разпиша,само чета от телефона,все сме в движение.

Елч силуетите на тортата са правени на ръка.Разточвам си фондана/омесен с тайлоза,за да станат твърди/ ,слагам изпринтираните силуети от горе и с клечка за зъби ги очертавам,след това ги изрязвам с нож тип скалпел.
Любе аз съм виждала такива торти само в онлайн магазините,ето няколко
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.379860238768447.94378. … 872479&type=1

http://olx.bg/ads/q-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D … 1%80%D1%82%D0%B8/

http://e-shop.terileks.com/index.php?route=product/category&path=81

# 608
Люба, аз само в интернет съм ги виждала. Тути ти е дала линкове...Ние ще си я направим, но си е пипня. Сега мисля за пълнежа на парчетата.

# 609
  • sofia
А какво може друго да се носи в градините? Аз не мога да си играя с това чудо?

# 610
В нашата детска градина разрешават да се носи истинска торта /със сертификат от сладкарница/, по възможност да не е шоколадова все пак Peace Може и сок, за именния ден на Буба бях взела за почерпка и бисквитиера.

Извинете ме за невежеството, ама в тези картонените торти слага ли се нещо вътре в самото картонено парче  - бонбонки, сладки...  Embarassed Embarassed
 Hug

# 611
  • sofia
Добро утро, момичета. Идвам усмихната от детската градина, позволяват истински торти, та сега с кеф ще поръчам.
В картонените се слагат лакомства, но на мен не са ми по вкуса и може би нямаше да нося, ако....
Много успешна и здрава година ви желая.
На Лия й е първи ден след 2мес почивка, снощи едвам заспа, голям стрес й беше. Ще я взема рано днес

# 612
Много здраве и късмет през новата година пожелавам на всички ви!

Момичета с по-големи дечица, пускате ли ги вече сами до у-ще, ако е близо, до магазина или на вън?

Все не мога да се включа по-подробно напоследък, бързо оздравяване на всички болнички  Hug

# 613
  • sofia
Ирен ходи сама на училище от началото на годината, до магазина да. Боклука изхвърля

# 614
  • София
За много години, мамчета:)))
Да сте здрави и щастливи, да сте много усмихнати и доволни от живота:)))

Фея, много да сте здрави! Измъчили сте се по празниците!:(((

Бързо оздравяване на всички болнички!

Вики ни сюрпризира на 1-ви като вдигна 39 градуса! За щастие на другия ден беше като нов, какво беше това чудо, не знам... А пък снощи еднократно повърна... Въобще купона е на 6! Няма скука с децата!

Общи условия

Активация на акаунт